23948sdkhjf

Foodexpo sætter fokus på fremtidens økologi

Større øko-program end nogensinde på årets messe i Herning
Når MCH Messecenter Herning åbner dørene til Foodexpo 18.-20. marts, er tre messehaller forvandlet til "en økologisk storby", der skal give de besøgende et større indblik i økologiens verden.

De tre haller med økologi byder på 120 udstillere, fokus på økologiske tendenser, inspiration til økologiske måltider og fortællingen om økologiens vej fra jord til bord. Det sker i et samarbejde med Økologisk Landsforening, som er med til at give årets Foodexpo et større økologisk fokus end nogensinde før:

- Vi glæder os til at opleve kreativiteten i øko-hallerne og til det meget spændende og omfattende program, hvor man kan blive klogere på aktuelle emner i og omkring det professionelle økologiske køkken, siger Carina Høgsted Kirkegaard, der er projektleder på Foodexpo.

De økologiske haller bliver bygget op som en slags økologisk storby med alt fra forsamlingshus og byhave til mølleri, chokoladefabrik og købmænd. Med den økologiske storby vil Økologisk Landsforening gerne give en helhedsforståelse af økologien.

- De besøgende skulle gerne få oplevelsen af at følge fødevarerne hele vejen: Fra markerne og staldene til produktionen, forarbejdningen, virksomhederne og køkkenerne, siger Per Kølster, formand for Økologisk Landsforening.

Et kig ind i fremtiden
Temaet for de økologiske haller på Foodexpo er "Fremtidens økologi". En lang række virksomheder vil være til stede, og der vil være et omfattende program med øko-talks og debatter med aktuelle videnspersoner fra økologiens verden, events, smagsprøver, quizzer og workshops, hvor man som besøgende kan blive klogere på aktuelle emner i og omkring det professionelle økologiske køkken.

Det er også i øko-hallerne, at Økologisk Landsforening i samarbejde med MCH slår dørene op til Årets Økologiske Brancheaften, hvor uddelingen af Årets Øko-pris og Økologiske Spisemærker samt kåringen af de økologiske guld-produkter foregår.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078