Så er det nu: Foodexpo byder på 571 udstillere

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Messe i Herning breder sig over 55.000 kvadratmeter med gastronomiske oplevelser

Søndag åbner Nordens største fødevaremesse, Foodexpo, i Messecenter Herning, hvor arrangørerne denne gang byder på et gastronomisk oplevelsesunivers med 571 udstillere fordelt på godt 55.000 kvadratmeter.

Messen, der fortsætter mandag og tirsdag, bliver åbnet af fødevareminister Esben Lunde Larsen.

Uanset om man ønsker et indblik i de nyeste madtrends eller viden om, hvordan man skaber nye smagsoplevelser med fokus på bæredygtighed, så lover projektleder Carina Høgsted Kirkegaard, at der bliver rig mulighed for at hente ny viden på Foodexpo:

- Foodexpo kommer til at bugne af inspiration. Vi har udvidet med to ekstra haller i forhold til i 2016, så denne gang fylder vi 55.094 kvadratmeter med spændende produktnyheder, veloplagte udstillere, trendområder, fagkonkurrencer og masser af lærerige foredrag. Så der bliver absolut noget at se frem til, siger hun.

Fokus på trends og tendenser
Flere danske og internationale foredragsholdere deler ud af deres viden på messens forskellige trendområder, og besøgende kan dermed se frem til at blive opdateret på branchens seneste trends og tendenser.

I det såkaldte hotelevent The Lobby udfordrer foredragsholderne hotelbranchens traditionelle tankegang, mens trendspotter Anette Eckmann sætter den bevidste forbruger i centrum i trendcaféen Madtemplet. I Food Gallery kan de besøgende opleve verdensberømt fotokunst i "et æstetisk og visuelt udstillingsunivers", hvor mad og kunst smelter sammen

Listen over foredragsholdere på Foodexpo indeholder blandt andret sundhedsguruen Umahro Cadogan og den madbloggeren Mette Løvbom - bedre kendt som Salattøsen.

Og ikke mindst kan de besøgende også overvære en stribe fagkonkurrencer, som har stolte traditioner på Foodexpo. Her dyster de dygtigste fagfolk om prestigefyldte titler som Årets Kok, Årets Tjener, Nordens Bedste Kok og Nordens Bedste Tjener.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Kaffefirma reddet på stregen

Direktør går fra øllet til rejerne

Fire venner har startet bryghus i Farum

Tørke: Bornholmerne må undvære lokale grøntsager

Nyborg Fængsel har succes med sin flødeis

Danmarks første ismejeri bag tremmer er en succes. På tre måneder har de solgt over 2.000 liter is, og der er venteliste på arbejdsholdet.

Ny aftale åbner for mere dansk kød og medicin til Japan

Salg af danske varer til Japan ventes at stige med op til 70 procent, når frihandelsaftale er underskrevet.

Nyhedsbrev

Orkla køber egne aktier tilbage

Unge bliver grydeklar hos erhvervsskoles cateringfirma

Bøde og politianmeldelse til bageri

Hygiejnen halter igen hos Graasten Salater

Royal Unibrew køber op i Frankrig

Too Good To Go runder fem millioner reddede måltider

DTU har fundet leder til nyt Foodlab

Nyt destilleri snart klar med snaps

Køb af baconkæmpe er på plads

Stiftere siger farvel til Rawbite

Kun en enkelt af de tre idémænd bliver hos nøddebar-producenten

Sall Whisky Distillery har huset klar

1

Michelin-kok laver ny restaurant i sin egen stue

Mille Food har købt en ny fabrik

2

Kæmpestor stigning i dansk quinoa-dyrkning

Dan Cake med stor million-forbedring

Kult-burgerbar genåbner: Burgerne bliver som før i tiden

’’Wayne’s World’’ åbner i samme lokaler som for 11 år siden

Tre medarbejdere køber sig ind i Flammen

"Verdens bedste bøffer" kommer fra Slagelse

Listeria: Også Lidl kalder søde majs retur

Hedebølge-tomater får nyt liv i ny madspilds-ketchup

Frikadellepølsegas værre end først antaget

Street food klar i Fredericia

Økologiske øl bliver mere og mere populære

Lidl lancerer nye planteprodukter

En million kroner til fyrede fra Scanflavour

Mild fugleinfluenza fundet i andebesætning

Halv million skal hjælpe Arla-fyrede

Kvindelig kok sejrede i Gudhjem

Hjemmelavet ret til herrefrokost gav pølseforgiftning

Erhvervsminister bliver ny direktør for Dansk Erhverv

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Statistical Process Control (SPC)

Production Part Approval Process (PPAP)

Filterteknik A/S har fået en digital opfriskning

3 grunde til at overveje at låne penge i din virksomhed

Reparation af svejserobot

Measurement System Analysis (MSA)

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Bare rolig - Vi er her hele sommeren!

22.000 stykker aflagt Berendsen-tøj har fået nyt liv i Gambia

Selvom sommeren i den grad er over os, er der stadig gang i butikken hos os

4 tips til dig der skal have firmabil for første gang

Josefine er udlært elektriker hos EL:CON i Roskilde

Failure Mode and Effects Analysis (FMEA)

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Kontorhoteller er blevet in hos danske virksomheder

Jobsamtalen starter før du aner det

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Lasse er udlært elektriker hos EL:CON i Aarhus

IATF 16949:2016 Inspirationsseminar

Nyt high flow filterhus i glasfiber

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

HN Group A/S udstiller på FachPack messen i Nürnberg

Christian er udlært elektriker hos EL:CON i Viborg

Tysk økonomi fortsætter sin fremgang, men Brexit kan presse udviklingen

Intern Auditor Kvalitet

Send til en kollega

0.176