Ny kantine-aktør i voldsom vækst

| Af Klaus Hansen | Tip redaktionen om en historie

Har åbnet 17 nye kantiner på et år

Det er gået stærkt for Food By Coor, der blev etableret som selvstændig division under facility management-virksomheden Coor for blot 2½ år siden.

På trods af den korte tid på markedet har Food by Coor allerede stor succes og vinder igen og igen nye kantinekontrakter. Food By Coor driver nu 50 kantiner, og alene i 2017 åbnede virksomheden 17 nye kantiner.



Udvidelse af kantinedriften til uddannelsesinstitutioner blev først indledt i 2016, og derfor kom det som en positiv overraskelse, at Food by Coor sidste år vandt Kantine­prisen i kategorien "Uddannelsessteder" for kantinen på UCC Campus Nordsjælland. 

- Det er en stor anerkendelse af vores arbejde - især når man tager i betragtning, at vi er relativt nye på markedet. Her har Kantineprisen bidraget til at bekræfte os i, at det er den rigtige retning, vi har valgt at gå - og at vores koncept med fokus på kvalitet, smag og bæredygtighed holder, siger Søren Kanne, der er divisionschef for Food by Coor.

Ifølge Søren Kanne har teamindsatsen med køkkenchef Kasper B. Andersen i spidsen men også det tætte partnerskab med UCC Campus Nordsjælland været afgørende for anerkendelsen.

- Vi havde ikke vundet prisen uden UCCs kriterier for kvalitet og smag og ønske om konstant at udfordre de unges madforståelse og mad-mod, der ligger helt i tråd med Food by Coors DNA. Det har sat vores ambitions­niveau højt - og i år er målet at opgradere kantinens økologiske bronzemærke til et sølvmærke, siger han.

Tillid skaber resultater 
Kantineprisen er ifølge Søren Kanne et tegn på, at Food by Coors forretningskoncept og driftsfilosofi opfylder de krav, der er til en professionel udbyder af fødevarer.

En anden del af Food by Coors driftsfilosofi, der skaber de gode resultater, er den tillidsbaserede tilgang til de enkelte kantiners ledelse og medarbejdere.

- Vores forretningskoncept er bl.a. bygget op på ideen om at skabe så frie rammer som muligt for de enkelte kantiner, så køkkenchefen har frie hænder til at drive sin egen kantine. Vi uddelegerer ansvaret til køkkenchefen, som selv driver kantinen og er ansvarlig for alt lige fra planlægning af ugemenuer over ledelse til indkøb af varer, fortæller Søren Kanne.

Han understreger samtidig, at Food by Coors fokus på, at medarbejderne trives med dét, de laver, er afgørende for Food by Coors vækst og forlængelse af eksisterende kantinekontrakter.

- Vi tror på, at det er mennesket bag servicen, der gør forskellen. Passion for dét, man laver er altafgørende. Derfor arbejder vi i hele koncernen ud fra at matche de rigtige medarbejdere på de rigtige pladser. Ved at sætte det rigtige team ind sikrer vi høj faglighed, kvalitet og passion i arbejdet. Dermed skaber vi bedre oplevelser for brugerne og bedre resultater for kunderne.

Food By Coor vægter også økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd højt. F.eks. har man netop indgået en samarbejdsaftale med en slagter, der er imod transport af levende dyr. Derfor tager slagteren selv ud og slagter dyrene på gården, så de ikke skal udsættes for stressende transport til slagteriet. 



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Jysk slikfirma bygger nyt for 40 millioner

Candynavia i gang med at få meget mere plads

Salling Group på vej med flere convenience-butikker

Foodservicebranchen vokser videre

1

Ung kvinde vinder Danmarks største talentpris for kokke

Nu er der lanceret 1.000 nye øl i år

Tørke giver lavere udbytte for sukkerfabrik

Nyhedsbrev

Caspers bornholmske flymad er et hit

Online Avis Arkiv

Filet-direktør: Kvoter koster os livet

Jespers Torvekøkken vokser vest for Storebælt

Nyt storkøkken i Aarhus skal være med til at imødekomme efterspørgslen - og brede produkterne ud til flere jyske byer

Bryghus begravet i ansøgninger: 10.000 vil være øl-tester

Den voldsomme interesse for at blive én af blot 25 øl-testere kommer bag på brygmesteren

DTU-direktør: Industrien har brug for mere risikovillig kapital

Ny formand hos Dansk Cater: Vi fortsætter uændret

Heinz er på vej med Mayochup

Triple A scorer ny kæmpekontrakt

Foodservicebranchen vokser videre

Ugens grin: Den ansvarsfulde medarbejder

Store virksomheder vil i seng med iværksættere

Frugtfirma udvider ejerkredsen

Slagtekyllingers liv bliver kortere og kortere

Vestjysk slagteri tredobler pladsen

"Drømmejob": Thisted Bryghus søger 25 øl-testere

Insektkvinder sender ny larvebar ud i træningscentre

Bragende romkuglesucces klar med ny service

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Lettelse på Danish Crown-slagteri i Sæby: Ingen svinepest

Mere dansk mad på vej til Japan

Mærsk investerer i mindre madspild

Ny metode opdager flere salmonellaudbrud

Udskældte Daka får lov til at udvide

Mug får Orkla Foods til at tilbagekalde læskedrik

Ølbryggere vil også sælge "verdens reneste vand"

Kødbollemaskine og isvandsbank sikrer høj effektivitet

Bisca har problemer med chokoladekage

Danmark mod Madspild har vokseværk

Food Supply Magazine er udkommet

Hartmann ansætter ny finansdirektør

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Sidste chance for at blive TÜV certificeret maskinsikkerhedsekspert (CMSE®)

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Genbrug af tekstilrester

Sprøjtestøbning i hærdeplast & do’s and don’ts, når man agerer på det litauiske marked

Gratis seminar om smart og effektiv datahåndtering hos IDA d. 2/10

Carl Stahl A/S leverer hydraulisk værktøj til AH Industries

Specialfremstilling af gummi/metal bøsninger

electronica 2018 - RS Components fokuserer på innovation og inspiration

Lejer til stål- og metalindustrien

Mirit Glas kan levere buet glas i en meget høj kvalitet

YASKAWA finder du hos ZF Danmark

Ny generation af oliefrie kompressorer

Ny økonomichef i Carsten Holm A/S

ABB introducerer ny hurtig, præcis og omkostningseffektiv SCARA robot

ISO 9001 Inspirationsseminar (På dansk og engelsk)

Mød PanPac på FachPack 2018

Flere fordele med den nyeste, IO-Link-kompatible pressostat fra SMC

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

Der bliver hver dag samlet mange kædesæt på vores værksteder i hele Danmark.

Så er vinderne af Danish Retail Award 2018 fundet!

Restlager salg!

Fødevarer i fokus på teknologitopmøde

Lastbiler er et krævende område både med hensyn til omgivelser og trykluftk...

Lav elafgift skubber på komvertering til varmepumper

Manicus Teknik præsenterer KTR koblinger til pumpeteknologien

Send til en kollega

0.232