23948sdkhjf

Danfoods udvider med afdeling i Aalborg

| Af Torben O. Andersen, aalborg.nu | Tip redaktionen om en historie

Tyrkisk brødrepar har succes med cash & carry

Cash & carry.

Så enkelt kan det siges, og når man har megasucces med at føre det forholdsvis enkle forretningsprincip ud i virkelighedens verden, ja så venter million-omsætningen ganske enkelt på dig.

Det tyrkiske brødrepar Kenan og Aydin Bardakci har så at sige set "lyset" og med stor dedikation og målrettethed ført deres egen gode idé ud i livet, når det drejer sig om det fælles og indbringende arbejde som fødevaregrossister.

Der var såmænd ikke så langt fra tanke til handling, og i 2010 så deres egen virksomhed Danfoods dagens lys med hovedkontor, lager og butik i Herning. Dertil kommer en cash & carry-butik i Aarhus.

Professionelle køkkener
Indkøbschef Anders Skjølstrup Larsen, Danfoods, siger til aalborg:nu, at man nu ekspanderer igen og åbner en spritny cash & carry- afdeling og butik i Aalborg.

- Vi er i fuld gang med at etablere os i en bygning på Nibevej 48 i Aalborg, der tidligere husede en bilforretning, og vi satser på at kunne åbne lige før påske.

- Danfoods er en foodservice-distributør, der sælger fødevarer til professionelle køkkener, og vi er især specialiserede inden for fastfood-sektoren, oplyser Anders Skjølstrup Larsen og tilføjer, at man ikke sælger til private men kun til forretninger og virksomheder.

Han peger på, at det drejer sig om food-leverancer til f.eks. pizzeriaer, cafeer og restauranter.

- Og det er alt lige fra kød og ost til alle mulige former for tørvarer, forklarer han.

Det ny cash & carry-selvafhentningslager i Aalborg bliver på ca. 1000 kvadratmeter og har fra begyndelsen fem ansatte.

Imponerende vækst
Ifølge indkøbschefen fik virksomheden en såkaldt Gazelle-pris i 2017 som et synligt bevis på og anerkendelse af en ganske imponerende vækst.

Anders Skjølstrup Larsen:

- Vi omsatte for ikke mindre end ca. 100 millioner kroner i 2017, og vi tredoblede således omsætningen i perioden fra 2015 til 2017.

- Vi har ganske rigtigt vind i sejlene, og jeg tror, at det hænger sammen med, at vi er virkelig gode til at skære omkostningerne ned til et minimum.

- Desuden har vi en meget stor grad af leveringssikkerhed, og det er nogle parametre, som vægter særdeles højt hos vores kunder, pointerer indkøbschefen.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Fødevarestyrelsen beslaglægger 200 gæs, kalkuner og juleænder

Fantasinavn: Orkla må alligevel kalde pasta for Grøntsagsbånd

Pastaprodukt er ok, mener klagenævn

Udvidelse: Tican jævner 22 huse med jorden

Ny fødevarevideo om innovation

Mammen tæt på nyheder i Klovborg

Carlsberg samarbejder i undersøgelse af ølkartel

Nyhedsbrev

Varm sommer skæppede godt i Harboes kasse

Online Avis Arkiv

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Fik du læst: Nu vil Hanegal til udlandet

Ost: Arla køber stort op i Mellemøsten

Medisterpølse mistænkes for salmonellaudbrud

Økologisk frugt fra udlandet slår rekorder

1

Fødevarevirksomheder sætter turbo på emballagerevolutionen

Fremtidens løsninger bliver i høj grad med genanvendte eller nedbrydelige materialer

Tican og SB Pork fusionerer

De to slagterier tjener igen penge efter svære tider

1

Ny aftale med Japan øger dansk eksport for milliarder

Stort dansk salmonellaudbrud vokser til 33 personer

Nu vil Daasbjerg sælge andehjerner

Produktet bliver kaldt "A la foie gras"

Fødevarevirksomheder ser på fremtidens madscene

Ny bøfboss: Jeg kan redde 1.000 job

- Jeg bruger sindssygt meget tid på LinkedIn

Karsten Nielsen fra Food from Denmark: Netværk er altafgørende

Se listen: Her er fødevareindustriens største skatteydere

EU strammer reglerne for transfedt i mad

Ægtepar lancerer en stribe fødevarer i 2019

Kimber Foods satser ikke mindst på en serie nye snackprodukter

Naturmælk sætter nye rekorder

DI har fundet midlertidig direktør

1

Julefrokost-dilemmaer: Fanger bordet, hvis man siger op?

Ny undersøgelse: Danskerne klar til klimakamp ved middagsbordet

Ny Svansø-ejer: Good Food Group skal vokse gennem udvidelser og opkøb

200 Carlsberg-chefer får en ekstra årsløn

Carlsberg ramt af glas og papir i pilsnere

Familieejet milliardkoncern solgt til kapitalfond

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Studerende opfinder en klimavenlig vegansk ost

Færre danskere laver mad fra bunden

Fra fødevarerester til merværdi

Carlsberg lancerer fadøl uden alkohol

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Frysetørret kylling

Dampledning - Kondensat ledning

EffiMat ønsker glædelig jul og godt nytår

Vil du være helt skarp på fremtidens firmware?

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

Dansk Procesventilation har installeret fødevareegnet rengøringsløsning hos brødproducent

Fibox inspektions-vinduer til montering på alle typer materialer

Robotmarked i vækst kræver dygtige partnere

PanPac ønsker glædelig jul og godt nytår

Eksportnetværk for fødevarevirksomheder

Nyt lift-katalog fra CP

Vault Workshop

Hvilke Siemens softwareversioner benyttes der i dag?

14. December - "En informativ julekalender til maskingale mænd"

KTR BoWex Buetandskobling

Glædelig jul og godt nytår

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Den lige vej til nye medarbejdere ... hvordan?

Bureau Veritas Certification overrækker et akkrediteret ISO14001:2015 certifikat

KL Automatik ansætter endnu en specialist i EPLAN

Når luftfugtigheden er lav, vil der opstå problemer med statisk elektricite...

Glædelig jul fra JEROS A/S

Autodesk Inventor Videregående, workshop

Carsten Petersen fejrer 25 års jubilæum hos EL:CON i Glostrup

Send til en kollega

0.281