23948sdkhjf

Smartbake får nye millioner

Dansk brødkoncept vil nu ind i hotel- og restaurantbranchen
Efter ni måneder, hvor de med brødvirksomheden Smartbake har leveret kasser med rugbrød, boller og muffins til private, vil iværksætterne Anders Høy og Steffen Bagge nu ind på et nyt marked:

De har tiltrukket en millioninvestering fra en gruppe vestjyske investorer og begiver dig med de nye penge i ryggen ud i at levere brødløsninger til hotel- og restaurationsbranchen, skriver Jyllands-Posten.

- Efter lanceringen af vores kasser til private fik vi flere henvendelser fra hoteller og restauranter, som ønskede at teste vores produkter. Det skete i så højt omfang, at vi oprettede SH Solutions som selvstændigt brand, og nu er det her, vi satser stort med den nye investering, siger direktør Anders Høy til avisen.

Han vil ikke oplyse, hvor mange millioner investorerne har skudt ind, men fortæller, at ejerkredsen selv har tilført virksomheden halvanden million kroner.

Pengene skal ifølge Jyllands-Posten blandt andet bruges på nye produktionshaller i Hasselager i Aarhus samt nye produktionslinjer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078