23948sdkhjf

Jysk cateringfirma udvider med firmafrokoster

Efter fem år med selskabsmad tager Gastro 13 et nyt skridt
Efter fem år med cateringvirksomheden Gastro 13, der leverer mad til fester og selskaber i Herning-området, har indehaver Nicolaj Lauersen udvidet med søstervirksomheden Gastro 18.

Nyskabelsen vil levere frokostordninger til lokale virksomheder, og det bliver med endnu en Nicolaj som medejer: Vennen Nicolaj Vestergaard, der de seneste par år har været ansat i køkkenet hos Gastro 13, er nu medejer af Gastro 18.

Efter kun at have eksisteret i få uger leverer Gastro 18 frokost til cirka 150 mennesker om dagen. Målet er at ramme op imod 350 kuverter inden årets udgang, fortæller Nicolaj Lauersen til Food Supply.

- Vi vil gerne ligge i det leje, da vi så også kan opretholde en god kvalitet. Det er nok der, det glipper for mange, efter min mening: Mange frokostvirksomheder tager vildt store mængder ind, og det går bare ud over kvaliteten.

- Så vil vi hellere skrive virksomheder på venteliste, og så kan vi kontakte dem, hvis en af vores nuværende kunder ønsker en ny frokostleverandør, konstaterer han.

Nicolaj Lauersen etablerede Gastro 13 i 2013 - deraf navnet - som en sidegesjæft til sit fuldtidsjob som kok hos en anden virksomhed, der også laver mad ud af huset.

- Jeg valgte også navnet, fordi en masse folk påstår at man ikke kan hedde noget med 13, da det bringer ulykke. Der er jeg tilpas “modsat” og tænker, at det selvfølgelig ikke bringer ulykke, siger han.

- Nu gør vi det
Om baggrunden for Gastro 18 forklarer Nicolaj Lauersen:

- En del erhvervskunder har gennem årene spurgt, om vi ikke ville lave frokostordninger, men vi så det egentlig lidt som en luksus, at vi kunne være fri for at skulle lave frokoster, hvor hver en krone skal vendes og drejes. Men efterhånden som vi nu har helt styr på Gastro 13 tænkte jeg, at det kunne være, at vi skulle gøre noget ved alle forespørgslerne vedrørende frokostordninger.

- Vi har valgt at kalde det Gastro 18, da vi er startet her i 2018, og fordi vi gerne ville fortælle, at det var os fra Gastro 13, der står bag. Men også for at fortælle, at det er et helt andet segment og en helt anden type mad. Vi kan selvfølgelig ikke kan tilbyde det samme i Gastro 18, hvor en frokost koster cirka 55 kroner plus moms, som vi kan i Gastro 13, hvor vi typisk tager 300-350 kroner pr. kuvert.

Til arbejdet i Gastro 18 har venneparret foreløbig hyret en chauffør og en kok. Med sidstnævnte til at stå for anretningerne er det planen, at Nicolaj Vestergaard skal koncentrere sig om regnskaberne og indkøbsdelen i Gastro 18.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.129