23948sdkhjf

Hartmann klar med ny direktør

Emballageproducenten henter topchef i egne rækker
Efter at den hidtidige administrerende direktør i æggebakke-producenten Hartmann, Ulrik Kolding Hartvig, for knap en måned siden døde efter en tragisk cykelulykke, har virksomheden nu fundet hans afløser:

Bestyrelsen i Hartmann har udnævnt Torben Rosenkrantz-Theil til ny administrerende direktør med tiltrædelse torsdag.

Torben Rosenkrantz-Theil er 43 år og kommer fra Hartmanns egne rækker, idet han hidtil har været Hartmanns Senior Vice President, Europe.

Siden 2015 har Torben Rosenkrantz-Theil været medlem af Hartmanns koncernledelse med ansvar for de europæiske aktiviteter. Her har han forbedret effektiviteten og lønsomheden gennem væsentlige ændringer i produktionsnetværket og organisationen, ligesom han har skabt vækst i emballagesalget, fortæller Hartmann i en pressemeddelelse.

Succesfuld turnaround
I årene 2010-2014 var Torben Rosenkrantz-Theil President for Hartmanns nordamerikanske forretning. Her var han ansvarlig for den succesfulde turnaround, der omdannede den nordamerikanske forretning til en effektiv og lønsom virksomhed og skabte grundlag for den efterfølgende udvidelse af Hartmanns aktiviteter i Nordamerika, nævner virksomheden også.

Torben Rosenkrantz-Theil indledte sin karriere i Hartmann i 2007, hvor han bidrog til transformationen af koncernen med frasalg af aktiviteter, fokusering af forretningen og gennemførelse af en kapitaludvidelse.

Inden ansættelsen i Hartmann var Torben Rosenkrantz-Theil senest COO i møbelkoncernen ScanCom International med ansvar for produktion og drift i Danmark, Vietnam, Brasilien og Indonesien.

Torben Rosenkrantz-Theil overtager ledelsen af Hartmann fra koncernfinansdirektør Marianne Rørslev Bock, som har været konstitueret administrerende direktør siden Ulrik Kolding Hartvigs død 18. februar.

- Vi har fulgt Torbens arbejde og udvikling tæt gennem en årrække og er fuldstændig overbeviste om, at han kan fortsætte Hartmanns gode udvikling og skabe yderligere vækst og effektivitet. Torbens resultater taler for sig selv, og han nyder stor respekt i hele organisationen og blandt Hartmanns kunder og samarbejdspartnere. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med Torben i hans nye rolle, siger bestyrelsesformand Agnete Raaschou-Nielsen i en kommentar til ansættelsen.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095