23948sdkhjf

Ny bæredygtig kaffeserie til professionelle

Med Black Coffee Roasters konceptet tilbyder BKI kvalitetskaffe til restauranter, cafeer, kantiner og arbejdspladser, hvor kaffepausen bliver en vigtigere del af hverdagen

Mange virksomheder har forstået værdien af, at de ansatte kan tage en kaffepause med kvalitetskaffe, hvor der også udveksles gode ideer til gavn for virksomheden.
Derfor opfylder BKI nu behovet med deres nye serie, som fokuserer på bæredygtig kaffe til din arbejdsplads.

Black Coffee Roasters har været tilgængeligt for private forbrugere i en årrække, men nu introduceres en helt ny række produkter, som alle enten er økologiske eller bæredygtige og tilgængelige for det professionelle marked.

- Vores Professional Collection sortimentet består af espresso og hele bønner. Kaffen er specielt udviklet til det professionelle marked. Det betyder, at kafferne præsterer den ypperste smag ved brygning på espresso,- semi- og fuldautomaskiner, fortæller Casper Agerbo, marketingschef hos BKI foods A/S og tilføjer, at sortimentet består af 6 espressoer og 4 hele bønner. Nogle er økologiske og andre er certificerede indenfor forskellige områder af bæredygtighed.

Udviklet til professionelle maskiner
Med Black Coffee Roaster konceptet får både private og offentlige virksomheder og organisationer mulighed for at leve op til krav om økologi og bæredygtighed – ovenikøbet i høj kvalitet.

Kaffen stammer fra en række udvalgte producenter rundt omkring i verden og er udviklet af baristas, så den passer til professionelle maskiner på cafeer, restauranter og arbejdspladser og brygning i store volumener.

- Ofte ved vi ikke, hvad vi drikker på arbejdspladsen, men vi bør blive mere bevidste om kvaliteten og bæredygtigheden. Det giver Black Coffee Roasters mulighed for, og virksomheden får en totalløsning, som giver god bæredygtig kvalitet, og som også kan nydes med god samvittighed, siger Casper Agerbo.


Læs mere på www.blackcoffeeroasters.com

Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062