23948sdkhjf

Ny kantine-aktør i voldsom vækst

Har åbnet 17 nye kantiner på et år

Det er gået stærkt for Food By Coor, der blev etableret som selvstændig division under facility management-virksomheden Coor for blot 2½ år siden.

På trods af den korte tid på markedet har Food by Coor allerede stor succes og vinder igen og igen nye kantinekontrakter. Food By Coor driver nu 50 kantiner, og alene i 2017 åbnede virksomheden 17 nye kantiner.

Udvidelse af kantinedriften til uddannelsesinstitutioner blev først indledt i 2016, og derfor kom det som en positiv overraskelse, at Food by Coor sidste år vandt Kantine­prisen i kategorien "Uddannelsessteder" for kantinen på UCC Campus Nordsjælland. 

- Det er en stor anerkendelse af vores arbejde - især når man tager i betragtning, at vi er relativt nye på markedet. Her har Kantineprisen bidraget til at bekræfte os i, at det er den rigtige retning, vi har valgt at gå - og at vores koncept med fokus på kvalitet, smag og bæredygtighed holder, siger Søren Kanne, der er divisionschef for Food by Coor.

Ifølge Søren Kanne har teamindsatsen med køkkenchef Kasper B. Andersen i spidsen men også det tætte partnerskab med UCC Campus Nordsjælland været afgørende for anerkendelsen.

- Vi havde ikke vundet prisen uden UCCs kriterier for kvalitet og smag og ønske om konstant at udfordre de unges madforståelse og mad-mod, der ligger helt i tråd med Food by Coors DNA. Det har sat vores ambitions­niveau højt - og i år er målet at opgradere kantinens økologiske bronzemærke til et sølvmærke, siger han.

Tillid skaber resultater 
Kantineprisen er ifølge Søren Kanne et tegn på, at Food by Coors forretningskoncept og driftsfilosofi opfylder de krav, der er til en professionel udbyder af fødevarer.

En anden del af Food by Coors driftsfilosofi, der skaber de gode resultater, er den tillidsbaserede tilgang til de enkelte kantiners ledelse og medarbejdere.

- Vores forretningskoncept er bl.a. bygget op på ideen om at skabe så frie rammer som muligt for de enkelte kantiner, så køkkenchefen har frie hænder til at drive sin egen kantine. Vi uddelegerer ansvaret til køkkenchefen, som selv driver kantinen og er ansvarlig for alt lige fra planlægning af ugemenuer over ledelse til indkøb af varer, fortæller Søren Kanne.

Han understreger samtidig, at Food by Coors fokus på, at medarbejderne trives med dét, de laver, er afgørende for Food by Coors vækst og forlængelse af eksisterende kantinekontrakter.

- Vi tror på, at det er mennesket bag servicen, der gør forskellen. Passion for dét, man laver er altafgørende. Derfor arbejder vi i hele koncernen ud fra at matche de rigtige medarbejdere på de rigtige pladser. Ved at sætte det rigtige team ind sikrer vi høj faglighed, kvalitet og passion i arbejdet. Dermed skaber vi bedre oplevelser for brugerne og bedre resultater for kunderne.

Food By Coor vægter også økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd højt. F.eks. har man netop indgået en samarbejdsaftale med en slagter, der er imod transport af levende dyr. Derfor tager slagteren selv ud og slagter dyrene på gården, så de ikke skal udsættes for stressende transport til slagteriet. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125