- Nu satser vi på snackbarerne

To millioner bars om året slet ikke nok for Mols Organic

Indtil for nylig var der mest tale om energibarer til fitness-segmentet, når den østjyske fødevareproducent Mols Organic solgte sine barer i forskellige smagsvarianter under navnet Naturfrisk Energy Bar.

Nu skal en meget bredere kundegruppe lære at spise barer fra Mols, hvis det står til direktør Aksel Rømer. Han har netop sat Mols Organic Rawbars i produktion, og der bliver stor forskel på de to brands, konstaterer han.

- De "gamle" barer er mest tænkt som en serie af sundhedsbarer med masser af kulhydrater og proteiner. For de, der bare gerne vil have en snackbar, er det helt skævt. De nye barer skal ind og konkurrere med barer som Mars og Snickers, siger Aksel Rømer.

Han har for nylig præsenteret Organic Rawbars på den kæmpestore BioFach-messe i Tyskland, hvor han oplevede en overvældende stor interesse for dem, både hos tyske indkøbere og hos messedeltagere fra mange andre lande.

- Havde du spurgt mig inden messen, ville jeg være i tvivl om, hvor meget vi skal gøre ud af barerne. Men nu er det helt sikkert, at vi satser på snackbarerne; der er virkelig potentiale i dem, fastslår Mols Organic-direktøren.

Hans fabrik nåede sidste år op på at producere cirka to millioner af de "gamle" barer, og nu bliver der skruet yderligere op for produktionslinjen, som også bliver brugt til at lave chokolade.

- Vi kan producere 30.000-40.000 barer om dagen, når vi kommer op i omdrejninger, påpeger Aksel Rømer, som mener, at bar-succesen hos Mols Organic i høj grad hænger sammen med, at fabrikken bruger råvarer af høj kvalitet. Eksempelvis hvad angår dadler, som er den helt store ingrediens.

- Der er en prisforskel på næsten 30 kroner pr. kilo mellem en industridadel og så de dadler af topkvalitet, som vi bruger. Derfor er vores barer selvfølgelig også dyrere, men til gengæld får man noget voldsomt lækkert, siger han.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Jensens Bøfhus fortsætter striben af lukninger

Danskerne køber dyrevelfærd som aldrig før

Hamrende dyrt for Baresso at skifte navn

Konkursramt slagteri har fået en afløser

1

Irma vil løfte færdigretter til nyt niveau

Kæden har bedt Hanegal om at producere

Madhus breder ældremad ud til også de unge

- Folk i alle aldre kan lide vores mormormad, forklarer direktør om færdigret-sats.

Nyhedsbrev

Sticks'n'Sushi skifter direktør

Slagteri og kødgrossist anmeldes til politiet

Fødevarestyrelsen: Helt almindelige slagtesvin brugt til vildledning

Dansk boble-vin bliver beskyttet

Området omkring Dons ved Kolding er det eneste sted, man må producere Dons-vin.

Stærk dansk fødevareteknologi skal åbne døre i Mexico

Ugens grin: Ufrivilligt jobskifte

OK Snacks solgte mere end nogensinde før

Ny popcornhal med til at sætte skub i omsætningen

1

Arla skal spare tre milliarder kroner

Hotdogbrød med fuldkorn og metalstykker

Anbefalinger sætter nyt fokus på måltider

Markant fald i danske øls alkoholstyrke

Bryggerierne satser på nydelse frem for beruselse - mere drikkevenlige øl vinder frem

Coop vil lukke 47 Fakta-butikker

Kommer ned under 360 butikker på landsplan

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Rod i allergener: Pølse-produkter kaldes tilbage

Ny kampagne: Fødevarestyrelsen slår ned på personlig hygiejne

Royal donation til FødevareBanken

Hvor kommer kødet fra?

Kunderne burde presse producenterne til bedre mærkning af kødets oprindelse, lyder det fra Forbrugerrådet Tænk.

Bornholmerne må vente på Mikkeller

Åbning af Mikkeller-restaurant udskudt et år.

Nestlé tjener på flexitar-bølgen

Efter konkurs: Chokoladefabrik gør come back

Lille luksus: Din rejemad er blevet dyrere

Bryghus sender 15.300 flasker til Canada

Chr. Hansen klapper i hænderne

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Jimmy Maymann skal digitalisere Foss

1

Dansk madkæde vil ud i Europa

Kunder amok i romkugler: Over 25.000 kugler solgt

Sløj sommer ramte Hjem-Is på bundlinjen

Valsemøllen har kaldt rugmel retur

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Aioli trukket tilbage: Risiko for listeria

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Morgenseminar om 3D scanning

Laser kapacitet!

Denne vil du ikke røre med en ildtang...

Ny webshop med frysetørrede ingredienser

Det kan du også med tekstil

Ny hjemmeside: bralo.dk

Se hvem der også bruger løfteåg fra Fyns Kran Udstyr A/S

Sikkerhedstrædemåtten PSENmat kombinerer sikker arealovervågning med maskinbetjening

Kompensatorer fra WILLBRANDT Gummiteknik

X-TEND® wirenet forener sikkerhed med tidløst design

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Hvilken automationstopology har du brug for? Lenze tilbyder det hele

Verdens mest miljørigtige alkaline batteri (produceret af 75% genbrugsmateriale) nu også i Danmark.

Enhver håndværkers drømme-skuffedarium

Gode nyheder

Niveaumåling i tanke - alsidig niveausensor erstatter 5 sensorer

Er din virksomhed ”A Great Place to Work”?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Der er fokus på sikkerheden hos Jorgensen Engineering A/S

RS Components lancerer infrarød RS Pro-temperatursensor til industrielt udstyr

Ny generation af oliefrie kompressorer sænker energiforbrug og omkostninger...

Vi leverer sensorer af alle mærker

Bürkert @ Hannover Messe 2018

Corvina Cloud

Ny medarbejder søges!

Send til en kollega

0.262