23948sdkhjf

Gråsten Fjerkræ klar med nyt shop-in-shop-koncept

Rykker i første omgang ind på Kgs. Nytorv
Når man besøger et sydeuropæisk marked, er der ofte masser af forretninger, som præsenterer en mangfoldighed af specialfjerkræ i interessante udskæringer. Man kan købe alt lige fra et enkelt lår til et bryst fra kyllinger, ænder og gæs.

Noget af den mangfoldighed forsøger Gråsten Fjerkræ nu at genskabe, når den sønderjyske fjerkrævirksomhed introducerer et shop-in-shop-koncept. Første gang som en del af det gastronomiske univers, som stormagasinet Magasin du Nord officielt åbnede fredag på Kgs. Nytorv i København.

- Vi vil tilbyde kunderne friskslagtede ferske varer, som er rettet mod både singler og mindre familier, siger bestyrelsesformand i Gråsten Fjerkræ Gunder P. Jensen.

Shop-in-shop-løsningen tager sit udgangspunkt i Gråsten Fjerkræs sønderjyske gårdbutik i Kværs. Udover at være en mindre detailforretning, er den centrum for firmaets udvikling af nye fjerkrævarianter.

Ikke kun københavnerne får mulighed for at møde det nye koncept. Den næste shop-in-shop fra Gråsten Fjerkræ er planlagt til åbning 1. maj i SuperBrugsen i Gråsten.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095