- Nu satser vi på snackbarerne

To millioner bars om året slet ikke nok for Mols Organic

Indtil for nylig var der mest tale om energibarer til fitness-segmentet, når den østjyske fødevareproducent Mols Organic solgte sine barer i forskellige smagsvarianter under navnet Naturfrisk Energy Bar.

Nu skal en meget bredere kundegruppe lære at spise barer fra Mols, hvis det står til direktør Aksel Rømer. Han har netop sat Mols Organic Rawbars i produktion, og der bliver stor forskel på de to brands, konstaterer han.

- De "gamle" barer er mest tænkt som en serie af sundhedsbarer med masser af kulhydrater og proteiner. For de, der bare gerne vil have en snackbar, er det helt skævt. De nye barer skal ind og konkurrere med barer som Mars og Snickers, siger Aksel Rømer.

Han har for nylig præsenteret Organic Rawbars på den kæmpestore BioFach-messe i Tyskland, hvor han oplevede en overvældende stor interesse for dem, både hos tyske indkøbere og hos messedeltagere fra mange andre lande.

- Havde du spurgt mig inden messen, ville jeg være i tvivl om, hvor meget vi skal gøre ud af barerne. Men nu er det helt sikkert, at vi satser på snackbarerne; der er virkelig potentiale i dem, fastslår Mols Organic-direktøren.

Hans fabrik nåede sidste år op på at producere cirka to millioner af de "gamle" barer, og nu bliver der skruet yderligere op for produktionslinjen, som også bliver brugt til at lave chokolade.

- Vi kan producere 30.000-40.000 barer om dagen, når vi kommer op i omdrejninger, påpeger Aksel Rømer, som mener, at bar-succesen hos Mols Organic i høj grad hænger sammen med, at fabrikken bruger råvarer af høj kvalitet. Eksempelvis hvad angår dadler, som er den helt store ingrediens.

- Der er en prisforskel på næsten 30 kroner pr. kilo mellem en industridadel og så de dadler af topkvalitet, som vi bruger. Derfor er vores barer selvfølgelig også dyrere, men til gengæld får man noget voldsomt lækkert, siger han.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Kaffefirma reddet på stregen

Direktør går fra øllet til rejerne

Fire venner har startet bryghus i Farum

Tørke: Bornholmerne må undvære lokale grøntsager

Nyborg Fængsel har succes med sin flødeis

Danmarks første ismejeri bag tremmer er en succes. På tre måneder har de solgt over 2.000 liter is, og der er venteliste på arbejdsholdet.

Ny aftale åbner for mere dansk kød og medicin til Japan

Salg af danske varer til Japan ventes at stige med op til 70 procent, når frihandelsaftale er underskrevet.

Nyhedsbrev

Orkla køber egne aktier tilbage

Unge bliver grydeklar hos erhvervsskoles cateringfirma

Bøde og politianmeldelse til bageri

Royal Unibrew køber op i Frankrig

Hygiejnen halter igen hos Graasten Salater

Too Good To Go runder fem millioner reddede måltider

DTU har fundet leder til nyt Foodlab

Nyt destilleri snart klar med snaps

Køb af baconkæmpe er på plads

Stiftere siger farvel til Rawbite

Kun en enkelt af de tre idémænd bliver hos nøddebar-producenten

Sall Whisky Distillery har huset klar

1

Michelin-kok laver ny restaurant i sin egen stue

Mille Food har købt en ny fabrik

2

Kæmpestor stigning i dansk quinoa-dyrkning

Dan Cake med stor million-forbedring

Kult-burgerbar genåbner: Burgerne bliver som før i tiden

’’Wayne’s World’’ åbner i samme lokaler som for 11 år siden

Tre medarbejdere køber sig ind i Flammen

"Verdens bedste bøffer" kommer fra Slagelse

Listeria: Også Lidl kalder søde majs retur

Hedebølge-tomater får nyt liv i ny madspilds-ketchup

Frikadellepølsegas værre end først antaget

Street food klar i Fredericia

Økologiske øl bliver mere og mere populære

Lidl lancerer nye planteprodukter

En million kroner til fyrede fra Scanflavour

Mild fugleinfluenza fundet i andebesætning

Halv million skal hjælpe Arla-fyrede

Kvindelig kok sejrede i Gudhjem

Hjemmelavet ret til herrefrokost gav pølseforgiftning

Erhvervsminister bliver ny direktør for Dansk Erhverv

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Statistical Process Control (SPC)

Production Part Approval Process (PPAP)

Filterteknik A/S har fået en digital opfriskning

3 grunde til at overveje at låne penge i din virksomhed

Reparation af svejserobot

Measurement System Analysis (MSA)

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Bare rolig - Vi er her hele sommeren!

22.000 stykker aflagt Berendsen-tøj har fået nyt liv i Gambia

Selvom sommeren i den grad er over os, er der stadig gang i butikken hos os

4 tips til dig der skal have firmabil for første gang

Josefine er udlært elektriker hos EL:CON i Roskilde

Failure Mode and Effects Analysis (FMEA)

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Kontorhoteller er blevet in hos danske virksomheder

Jobsamtalen starter før du aner det

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Lasse er udlært elektriker hos EL:CON i Aarhus

IATF 16949:2016 Inspirationsseminar

Nyt high flow filterhus i glasfiber

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

HN Group A/S udstiller på FachPack messen i Nürnberg

Christian er udlært elektriker hos EL:CON i Viborg

Tysk økonomi fortsætter sin fremgang, men Brexit kan presse udviklingen

Intern Auditor Kvalitet

Send til en kollega

0.175