Jysk cateringfirma udvider med firmafrokoster

Efter fem år med selskabsmad tager Gastro 13 et nyt skridt

Efter fem år med cateringvirksomheden Gastro 13, der leverer mad til fester og selskaber i Herning-området, har indehaver Nicolaj Lauersen udvidet med søstervirksomheden Gastro 18.

Nyskabelsen vil levere frokostordninger til lokale virksomheder, og det bliver med endnu en Nicolaj som medejer: Vennen Nicolaj Vestergaard, der de seneste par år har været ansat i køkkenet hos Gastro 13, er nu medejer af Gastro 18.

Efter kun at have eksisteret i få uger leverer Gastro 18 frokost til cirka 150 mennesker om dagen. Målet er at ramme op imod 350 kuverter inden årets udgang, fortæller Nicolaj Lauersen til Food Supply.

- Vi vil gerne ligge i det leje, da vi så også kan opretholde en god kvalitet. Det er nok der, det glipper for mange, efter min mening: Mange frokostvirksomheder tager vildt store mængder ind, og det går bare ud over kvaliteten.

- Så vil vi hellere skrive virksomheder på venteliste, og så kan vi kontakte dem, hvis en af vores nuværende kunder ønsker en ny frokostleverandør, konstaterer han.

Nicolaj Lauersen etablerede Gastro 13 i 2013 - deraf navnet - som en sidegesjæft til sit fuldtidsjob som kok hos en anden virksomhed, der også laver mad ud af huset.

- Jeg valgte også navnet, fordi en masse folk påstår at man ikke kan hedde noget med 13, da det bringer ulykke. Der er jeg tilpas “modsat” og tænker, at det selvfølgelig ikke bringer ulykke, siger han.

- Nu gør vi det
Om baggrunden for Gastro 18 forklarer Nicolaj Lauersen:

- En del erhvervskunder har gennem årene spurgt, om vi ikke ville lave frokostordninger, men vi så det egentlig lidt som en luksus, at vi kunne være fri for at skulle lave frokoster, hvor hver en krone skal vendes og drejes. Men efterhånden som vi nu har helt styr på Gastro 13 tænkte jeg, at det kunne være, at vi skulle gøre noget ved alle forespørgslerne vedrørende frokostordninger.

- Vi har valgt at kalde det Gastro 18, da vi er startet her i 2018, og fordi vi gerne ville fortælle, at det var os fra Gastro 13, der står bag. Men også for at fortælle, at det er et helt andet segment og en helt anden type mad. Vi kan selvfølgelig ikke kan tilbyde det samme i Gastro 18, hvor en frokost koster cirka 55 kroner plus moms, som vi kan i Gastro 13, hvor vi typisk tager 300-350 kroner pr. kuvert.

Til arbejdet i Gastro 18 har venneparret foreløbig hyret en chauffør og en kok. Med sidstnævnte til at stå for anretningerne er det planen, at Nicolaj Vestergaard skal koncentrere sig om regnskaberne og indkøbsdelen i Gastro 18.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Slagtekyllingers liv bliver kortere og kortere

Frugtfirma udvider ejerkredsen

Insektkvinder sender ny larvebar ud i træningscentre

"Drømmejob": Thisted Bryghus søger 25 øl-testere

Vestjysk slagteri tredobler pladsen

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Nyhedsbrev

Hungry er på pengejagt

Online Avis Arkiv

Bragende romkuglesucces klar med ny service

Millioner til nyt partnerskab for dansk fødevareinnovation

Defco med nyt millionminus

Men nu er der lagt op til sorte tal, mener ledelsen, som gør klar til at flytte

Klumme: - Fremtidens mad skal redde verden

Endelig - nu forsvinder nedbrændt slagteri

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have

Lettelse på Danish Crown-slagteri i Sæby: Ingen svinepest

Øl med hash: Carlsberg ser tiden an

De sagde nej til Magasin, men ja til Onkel Thomas

Bolcheriet er "kommet til" at lave meget om i Svaneke

Bolchemaskiner ... de skal helst være gamle

Ægteparret bag Bolcheriets tre afdelinger er konstant på udkig efter gamle englændere

Logobolcher er et kæmpehit

Audi, BMW og Mærsk blandt Bolcheriets kunder

Over 75 tons “grimme” tomater er reddet

Nordjyde har opfundet en ny spiseæske

Farvel til alufolie til fastfood

Fødevarekonference sætter fokus på bæredygtig udvikling

Mere dansk mad på vej til Japan

Minister: Iværksættere løber fra regningen

Erhvervsminister Rasmus Jarlov er klar til at skrotte de såkaldte iværksætterselskaber, som kan stiftes for 1 krone

Coca-Cola undersøger muligheder for cannabis-drik

Mærsk investerer i mindre madspild

Ny metode opdager flere salmonellaudbrud

Udskældte Daka får lov til at udvide

Mug får Orkla Foods til at tilbagekalde læskedrik

Ølbryggere vil også sælge "verdens reneste vand"

Kødbollemaskine og isvandsbank sikrer høj effektivitet

Bisca har problemer med chokoladekage

Danmark mod Madspild har vokseværk

Food Supply Magazine er udkommet

Hartmann ansætter ny finansdirektør

Skyder millioner i sensorfirma igen, igen

Industriens køb af teknisk assistance eksploderer

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Smukke solceller på Jagtens Hus ved Kalø Bugt

Derfor skal du besøge verdens største WindEnergy messe!

Alle har ret til friske frikadeller

Kursus i værktøjsmodulet PPAP

Bull Salicath ApS

RASCH forhandles af Salicath ApS

Alle Berendsen vaskerier har fået tildelt en Kronesmiley af Arbejdstilsynet

Nyheder fra CTI/TI Input MODULER

HF har pr 1. september ansat Thomas Lund

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

60.000 betjeningselementer

Dette billede er taget ugens løb, hvor vi gjorde klar til endnu en prøvebelastning med Waterbags

Dansk kødproduktion - bæredygtig, sikker og i høj kvalitet

Synlighed - Synlighed - Synlighed

RS Components lancerer History Makers-podcast

Skab tillid med klima ikon

Gå ikke glip af verdens største WindEnergy messe!

KTR BoWex Buetandskoblinger

Acton Roadshow 2018, slut for denne gang - Men vi ses måske senere på året!!

Se live demo af Powermax plasmaskæremaskine til Åbent hus den 21. - 22. sep.

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Dansk pilfingersikring er populær i USA

20 års jubilæum hos PALOMAT®

Få viden og inspiration på verdens største WindEnergy messe!

Southco’s katalog er fyldt med lækre kvalitets produkter - Bestil det her o...

Send til en kollega

0.219