Foodexpo sætter fokus på fremtidens økologi

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Større øko-program end nogensinde på årets messe i Herning

Når MCH Messecenter Herning åbner dørene til Foodexpo 18.-20. marts, er tre messehaller forvandlet til "en økologisk storby", der skal give de besøgende et større indblik i økologiens verden.

De tre haller med økologi byder på 120 udstillere, fokus på økologiske tendenser, inspiration til økologiske måltider og fortællingen om økologiens vej fra jord til bord. Det sker i et samarbejde med Økologisk Landsforening, som er med til at give årets Foodexpo et større økologisk fokus end nogensinde før:

- Vi glæder os til at opleve kreativiteten i øko-hallerne og til det meget spændende og omfattende program, hvor man kan blive klogere på aktuelle emner i og omkring det professionelle økologiske køkken, siger Carina Høgsted Kirkegaard, der er projektleder på Foodexpo.

De økologiske haller bliver bygget op som en slags økologisk storby med alt fra forsamlingshus og byhave til mølleri, chokoladefabrik og købmænd. Med den økologiske storby vil Økologisk Landsforening gerne give en helhedsforståelse af økologien.

- De besøgende skulle gerne få oplevelsen af at følge fødevarerne hele vejen: Fra markerne og staldene til produktionen, forarbejdningen, virksomhederne og køkkenerne, siger Per Kølster, formand for Økologisk Landsforening.

Et kig ind i fremtiden
Temaet for de økologiske haller på Foodexpo er "Fremtidens økologi". En lang række virksomheder vil være til stede, og der vil være et omfattende program med øko-talks og debatter med aktuelle videnspersoner fra økologiens verden, events, smagsprøver, quizzer og workshops, hvor man som besøgende kan blive klogere på aktuelle emner i og omkring det professionelle økologiske køkken.

Det er også i øko-hallerne, at Økologisk Landsforening i samarbejde med MCH slår dørene op til Årets Økologiske Brancheaften, hvor uddelingen af Årets Øko-pris og Økologiske Spisemærker samt kåringen af de økologiske guld-produkter foregår.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Hungry er på pengejagt

Defco med nyt millionminus

Men nu er der lagt op til sorte tal, mener ledelsen, som gør klar til at flytte

Bragende romkuglesucces klar med ny service

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have

Endelig - nu forsvinder nedbrændt slagteri

Lettelse på Danish Crown-slagteri i Sæby: Ingen svinepest

Nyhedsbrev

Klumme: - Fremtidens mad skal redde verden

Online Avis Arkiv

Øl med hash: Carlsberg ser tiden an

Logobolcher er et kæmpehit

Audi, BMW og Mærsk blandt Bolcheriets kunder

De sagde nej til Magasin, men ja til Onkel Thomas

Bolcheriet er "kommet til" at lave meget om i Svaneke

Bolchemaskiner ... de skal helst være gamle

Ægteparret bag Bolcheriets tre afdelinger er konstant på udkig efter gamle englændere

Over 75 tons “grimme” tomater er reddet

Fødevarekonference sætter fokus på bæredygtig udvikling

Nordjyde har opfundet en ny spiseæske

Farvel til alufolie til fastfood

Mere dansk mad på vej til Japan

Minister: Iværksættere løber fra regningen

Erhvervsminister Rasmus Jarlov er klar til at skrotte de såkaldte iværksætterselskaber, som kan stiftes for 1 krone

Coca-Cola undersøger muligheder for cannabis-drik

Sjællandsk bryghus truet af fallit

Løgismose Meyers fyrer topchefen

Tørk Furhauges resultater ikke gode nok, mener bestyrelsen

Kaffekæden Riccos udskyder udlandsplaner

Ny teknologi skaber bedre fødevaresikkerhed

Vestfrost skal have ny direktør

Ugens grin: En rigtig sælger

Succesfuld chokolademager udvider med fabrik i Aarhus

Mærsk investerer i mindre madspild

Ny metode opdager flere salmonellaudbrud

Udskældte Daka får lov til at udvide

Mug får Orkla Foods til at tilbagekalde læskedrik

Ølbryggere vil også sælge "verdens reneste vand"

Kødbollemaskine og isvandsbank sikrer høj effektivitet

Bisca har problemer med chokoladekage

Danmark mod Madspild har vokseværk

Food Supply Magazine er udkommet

Hartmann ansætter ny finansdirektør

Skyder millioner i sensorfirma igen, igen

Industriens køb af teknisk assistance eksploderer

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Se live demo af Powermax plasmaskæremaskine til Åbent hus den 21. - 22. sep.

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Dansk pilfingersikring er populær i USA

20 års jubilæum hos PALOMAT®

Få viden og inspiration på verdens største WindEnergy messe!

Southco’s katalog er fyldt med lækre kvalitets produkter - Bestil det her og bliv inspireret!

Hendishop.dk mere end 3000 produkter til Restaurant, café og catering

Agromek Student Challenge 2018

Slip for besværet med flere leverandører til ventilationsløsninger - MultiAir sørger for alt

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Eftertragtet innovationskonkurrence vender tilbage til FoodTech

Har du den rigtige olie?

Dansk Procesventilation har færdiggjort centralstøvsuger til Abenas nye produktionslinje

Endnu en ERIKKILA SPARTAN traverskran er leveret til en kunde

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

Hør godt efter her …

Process Engineering A/S er blevet certificeret!

ZF Danmark fører NIDEC Shimpo

Seminar om effektiv og sikker datahåndtering d. 2/10 hos IDA

Westrup A/S i Slagelse har fået forvandlet lagerplads til stort modulopbygget værkførerkontor

Den intelligente rottefælde

HN Group A/S tager ansvar og uddanner lærlinge

Uhing EasyLock ® - Manicus Teknik

EUs afhængighed af russisk gas skaber bekymring

Mave & Hjerte er vejen til innovation hos Peter Larsen Kaffe

Send til en kollega

0.226