Toms investerer historisk stort i ny chokoladevækst

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Bruger trecifret millionbeløb i Ballerup, Hvidovre og Polen

Chokolade- og slikproducenten bag klassikere som Toms Kæmpe Skildpadde, Guld Barre og Ga-Jol er nu klar til at foretage historisk store investeringer, der skal fremtidssikre konkurrenceevnen og salget af Toms Gruppens produkter.

Det oplyser Toms Gruppen i en pressemeddelelse.

Virksomheden vil de kommende år investere "et større trecifret millionbeløb" i at udvide produktionskapaciteten og sikre en konkurrencedygtig, moderne og sammenhængende forsyningskæde. Toms investerer i produktionsfaciliteterne i Ballerup og Hvidovre, og i Polen udvider man eksisterende aktiviteter og bygger en helt ny fabrik.

- Det er en af de største investeringer i Toms historie, og det bliver afgørende for, at vi kan realisere vores ambitiøse vækststrategi og øge markedsandele både i Danmark, Tyskland og på vores øvrige markeder, konstaterer administrerende direktør Carsten Lyngsø Thomsen.

Ifølge direktøren har Toms Gruppen brug for modernisering samt øget kapacitet og konkurrencekraft, hvis hyggen skal fremtidssikres, og danskerne fortsat skal kunne glæde sig over virksomhedens mange produkter:

- Investeringerne sikrer, vi kan udvide og fortsat modernisere vores produktion, og at vi også har et konkurrencedygtigt vækstfundament, der kan bygges på fremover. Vi har nogle stærke og velkendte brands med mange år på bagen. Dem føler vi en stærk forpligtigelse til at ruste bedst muligt til fremtiden – og det ville jo heller ikke gøre noget, hvis Guld Barre, Chocofant og alle de andre med tiden fik selskab af nye klassikere, siger han.

Mere international
Især de spiritusfyldte chokoladeflasker fra Anthon Berg hitter internationalt, og Toms Gruppen er gradvist blevet en mere international virksomhed med produktion i flere lande og salg på mere end 40 eksportmarkeder. Den udvikling forventer Carsten Lyngsø Thomsen vil fortsætte:

- Vækst kræver investeringer, nytænkning og mod til at gøre tingene anderledes. Det har været en del af Toms’ dna lige siden Victor B. Strand overtog virksomheden i 1942. Derfor gør vi også rigtig meget både på produktsiden, hvor vi konstant arbejder med at videreudvikle vores ikoner, og i forhold til at udtænke nye koncepter og retninger. Blandt andet i vores markedsføring, hvor vi skruer op for sponsorater og satser målrettet på at revitalisere vores tyske premiumbrands Hachez og Feodora, siger Carsten Lyngsø Thomsen.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Over 75 tons “grimme” tomater er reddet

De sagde nej til Magasin, men ja til Onkel Thomas

Bolcheriet er "kommet til" at lave meget om i Svaneke

Bolchemaskiner ... de skal helst være gamle

Ægteparret bag Bolcheriets tre afdelinger er konstant på udkig efter gamle englændere

Nordjyde har opfundet en ny spiseæske

Farvel til alufolie til fastfood

Logobolcher er et kæmpehit

Audi, BMW og Mærsk blandt Bolcheriets kunder

Fødevarekonference sætter fokus på bæredygtig udvikling

Nyhedsbrev

Mere dansk mad på vej til Japan

Online Avis Arkiv

Coca-Cola undersøger muligheder for cannabis-drik

Minister: Iværksættere løber fra regningen

Erhvervsminister Rasmus Jarlov er klar til at skrotte de såkaldte iværksætterselskaber, som kan stiftes for 1 krone

Løgismose Meyers fyrer topchefen

Tørk Furhauges resultater ikke gode nok, mener bestyrelsen

Sjællandsk bryghus truet af fallit

Kaffekæden Riccos udskyder udlandsplaner

Ny teknologi skaber bedre fødevaresikkerhed

Vestfrost skal have ny direktør

Ugens grin: En rigtig sælger

Succesfuld chokolademager udvider med fabrik i Aarhus

Innovationskonkurrence vender tilbage til FoodTech

Karen Hækkerup stopper i Landbrug & Fødevarer

Karen Hækkerup stopper som administrerende direktør i Landbrug & Fødevarer efter fire år på posten

Vestjysk bryghus konkurs

Salg af bryggeriet er trukket ud - nu har kreditorerne mistet tålmodigheden

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Måltidskasser kom godt fra start

Syltefabrik får ny direktør

Eksplosiv start for nyt gin-hus

Men trods tusindvis af flasker på markedet, er der stadig røde tal i bogen

Mærsk investerer i mindre madspild

Ny metode opdager flere salmonellaudbrud

Udskældte Daka får lov til at udvide

Mug får Orkla Foods til at tilbagekalde læskedrik

Ølbryggere vil også sælge "verdens reneste vand"

Bisca har problemer med chokoladekage

Kødbollemaskine og isvandsbank sikrer høj effektivitet

Danmark mod Madspild har vokseværk

Food Supply Magazine er udkommet

Hartmann ansætter ny finansdirektør

Skyder millioner i sensorfirma igen, igen

Industriens køb af teknisk assistance eksploderer

Tørke vil give mangel på store løg

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Ejerskifte i Lisco Analytical Juli 2018

Ny støjsvag robust olie-fri OF302-25BQ2 JUN-AIR kompressor

Opførelse af nyt frysehus på Aarhus Havn

PALOMAT® udvider marketingteamet

Fordelene ved hele kyllinger

Automatik 2018 bød på masser af nærvær, relationer og ny viden

Kompakt metaldetektor med indbygget transportbånd – et godt match til fødevareindustrien

Effektiv ventilation i fødevareindustrien

15 røglemme til frostrum installeret hos Flensted i Ansager

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Detailhandlens Fagprøvepris og Danish Retail Award 2018

Indbydelse til kombineret RoBi-Inspire- og Produkt Seminar

Retningslinje - Fødevarekontaktmaterialer af stål

HAZET skralde m. 90 tænder!

Kom til verdens største WindEnergy messe!

Tagintegrerede solceller i klassiske teglstens tage

Mangler I en kreativ og innovativ samarbejdspartner?

FDIHs e-handelskonference og messe - vil du klare dig i giganternes æra?

FoodTech styrkes af international kongres om genbrug af vand

Spanske Traktech besidder mange års erfaring i håndtering og rensning af emballager for fyldning.

CP sørger lærling til entreprenørmaskine- mekanikerlærling, Viby Sjælland

Ny kontaktchef med solid bureauerfaring

IndustriUpdate: Mulighederne på eksportmarkederne skal udnyttes bedre

Industriel CT scanning - Tommel op eller ej?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Send til en kollega

0.219