23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Kok skal forbedre oplevelsen på SMK

Kokken Frederik Bille Brahe har allerede vist sit værd på Havfruen og Apollo i Nyhavn samt caféen Atelier September.

Den næste opgave for den unge kok er på Statens Museum for Kunst. Onsdag den 21. marts åbner Frederik Bille Brahe nemlig restauranten Kafeteria på museet. Her kommer der også eget bageri. 

- Kafeteria skal være stedet, hvor museets gæster og de, der bare kommer for at spise eller drikke kaffe, kan få en oplevelse, der emmer af den ånd, den historie og den samling, som findes her, siger museumsdirektør Mikkel Bogh i en pressemeddelelse.

Restaurantens design står kunstneren Danh Vo bag.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.109