23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelsesgange og direktionslokaler

Se hvilke virksomheder med relation til fødevaresektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Amanda Seafoods A/S
Tage Nielsen og Allan Heuck er udtrådt af ledelsen, hvorefter Carsten Øvlisen er indtrådt.

Amanda Seafoods er en fiskekonservesfabrik med rødder tilbage til 1916. Virksomheden er i dag mest kendt for produktet ”Amanda Rogn”.

Dansk Konsumgruppen A/S
Jørgen Glistrup er indtrådt i bestyrelsen.

Dansk Konsumgruppen handler engros med føde-, drikke- og tobaksvarer.

Dansk Slagtefjerkræ
Jan Klarskov Henriksen (adm. direktør for Lantmännen Danpo) er valgt som ny bestyrelsesformand. Herudover indtræder Olli Antniemi (adm. direktør for Rose Poultry A/S) i bestyrelsen, mens Michael J. Jørgensen (produktionsdirektør i Rose Poultry A/S) er udnævnt til observatør i bestyrelsen.

Dansk Slagtefjerkræ er en brancheforening, som repræsenterer hele den danske slagtefjerkræsektor rugerier, landmænd og slagterier.

Fluxome Sciences A/S
Palle Schelde Jensen er trådt ud af bestyrelsen, hvorefter Jarne Elleholm er indtrådt.

Fluxome Sciences udvikler og sælger naturlige ingredienser indeholdende sundhedsfremmende effekter.

Fødevarestyrelsen
Per Starcke Henriksen afløser Jan Mousing som veterinærdirektør.

Fødevarestyrelsen er en del af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Fødevarestyrelsen tager sig af regler på veterinær- og fødevareområdet.

Aarhus Universitet
Museumsdirektør Gitte Ørskou, Kunsten i Aalborg, koncernchef Peder Tuborgh, Arla Foods, og direktør Lars Rohde, ATP, er udpeget som nye eksterne bestyrelsesmedlemmer. Ud af bestyrelsen træder formand Jens Bigum, Arne Rolighed og Johannes Riis.

Aarhus Universitet er Danmarks næststørste universitet og befinder sig i top 100 på flere internationale universitetsrangliste r, hvor mere end 17.000 universiteter er blandt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095