Stryhns skal stramme op i Graasten
Fødevarestyrelsen har givet to indskærpelser
Det skriver JydskeVestkysten, som fortæller, at kontrollanterne konstaterede både dårlig vedligeholdelse og mangelfuld beskyttelse af fødevarer mod kontaminering. Blandt meget andet var der fødevarerester på loftet over åbne fødevarer - herunder rester, der ikke stammede fra den igangværende produktion.
Ifølge avisen blev der også fundet udstyr og redskaber, der ikke var intakte, men dækket af rust. Og der blev fundet et kar med mayonnaise med overskredet holdbarhed i et produktionslokale, hvilket Graasten Salater ikke kunne redegøre for.
Hos Stryhns lader kvalitetschef Rie Sørensen forstå, at virksomheden ikke kan genkende Fødevarestyrelsens problematiske billede af fabrikken i Gråsten.
- Vi synes ikke, der er de store problemer på fabrikken, men vi har taget konklusionerne til efterretning, siger hun til JydskeVestkysten og tilføjer, at virksomheden nu vil prioritere de områder, som Fødevarestyrelsen har påpeget.