23948sdkhjf

Toms investerer historisk stort i ny chokoladevækst

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Bruger trecifret millionbeløb i Ballerup, Hvidovre og Polen

Chokolade- og slikproducenten bag klassikere som Toms Kæmpe Skildpadde, Guld Barre og Ga-Jol er nu klar til at foretage historisk store investeringer, der skal fremtidssikre konkurrenceevnen og salget af Toms Gruppens produkter.

Det oplyser Toms Gruppen i en pressemeddelelse.

Virksomheden vil de kommende år investere "et større trecifret millionbeløb" i at udvide produktionskapaciteten og sikre en konkurrencedygtig, moderne og sammenhængende forsyningskæde. Toms investerer i produktionsfaciliteterne i Ballerup og Hvidovre, og i Polen udvider man eksisterende aktiviteter og bygger en helt ny fabrik.

- Det er en af de største investeringer i Toms historie, og det bliver afgørende for, at vi kan realisere vores ambitiøse vækststrategi og øge markedsandele både i Danmark, Tyskland og på vores øvrige markeder, konstaterer administrerende direktør Carsten Lyngsø Thomsen.

Ifølge direktøren har Toms Gruppen brug for modernisering samt øget kapacitet og konkurrencekraft, hvis hyggen skal fremtidssikres, og danskerne fortsat skal kunne glæde sig over virksomhedens mange produkter:

- Investeringerne sikrer, vi kan udvide og fortsat modernisere vores produktion, og at vi også har et konkurrencedygtigt vækstfundament, der kan bygges på fremover. Vi har nogle stærke og velkendte brands med mange år på bagen. Dem føler vi en stærk forpligtigelse til at ruste bedst muligt til fremtiden – og det ville jo heller ikke gøre noget, hvis Guld Barre, Chocofant og alle de andre med tiden fik selskab af nye klassikere, siger han.

Mere international
Især de spiritusfyldte chokoladeflasker fra Anthon Berg hitter internationalt, og Toms Gruppen er gradvist blevet en mere international virksomhed med produktion i flere lande og salg på mere end 40 eksportmarkeder. Den udvikling forventer Carsten Lyngsø Thomsen vil fortsætte:

- Vækst kræver investeringer, nytænkning og mod til at gøre tingene anderledes. Det har været en del af Toms’ dna lige siden Victor B. Strand overtog virksomheden i 1942. Derfor gør vi også rigtig meget både på produktsiden, hvor vi konstant arbejder med at videreudvikle vores ikoner, og i forhold til at udtænke nye koncepter og retninger. Blandt andet i vores markedsføring, hvor vi skruer op for sponsorater og satser målrettet på at revitalisere vores tyske premiumbrands Hachez og Feodora, siger Carsten Lyngsø Thomsen.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Fiskedirektør omkommet i havnen i Aalborg

Ugens grin: Forbyttede gaver

DI har fundet midlertidig direktør

Kartoffeldirektør er pludselig væk

1

Julefrokost-dilemmaer: Fanger bordet, hvis man siger op?

Konkursramt bryggeri brygger igen

Nyhedsbrev

Sprøjterobot er prøveklud

Odense Marcipan har sat ny robot ind i produktionen

Online Avis Arkiv

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Bagerkæden Emmerys må sluge endnu et milliontab

Underskuddet næsten fordoblet trods mere service

Første madkollektion fra Søstrene Grene

Gastronomi og fødevarer skal skabe udvikling

1

Too Good To Go redder Naturli's "ulovlige" plantedrik

Santa's Man Boobs og alle de andre juleøller

I år er der rekordmange julebryg fra de danske bryggerier

Nye målinger gør Kelsen klogere på dej

Stort salmonellaudbrud: Mindst 28 syge

Ny undersøgelse: Danskerne klar til klimakamp ved middagsbordet

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Cocktail-leverandør er seksdoblet på få år

Alternativet vil gøre et kilo rødt kød 17 kroner dyrere

I dag koster et kilo hakket oksekød cirka 60 kroner. Den pris vil Uffe Elbæk i klimaets navn hæve til 77 kroner.

Ny Svansø-ejer: Good Food Group skal vokse gennem udvidelser og opkøb

Jensens Bøfhus henter direktør hos konkurrent

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Millionerne flyder i Enorms insektprojekt

Medejer har indtil videre investeret cirka 30 millioner kroner

Fiskekonges millionformue bliver nu fordelt

200 Carlsberg-chefer får en ekstra årsløn

Carlsberg ramt af glas og papir i pilsnere

Familieejet milliardkoncern solgt til kapitalfond

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Studerende opfinder en klimavenlig vegansk ost

Fra fødevarerester til merværdi

Færre danskere laver mad fra bunden

Carlsberg lancerer fadøl uden alkohol

Nemlig.com med nyt kæmpeunderskud

Nyt magasin skal booste dansk gastronomi

Fremtidsuge sætter spot på fødevarer

Hov - der var foliebakkestykker i rugbrødet

Se alle Medlemmernes egne nyheder

HF udvider vores Sales Support/Purchase

Søger du en ekspert i EPLAN Electric P8?

Lær at arbejde med punktskyer i Inventor og AutoCAD.

Kæmper du med statisk elektricitet?

Så kaster vi los med butterflyventilen GEMÜ 480 Victoria

Tyverisikret cykelparkering

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S!

10. December - "En informativ julekalender til maskingale mænd"

ROTEX elastisk klo-kobling

AF Packaging Solutions

HOT-Seal - folie til forsegling af bægre og spande - forhandles af Salicath ApS

9. December - "En informativ julekalender til maskingale mænd"

8. December - "En informativ julekalender til maskingale mænd"

Hos PRO-CONSULT ved man aldrig, hvad der kommer ind ad døren.

PanPac udvider medarbejderstaben

Veloverstået Foodtech messe 2018

Smart Automation - Nyt domicil

25 år med GEMÜ-flervejs-ventilblokke

Er du vinterklar?

Live-webinar: Festo Automation Suite

Det er jul - det er cool - og Bürkert er i gavehumør

Øget efterspørgsel = flere medarbejdere

Kom godt i gang med at bruge Inventor

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S!

7. December - "En informativ julekalender til maskingale mænd"

Send til en kollega

0.383