23948sdkhjf

DS Smith ansætter ny dansk direktør

Emballagevirksomheden henter 51-årig ind
Emballagevirksomheden DS Smith styrker sin danske og finske organisation med ansættelsen af Christian Jacob Flarup, der 12. marts tiltræder som administrerende direktør i DS Smith Packaging Denmark - med ansvar for de danske og finske aktiviteter.

51-årige Christian Jacob Flarup har en baggrund inden for forsvaret og McKinsey & Company og har tidligere været direktør for blandt andet Duba-B8 og WindowMaster I de seneste to år har han været arbejdende bestyrelsesmedlem for flere forskellige danske virksomheder.

Den nuværende administrerende direktør for DS Smith Packaging Denmark, Thomas Kure Jakobsen, får fremover titel af Managing Director North Europe - et område, som består af DS Smiths forretninger i Danmark, Finland, Sverige, Norge og Storbritannien; i alt 5.200 medarbejdere fordelt på 49 lokationer.

DS Smith Packaging er blandt Danmarks førende producenter af genanvendelige, kundespecifikke emballage- og displayløsninger. Den danske afdeling tæller cirka 640 medarbejdere fordelt på otte lokationer og har en årlig omsætning på cirka en milliard kroner.

DS Smith Danmark er en del af den engelske emballagekoncern DS Smith Plc, der har 27.000 medarbejdere i godt 35 lande.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078