23948sdkhjf

Så er det nu: Foodexpo byder på 571 udstillere

Messe i Herning breder sig over 55.000 kvadratmeter med gastronomiske oplevelser
Søndag åbner Nordens største fødevaremesse, Foodexpo, i Messecenter Herning, hvor arrangørerne denne gang byder på et gastronomisk oplevelsesunivers med 571 udstillere fordelt på godt 55.000 kvadratmeter.

Messen, der fortsætter mandag og tirsdag, bliver åbnet af fødevareminister Esben Lunde Larsen.

Uanset om man ønsker et indblik i de nyeste madtrends eller viden om, hvordan man skaber nye smagsoplevelser med fokus på bæredygtighed, så lover projektleder Carina Høgsted Kirkegaard, at der bliver rig mulighed for at hente ny viden på Foodexpo:

- Foodexpo kommer til at bugne af inspiration. Vi har udvidet med to ekstra haller i forhold til i 2016, så denne gang fylder vi 55.094 kvadratmeter med spændende produktnyheder, veloplagte udstillere, trendområder, fagkonkurrencer og masser af lærerige foredrag. Så der bliver absolut noget at se frem til, siger hun.

Fokus på trends og tendenser
Flere danske og internationale foredragsholdere deler ud af deres viden på messens forskellige trendområder, og besøgende kan dermed se frem til at blive opdateret på branchens seneste trends og tendenser.

I det såkaldte hotelevent The Lobby udfordrer foredragsholderne hotelbranchens traditionelle tankegang, mens trendspotter Anette Eckmann sætter den bevidste forbruger i centrum i trendcaféen Madtemplet. I Food Gallery kan de besøgende opleve verdensberømt fotokunst i "et æstetisk og visuelt udstillingsunivers", hvor mad og kunst smelter sammen

Listen over foredragsholdere på Foodexpo indeholder blandt andret sundhedsguruen Umahro Cadogan og den madbloggeren Mette Løvbom - bedre kendt som Salattøsen.

Og ikke mindst kan de besøgende også overvære en stribe fagkonkurrencer, som har stolte traditioner på Foodexpo. Her dyster de dygtigste fagfolk om prestigefyldte titler som Årets Kok, Årets Tjener, Nordens Bedste Kok og Nordens Bedste Tjener.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094