23948sdkhjf

Danfoods udvider med afdeling i Aalborg

Tyrkisk brødrepar har succes med cash & carry
Cash & carry.

Så enkelt kan det siges, og når man har megasucces med at føre det forholdsvis enkle forretningsprincip ud i virkelighedens verden, ja så venter million-omsætningen ganske enkelt på dig.

Det tyrkiske brødrepar Kenan og Aydin Bardakci har så at sige set "lyset" og med stor dedikation og målrettethed ført deres egen gode idé ud i livet, når det drejer sig om det fælles og indbringende arbejde som fødevaregrossister.

Der var såmænd ikke så langt fra tanke til handling, og i 2010 så deres egen virksomhed Danfoods dagens lys med hovedkontor, lager og butik i Herning. Dertil kommer en cash & carry-butik i Aarhus.

Professionelle køkkener
Indkøbschef Anders Skjølstrup Larsen, Danfoods, siger til aalborg:nu, at man nu ekspanderer igen og åbner en spritny cash & carry- afdeling og butik i Aalborg.

- Vi er i fuld gang med at etablere os i en bygning på Nibevej 48 i Aalborg, der tidligere husede en bilforretning, og vi satser på at kunne åbne lige før påske.

- Danfoods er en foodservice-distributør, der sælger fødevarer til professionelle køkkener, og vi er især specialiserede inden for fastfood-sektoren, oplyser Anders Skjølstrup Larsen og tilføjer, at man ikke sælger til private men kun til forretninger og virksomheder.

Han peger på, at det drejer sig om food-leverancer til f.eks. pizzeriaer, cafeer og restauranter.

- Og det er alt lige fra kød og ost til alle mulige former for tørvarer, forklarer han.

Det ny cash & carry-selvafhentningslager i Aalborg bliver på ca. 1000 kvadratmeter og har fra begyndelsen fem ansatte.

Imponerende vækst
Ifølge indkøbschefen fik virksomheden en såkaldt Gazelle-pris i 2017 som et synligt bevis på og anerkendelse af en ganske imponerende vækst.

Anders Skjølstrup Larsen:

- Vi omsatte for ikke mindre end ca. 100 millioner kroner i 2017, og vi tredoblede således omsætningen i perioden fra 2015 til 2017.

- Vi har ganske rigtigt vind i sejlene, og jeg tror, at det hænger sammen med, at vi er virkelig gode til at skære omkostningerne ned til et minimum.

- Desuden har vi en meget stor grad af leveringssikkerhed, og det er nogle parametre, som vægter særdeles højt hos vores kunder, pointerer indkøbschefen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078