Jysk cateringfirma udvider med firmafrokoster

Efter fem år med selskabsmad tager Gastro 13 et nyt skridt

Efter fem år med cateringvirksomheden Gastro 13, der leverer mad til fester og selskaber i Herning-området, har indehaver Nicolaj Lauersen udvidet med søstervirksomheden Gastro 18.

Nyskabelsen vil levere frokostordninger til lokale virksomheder, og det bliver med endnu en Nicolaj som medejer: Vennen Nicolaj Vestergaard, der de seneste par år har været ansat i køkkenet hos Gastro 13, er nu medejer af Gastro 18.

Efter kun at have eksisteret i få uger leverer Gastro 18 frokost til cirka 150 mennesker om dagen. Målet er at ramme op imod 350 kuverter inden årets udgang, fortæller Nicolaj Lauersen til Food Supply.

- Vi vil gerne ligge i det leje, da vi så også kan opretholde en god kvalitet. Det er nok der, det glipper for mange, efter min mening: Mange frokostvirksomheder tager vildt store mængder ind, og det går bare ud over kvaliteten.

- Så vil vi hellere skrive virksomheder på venteliste, og så kan vi kontakte dem, hvis en af vores nuværende kunder ønsker en ny frokostleverandør, konstaterer han.

Nicolaj Lauersen etablerede Gastro 13 i 2013 - deraf navnet - som en sidegesjæft til sit fuldtidsjob som kok hos en anden virksomhed, der også laver mad ud af huset.

- Jeg valgte også navnet, fordi en masse folk påstår at man ikke kan hedde noget med 13, da det bringer ulykke. Der er jeg tilpas “modsat” og tænker, at det selvfølgelig ikke bringer ulykke, siger han.

- Nu gør vi det
Om baggrunden for Gastro 18 forklarer Nicolaj Lauersen:

- En del erhvervskunder har gennem årene spurgt, om vi ikke ville lave frokostordninger, men vi så det egentlig lidt som en luksus, at vi kunne være fri for at skulle lave frokoster, hvor hver en krone skal vendes og drejes. Men efterhånden som vi nu har helt styr på Gastro 13 tænkte jeg, at det kunne være, at vi skulle gøre noget ved alle forespørgslerne vedrørende frokostordninger.

- Vi har valgt at kalde det Gastro 18, da vi er startet her i 2018, og fordi vi gerne ville fortælle, at det var os fra Gastro 13, der står bag. Men også for at fortælle, at det er et helt andet segment og en helt anden type mad. Vi kan selvfølgelig ikke kan tilbyde det samme i Gastro 18, hvor en frokost koster cirka 55 kroner plus moms, som vi kan i Gastro 13, hvor vi typisk tager 300-350 kroner pr. kuvert.

Til arbejdet i Gastro 18 har venneparret foreløbig hyret en chauffør og en kok. Med sidstnævnte til at stå for anretningerne er det planen, at Nicolaj Vestergaard skal koncentrere sig om regnskaberne og indkøbsdelen i Gastro 18.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Ny koncernchef i Dagrofa

Tidligere Arla-direktør skal være chef for Dagrofa.

Efter 15 år: Nu får kornet sit eget hus

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Muggen mousse: Kæde trækker dessert tilbage

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Adival har vokseværk

Travlhed kræver ekstra kvadratmeter til fabrikken i Billund.

Nyhedsbrev

Opkøb påvirker regnskab hos Det Danske Madhus

Omsætningen steg, mens indtjeningen faldt i 2017

Slagterikoncern bløder i 2017-regnskab

Hård konkurrence har presset priserne og efterlader gigant med underskud

Kunder presser McDonald’s til at droppe plastiksugerør

Østjyske orm og gærflager på Folkemødet

For fulde huse inviterede de 12 østjyske kommuner i Business Region Aarhus til debat på Folkemødet om udvikling af fremtidens fødevareløsninger

Pas på plast i Party-pølserne

Flytning og relancering koster Noma millionunderskud i 2017

Regnskab for 2017 viser underskud på 1,7 millioner kroner for den hyldede gourmetrestaurant Noma

Ugens grin: Weekend-arbejde

Smartbake opruster med køb af øko-producent

Bagerikoncernen får med opkøbet en stor bid af markedet for økologisk brød til københavnske hoteller, restauranter og cateringvirksomheder

Klumme: Hvad skal i indkøbskurven i 2030?

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Coop skaber internationalt kaffebrand

En ny kaffe af ekstra høj kvalitet, produceret med stort ansvarlighedsaspekt har givet ordrer til Coops afrikanske risteri fra blandt andet USA, Kina og Holland

Kongsbak satser på Hanstholm

Firmaet Jacob Kongsbak Lassen flytter sin produktion af røget fisk fra Malmø til Hanstholm snarest

Færch justerer efter Rema 1000s plaststrategi

Ekstremt vejr: Nordjysk gulerodsavler har mistet millioner

En af landets største producenter af gulerødder, Limfjords Danske Rodfrugter i Himmerland, er i knibe på grund af lange perioder med regn og frost

Gea Process Engineering slog egne forventninger

Underskud i kageimperium

Selskabet bag blandt andet Dancake og Carletti havde et skuffende 2017.

Madklubben kaster millioner af sig

Efter et 2016 præget af store investeringer kan restaurantkæden Madklubben igen notere et stort plus

Is og sildemadder: Folkemøde-deltagere stopfodres med delikatesser

Passioneret ismand skummer fløden på vegansk satsning

Østlige øko-markeder har potentiale

Mere udstyr til de små bryggerier

Ledigheden helt i bund blandt mejeriledere

Kaffekæde koster rigmand kassen

Thisted Bryghus lancerer VM-øl til danske fodboldfans

Rekordsalg: Danskerne hungrer efter kammerjunkere

Dragsbæk dalede i top og bund

Tidligere slikdirektør skal nu styre madaffald

Publikumsrekord på Ølfestival 2018

Nu risikerer 35.000 virksomheder tvangsopløsning

Danmark må beholde særregel om mindre nitrit i kødpålæg

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Har du ikke tid eller plads til at grille?

Effektivt luftskifte uden trækgener i restaurant

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Kobbernitter garanterer fastgørelse i høj kvalitet.

Ny produktoversigt tilgængelig på DAN-doors.dk!

Automationsdag et hit

Fibox A/S præsenterer profil video

Ny maskine – nye muligheder!

3D-detektionssensor beskytter værdifulde udstillingsgenstande

Iværksætter automatiserer årsregnskabet, så hun har mere tid til madpakker

Ændring i Mikkelsen Electronics’ bestyrelse

Agromek Student Challenge 2018

Vores dygtige smede i Aalborg producerer hele tiden nye løfteåg.

Hent optagelsen: Cross Docking Webinar

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Kompensatorer fra WILLBRANDT Gummiteknik

Ny generation af oliefrie kompressorer sænker energiforbrug og omkostninger i fødevareindustrien

Magnetventiler fra Burkert

Ny trykvagt fra EGE-Elektronik

SMC stadig i førerposition med ny og forbedret præcisionsslæde

Sådan reduceres tidsforbruget for Motion-programmering!

IMA dairy food HAMBA

Udskæring af paté - Salicath ApS

Find din nye medarbejder med garanti

Kunden var bagud med produktionen, så vi kørte ud med det samme

Send til en kollega

0.211