23948sdkhjf

Orkla køber pizzakæden Gorm's

Gorm Wisweh er virkelig glad i låget
Pizzakæden Gorm's, der har i alt ni pizzeriaer i København, Aarhus og Odense, har fået ny ejer: Den norske fødevarekoncern Orkla har købt 67 procent af aktierne i selskabet, oplyser Gorm's i en pressemeddelelse.

Succesen er grundlagt af Gorm Wisweh, der for 15 år siden, begyndte at lave pizzaer i sin mors café i Svaneke på Bornholm.

- Jeg er virkelig glad i låget. Sammen med Orkla fortsætter vi den nuværende mission, vi har gang i, nemlig at give flest mulige danskere mulighed for at spise god pizza. Og jeg er glad for, at Orkla har købt ind i vores passion for gode råvarer, restauranter og gæster. Det var dér, det hele startede, og sådan skal det fortsætte, siger Gorm Wisweh.

Han har hidtil ejet kæden sammen med fem andre stiftere og direktør Anders Kjørup. De beholder alle en mindre ejerandel.

- Vi har længe kigget efter en partner, der kunne se den værdi og det potentiale, Gorm’s Pizza har, siger Anders Kjørup i en kommentar til handlen.

Gorm's mere end fordoblede i det seneste regnskabsår overskuddet, idet indtjeningen steg fra 1,2 millioner kroner til 2,6 millioner.

Prisen for Orklas køb er hemmelig, men parterne fortæller gerne, at overtagelsen træder i kraft 3. april.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065