Flensted opruster på convenience-fronten

Millionbyggeri: Vil være den førende leverandør af ultrafriske måltider

Flensted Food Group, der producerer blandt andet pommes frites, kartoffelsalat og grøntblandinger, vil være den førende danske leverandør af ultrafriske convenience-måltider. Det er baggrunden for, at Flensted nu udvider sin snitgrønt-fabrik i Skovlund til dobbelt størrelse og investerer i udstyr, der er målrettet til convenience.

Det fastslår koncernen i en pressemeddelelse, hvor Flensted peger på, at danskerne efterspørger convenience-løsninger som aldrig før, og at de vil vide, hvor og hvordan deres mad bliver produceret.

- Den bølge har Flensted Food Group en ambitiøs plan om at ride med på, konstaterer den sydvestjyske virksomhed, der ifølge direktør Lene Rasmussen investerer mindst 25 millioner kroner i udvidelsen.

Planen indebærer, at snitgrøntfabrikken indrettes og udstyres "som en moderne, full-scale conveniencefabrik, der kan producere ultrafriske produkter med kort holdbarhed til både foodservice og detail". Tilbygningen på 3.600 kvadratmeter bringer fabrikkens samlede areal op på 7.500 kvadratmeter, og der er planlagt produktionsstart midt i august.

Samarbejde
Den nye fabrik bliver ifølge Flensted en del af et stærkt innovations- og produktionssamarbejde med Flensteds anden fabrik i byen. Den producerer convenience-kartoffelprodukter samt pålægssalater, mayonnaiser og dressinger.

Ambitionerne er høje hos Lene Rasmussen og hendes med-direktør, Jørgen Østergaard:

- Vores nye produktions-setup giver os et utal af kombinationsmuligheder i udviklingen af convenience-løsninger. Vi kan mikse frugt og grønt, pasta, ris og kerner. Og vi kan tilsætte animalske og vegetabilske proteiner i form af kød, linser, bønner med mere samt smagssætte med vores hjemmelavede dressinger, saucer og toppings. Vi vil også kunne bage, koge, stege, grille og marinere, hvilket skaber nye, spændende perspektiver for innovative produkter og smage, nævner Jørgen Østergaard.

Flensted har en årelang erfaring med kundetilpassede løsninger, og det arbejde vil blive intensiveret i det nye setup, blandt andet med et helt nyt innovationskøkken. Det skal give endnu bedre muligheder for at udvikle nye produkter i tæt samarbejde med kunderne inden for både foodservice og detail.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Jysk slikfirma bygger nyt for 40 millioner

Candynavia i gang med at få meget mere plads

Salling Group på vej med flere convenience-butikker

Foodservicebranchen vokser videre

1

Ung kvinde vinder Danmarks største talentpris for kokke

Nu er der lanceret 1.000 nye øl i år

Tørke giver lavere udbytte for sukkerfabrik

Nyhedsbrev

Caspers bornholmske flymad er et hit

Online Avis Arkiv

Filet-direktør: Kvoter koster os livet

Jespers Torvekøkken vokser vest for Storebælt

Nyt storkøkken i Aarhus skal være med til at imødekomme efterspørgslen - og brede produkterne ud til flere jyske byer

Bryghus begravet i ansøgninger: 10.000 vil være øl-tester

Den voldsomme interesse for at blive én af blot 25 øl-testere kommer bag på brygmesteren

DTU-direktør: Industrien har brug for mere risikovillig kapital

Ny formand hos Dansk Cater: Vi fortsætter uændret

Heinz er på vej med Mayochup

Triple A scorer ny kæmpekontrakt

Foodservicebranchen vokser videre

Ugens grin: Den ansvarsfulde medarbejder

Store virksomheder vil i seng med iværksættere

Frugtfirma udvider ejerkredsen

Slagtekyllingers liv bliver kortere og kortere

Vestjysk slagteri tredobler pladsen

"Drømmejob": Thisted Bryghus søger 25 øl-testere

Insektkvinder sender ny larvebar ud i træningscentre

Bragende romkuglesucces klar med ny service

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Lettelse på Danish Crown-slagteri i Sæby: Ingen svinepest

Mere dansk mad på vej til Japan

Mærsk investerer i mindre madspild

Ny metode opdager flere salmonellaudbrud

Udskældte Daka får lov til at udvide

Mug får Orkla Foods til at tilbagekalde læskedrik

Ølbryggere vil også sælge "verdens reneste vand"

Kødbollemaskine og isvandsbank sikrer høj effektivitet

Bisca har problemer med chokoladekage

Danmark mod Madspild har vokseværk

Food Supply Magazine er udkommet

Hartmann ansætter ny finansdirektør

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Sidste chance for at blive TÜV certificeret maskinsikkerhedsekspert (CMSE®)

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Genbrug af tekstilrester

Sprøjtestøbning i hærdeplast & do’s and don’ts, når man agerer på det litauiske marked

Gratis seminar om smart og effektiv datahåndtering hos IDA d. 2/10

Carl Stahl A/S leverer hydraulisk værktøj til AH Industries

Specialfremstilling af gummi/metal bøsninger

electronica 2018 - RS Components fokuserer på innovation og inspiration

Lejer til stål- og metalindustrien

Mirit Glas kan levere buet glas i en meget høj kvalitet

YASKAWA finder du hos ZF Danmark

Ny generation af oliefrie kompressorer

Ny økonomichef i Carsten Holm A/S

ABB introducerer ny hurtig, præcis og omkostningseffektiv SCARA robot

ISO 9001 Inspirationsseminar (På dansk og engelsk)

Mød PanPac på FachPack 2018

Flere fordele med den nyeste, IO-Link-kompatible pressostat fra SMC

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

Der bliver hver dag samlet mange kædesæt på vores værksteder i hele Danmark.

Så er vinderne af Danish Retail Award 2018 fundet!

Restlager salg!

Fødevarer i fokus på teknologitopmøde

Lastbiler er et krævende område både med hensyn til omgivelser og trykluftk...

Lav elafgift skubber på komvertering til varmepumper

Manicus Teknik præsenterer KTR koblinger til pumpeteknologien

Send til en kollega

0.254