Nye energibarer storhittede på messe - på nær én

Mols Organic-direktør vælter sig i nye kunder

En serie helt nye energibarer med navnet Mols Organic Rawbars ligner allerede nu en gedigen succes, konstaterer direktøren for Mols Organic, Aksel Rømer.

Det gør han, efter at han netop er vendt hjem fra den kæmpestore økomesse BioFach i Tyskland, hvor han lancerede de nye barer i test-folie for potentielle købere i lange baner.

- Vi havde alle fem varianter med, og folk var vilde med dem - lige bortset fra dén med kakao og pebermynte, som faldt lidt igennem. Især varianten med hamp og goji-bær var et kæmpestort hit, fortæller Aksel Rømer til Food Supply.

Bar-serien, som først sættes i egentlig produktion i marts, omfatter desuden en variant med abrikos og kanel, en med kaffe og mynte og en med ingefær og lime. 

- Og så skal vi også have lavet en med lakrids. Det vil folk stadig have, konstaterer direktøren, som fortæller, at han i løbet af de fire dage på messen i Tyskland sikrede sig mindst 40 meget interessante kundeemner. 

- Voldsomt
- Folk var bare klar til at bestille med det samme. Det var voldsomt. Jeg har aftaler med aftagere i blandt andet Tyskland, Ungarn, Rumænien, Island og Danmark, fortæller Aksel Rømer.

Med sig på messen havde han sin far og sin bror, Niels Rømer og Nicolai Rømer, som til daglig bruger kræfterne på familiens helsekostbutik i Silkeborg, på Ørbæk Bryggeri og Naturfrisk-brandet og på familiens nyeste skud på stammen, Nyborg Destilleri. 

Også Thomas Hald Blouner, der netop er tiltrådt som administrerende direktør for Naturfrisk og Ørbæk Bryggeri, var med.

- Vi delte en stand, der promoverede vores forskellige virksomheder, og det var rigtig hyggeligt, selv om vi havde travlt. Det er jo ikke så tit, vi er sammen, siger Mols Organic-direktøren.

Mols Organic holder til i landsbyen Vrinners på Djursland.



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Ny koncernchef i Dagrofa

Tidligere Arla-direktør skal være chef for Dagrofa.

Adival har vokseværk

Travlhed kræver ekstra kvadratmeter til fabrikken i Billund.

Muggen mousse: Kæde trækker dessert tilbage

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Opkøb påvirker regnskab hos Det Danske Madhus

Omsætningen steg, mens indtjeningen faldt i 2017

Nyhedsbrev

Efter 15 år: Nu får kornet sit eget hus

Slagterikoncern bløder i 2017-regnskab

Hård konkurrence har presset priserne og efterlader gigant med underskud

Østjyske orm og gærflager på Folkemødet

For fulde huse inviterede de 12 østjyske kommuner i Business Region Aarhus til debat på Folkemødet om udvikling af fremtidens fødevareløsninger

Kunder presser McDonald’s til at droppe plastiksugerør

Pas på plast i Party-pølserne

Flytning og relancering koster Noma millionunderskud i 2017

Regnskab for 2017 viser underskud på 1,7 millioner kroner for den hyldede gourmetrestaurant Noma

Ugens grin: Weekend-arbejde

Klumme: Hvad skal i indkøbskurven i 2030?

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Kongsbak satser på Hanstholm

Firmaet Jacob Kongsbak Lassen flytter sin produktion af røget fisk fra Malmø til Hanstholm snarest

Coop skaber internationalt kaffebrand

En ny kaffe af ekstra høj kvalitet, produceret med stort ansvarlighedsaspekt har givet ordrer til Coops afrikanske risteri fra blandt andet USA, Kina og Holland

Smartbake opruster med køb af øko-producent

Bagerikoncernen får med opkøbet en stor bid af markedet for økologisk brød til københavnske hoteller, restauranter og cateringvirksomheder

Færch justerer efter Rema 1000s plaststrategi

Underskud i kageimperium

Selskabet bag blandt andet Dancake og Carletti havde et skuffende 2017.

Ekstremt vejr: Nordjysk gulerodsavler har mistet millioner

En af landets største producenter af gulerødder, Limfjords Danske Rodfrugter i Himmerland, er i knibe på grund af lange perioder med regn og frost

Gea Process Engineering slog egne forventninger

Madklubben kaster millioner af sig

Efter et 2016 præget af store investeringer kan restaurantkæden Madklubben igen notere et stort plus

Is og sildemadder: Folkemøde-deltagere stopfodres med delikatesser

Passioneret ismand skummer fløden på vegansk satsning

Østlige øko-markeder har potentiale

Mere udstyr til de små bryggerier

Ledigheden helt i bund blandt mejeriledere

Kaffekæde koster rigmand kassen

Rekordsalg: Danskerne hungrer efter kammerjunkere

Thisted Bryghus lancerer VM-øl til danske fodboldfans

Dragsbæk dalede i top og bund

Tidligere slikdirektør skal nu styre madaffald

Publikumsrekord på Ølfestival 2018

Nu risikerer 35.000 virksomheder tvangsopløsning

Danmark må beholde særregel om mindre nitrit i kødpålæg

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Effektivt luftskifte uden trækgener i restaurant

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Kobbernitter garanterer fastgørelse i høj kvalitet.

Ny produktoversigt tilgængelig på DAN-doors.dk!

Automationsdag et hit

Fibox A/S præsenterer profil video

Ny maskine – nye muligheder!

3D-detektionssensor beskytter værdifulde udstillingsgenstande

Iværksætter automatiserer årsregnskabet, så hun har mere tid til madpakker

Ændring i Mikkelsen Electronics’ bestyrelse

Agromek Student Challenge 2018

Vores dygtige smede i Aalborg producerer hele tiden nye løfteåg.

Hent optagelsen: Cross Docking Webinar

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Kompensatorer fra WILLBRANDT Gummiteknik

Ny generation af oliefrie kompressorer sænker energiforbrug og omkostninger i fødevareindustrien

Magnetventiler fra Burkert

Ny trykvagt fra EGE-Elektronik

SMC stadig i førerposition med ny og forbedret præcisionsslæde

Sådan reduceres tidsforbruget for Motion-programmering!

IMA dairy food HAMBA

Udskæring af paté - Salicath ApS

Find din nye medarbejder med garanti

Kunden var bagud med produktionen, så vi kørte ud med det samme

Det er ikke altid størrelsen… 

Send til en kollega

0.249