23948sdkhjf

- Nu satser vi på snackbarerne

To millioner bars om året slet ikke nok for Mols Organic

Indtil for nylig var der mest tale om energibarer til fitness-segmentet, når den østjyske fødevareproducent Mols Organic solgte sine barer i forskellige smagsvarianter under navnet Naturfrisk Energy Bar.

Nu skal en meget bredere kundegruppe lære at spise barer fra Mols, hvis det står til direktør Aksel Rømer. Han har netop sat Mols Organic Rawbars i produktion, og der bliver stor forskel på de to brands, konstaterer han.

- De "gamle" barer er mest tænkt som en serie af sundhedsbarer med masser af kulhydrater og proteiner. For de, der bare gerne vil have en snackbar, er det helt skævt. De nye barer skal ind og konkurrere med barer som Mars og Snickers, siger Aksel Rømer.

Han har for nylig præsenteret Organic Rawbars på den kæmpestore BioFach-messe i Tyskland, hvor han oplevede en overvældende stor interesse for dem, både hos tyske indkøbere og hos messedeltagere fra mange andre lande.

- Havde du spurgt mig inden messen, ville jeg være i tvivl om, hvor meget vi skal gøre ud af barerne. Men nu er det helt sikkert, at vi satser på snackbarerne; der er virkelig potentiale i dem, fastslår Mols Organic-direktøren.

Hans fabrik nåede sidste år op på at producere cirka to millioner af de "gamle" barer, og nu bliver der skruet yderligere op for produktionslinjen, som også bliver brugt til at lave chokolade.

- Vi kan producere 30.000-40.000 barer om dagen, når vi kommer op i omdrejninger, påpeger Aksel Rømer, som mener, at bar-succesen hos Mols Organic i høj grad hænger sammen med, at fabrikken bruger råvarer af høj kvalitet. Eksempelvis hvad angår dadler, som er den helt store ingrediens.

- Der er en prisforskel på næsten 30 kroner pr. kilo mellem en industridadel og så de dadler af topkvalitet, som vi bruger. Derfor er vores barer selvfølgelig også dyrere, men til gengæld får man noget voldsomt lækkert, siger han.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Nye scannere skal give bedre fødevarekvalitet

Søfolk sejler 1.800 km for at fragte Thy-malt til Rusland

Bryghus klar med 39.000 julekalendere

Danske æg får nyt kvalitetsstempel

Flere restauranter går konkurs

Ugens grin: Livslang læring

Nyhedsbrev

Løgismose Meyers klar med ny topchef

Han er hentet fra virksomhedens egen bestyrelse

Online Avis Arkiv

Jyske sømandschips ligner et kæmpehit

Fødevarestyrelsen indrømmer: Vi har fejlet

Himmerlandskød regner med op imod 50 nye medarbejdere

Sommerens tørke giver små pommes frites

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Fiskefabrik politianmeldt for listeria-fup

Operation X: Virksomheden solgte laks med listeria-bakterier men forfalskede analyse

SIAL: 17 danske fødevarefirmaer under samme hat i Paris

Gum by Hviid-folk: Vi giver ikke op

Mini-tyggegummifabrik er stadig på vej trods tvangsopløsning

Fiskeselskaber slår sig sammen

Thorfisk udskyder flytning til næste år

Nestlé har solgt for 432 milliarder i år

Gærende gløgg kaldt retur

Kendt restauratør tiltalt i stor bedragerisag

Sagen handler blandt andet om indkøb af kød og fisk

Balladen om Thorfisk - lukning eller flytning?

Bilka når madspildsmål 12 år før tid

Varehuskæden har halveret sit madspild. Varehuschef jubler.

Nowaco-stifter er død

Preben K. Nielsen stod bag en enorm fødevaresucces

Sjællandsk bryghus lancerer øl-snaps

Mikrobryggeri har fart på efter unik fustage-rundtur

FoodTech får en ny koncepthal

Vesterhavsmost hitter i Taiwan

Danske fødevarer klarer Brexit overraskende flot

Sandwichkæde presset af flere dødsfald

Sjællændere vil lave verdens bedste gin

Carsoe solgt til kapitalfond

Bær kaldt tilbage efter fund af metalstykker

Nye bøfhus-ejere: Skuden er vendt

Ny topchef på plads i Tulip Ltd

Hvert andet selskab overlever ikke syv år

Caspers bornholmske flymad er et hit

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

SD2DUG24: Nyudviklet Dupline® generator og Modbus gateway

Fipros A/S tilbyder kvalitets spraytørring

BEKOKAT giver konstant olie- og bakteriefri trykluft og oliefri kondensat

En automatiseringsbølge ruller ind over e-handelsbranchen lige nu.

Uddannelse af medarbejderne

Tør du prøve englændermodellen?

Energiledelse i nye klæder.

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Isomasters Minibox kølerum

Boschert-Gizelis høster stor hæder og anerkendelse

Læs Fibox A/S lidt bedre at kende i denne profil video

Central kompressorstyring sænker energiforbrug med 150.000 kroner

FLOWave er en flowmåler med sensoregenskaber

JKS – endnu stærkere indenfor IT- og ingeniørprofiler

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Conveyors med bevægelig ende giver stor fleksibilitet

Slagter Kirkeby går op i røg

Induktiv sensor med analog udgang

Farvede solceller i facaden - også i hvide?

Er du træt af plukfejl og spildtid?

Komplette løsninger til fiskeproducenter over hele verden

AF Packaging Solutions

NaturaTop - aluminiumsfri label til gule og hvide oste

Primoreels udstiller igen på Scanpack

Send til en kollega

0.241