Så er det nu: Foodexpo byder på 571 udstillere

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Messe i Herning breder sig over 55.000 kvadratmeter med gastronomiske oplevelser

Søndag åbner Nordens største fødevaremesse, Foodexpo, i Messecenter Herning, hvor arrangørerne denne gang byder på et gastronomisk oplevelsesunivers med 571 udstillere fordelt på godt 55.000 kvadratmeter.

Messen, der fortsætter mandag og tirsdag, bliver åbnet af fødevareminister Esben Lunde Larsen.

Uanset om man ønsker et indblik i de nyeste madtrends eller viden om, hvordan man skaber nye smagsoplevelser med fokus på bæredygtighed, så lover projektleder Carina Høgsted Kirkegaard, at der bliver rig mulighed for at hente ny viden på Foodexpo:

- Foodexpo kommer til at bugne af inspiration. Vi har udvidet med to ekstra haller i forhold til i 2016, så denne gang fylder vi 55.094 kvadratmeter med spændende produktnyheder, veloplagte udstillere, trendområder, fagkonkurrencer og masser af lærerige foredrag. Så der bliver absolut noget at se frem til, siger hun.

Fokus på trends og tendenser
Flere danske og internationale foredragsholdere deler ud af deres viden på messens forskellige trendområder, og besøgende kan dermed se frem til at blive opdateret på branchens seneste trends og tendenser.

I det såkaldte hotelevent The Lobby udfordrer foredragsholderne hotelbranchens traditionelle tankegang, mens trendspotter Anette Eckmann sætter den bevidste forbruger i centrum i trendcaféen Madtemplet. I Food Gallery kan de besøgende opleve verdensberømt fotokunst i "et æstetisk og visuelt udstillingsunivers", hvor mad og kunst smelter sammen

Listen over foredragsholdere på Foodexpo indeholder blandt andret sundhedsguruen Umahro Cadogan og den madbloggeren Mette Løvbom - bedre kendt som Salattøsen.

Og ikke mindst kan de besøgende også overvære en stribe fagkonkurrencer, som har stolte traditioner på Foodexpo. Her dyster de dygtigste fagfolk om prestigefyldte titler som Årets Kok, Årets Tjener, Nordens Bedste Kok og Nordens Bedste Tjener.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Hamrende dyrt for Baresso at skifte navn

Jensens Bøfhus fortsætter striben af lukninger

Konkursramt slagteri har fået en afløser

Danskerne køber dyrevelfærd som aldrig før

Madhus breder ældremad ud til også de unge

- Folk i alle aldre kan lide vores mormormad, forklarer direktør om færdigret-sats.

1

Irma vil løfte færdigretter til nyt niveau

Kæden har bedt Hanegal om at producere

Nyhedsbrev

Slagteri og kødgrossist anmeldes til politiet

Fødevarestyrelsen: Helt almindelige slagtesvin brugt til vildledning

Sticks'n'Sushi skifter direktør

Dansk boble-vin bliver beskyttet

Området omkring Dons ved Kolding er det eneste sted, man må producere Dons-vin.

Stærk dansk fødevareteknologi skal åbne døre i Mexico

Ugens grin: Ufrivilligt jobskifte

OK Snacks solgte mere end nogensinde før

Ny popcornhal med til at sætte skub i omsætningen

Markant fald i danske øls alkoholstyrke

Bryggerierne satser på nydelse frem for beruselse - mere drikkevenlige øl vinder frem

1

Arla skal spare tre milliarder kroner

Hotdogbrød med fuldkorn og metalstykker

Anbefalinger sætter nyt fokus på måltider

Coop vil lukke 47 Fakta-butikker

Kommer ned under 360 butikker på landsplan

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Rod i allergener: Pølse-produkter kaldes tilbage

Ny kampagne: Fødevarestyrelsen slår ned på personlig hygiejne

Royal donation til FødevareBanken

Hvor kommer kødet fra?

Kunderne burde presse producenterne til bedre mærkning af kødets oprindelse, lyder det fra Forbrugerrådet Tænk.

Bornholmerne må vente på Mikkeller

Åbning af Mikkeller-restaurant udskudt et år.

Nestlé tjener på flexitar-bølgen

Efter konkurs: Chokoladefabrik gør come back

Lille luksus: Din rejemad er blevet dyrere

Bryghus sender 15.300 flasker til Canada

Chr. Hansen klapper i hænderne

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Jimmy Maymann skal digitalisere Foss

1

Dansk madkæde vil ud i Europa

Kunder amok i romkugler: Over 25.000 kugler solgt

Sløj sommer ramte Hjem-Is på bundlinjen

Valsemøllen har kaldt rugmel retur

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Aioli trukket tilbage: Risiko for listeria

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Morgenseminar om 3D scanning

Laser kapacitet!

Denne vil du ikke røre med en ildtang...

Ny webshop med frysetørrede ingredienser

Det kan du også med tekstil

Ny hjemmeside: bralo.dk

Se hvem der også bruger løfteåg fra Fyns Kran Udstyr A/S

Sikkerhedstrædemåtten PSENmat kombinerer sikker arealovervågning med maskinbetjening

Kompensatorer fra WILLBRANDT Gummiteknik

X-TEND® wirenet forener sikkerhed med tidløst design

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Hvilken automationstopology har du brug for? Lenze tilbyder det hele

Verdens mest miljørigtige alkaline batteri (produceret af 75% genbrugsmateriale) nu også i Danmark.

Enhver håndværkers drømme-skuffedarium

Gode nyheder

Niveaumåling i tanke - alsidig niveausensor erstatter 5 sensorer

Er din virksomhed ”A Great Place to Work”?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Der er fokus på sikkerheden hos Jorgensen Engineering A/S

RS Components lancerer infrarød RS Pro-temperatursensor til industrielt udstyr

Ny generation af oliefrie kompressorer sænker energiforbrug og omkostninger...

Vi leverer sensorer af alle mærker

Bürkert @ Hannover Messe 2018

Corvina Cloud

Ny medarbejder søges!

Send til en kollega

0.179