23948sdkhjf

- Tang med baconsmag; det behøver jeg ikke at smage igen ...

Vi har spurgt nogle messegæster om, hvad de egentlig laver på Foodexpo

De tusindvis af gæster på disse dages Foodexpo-messe i Herning har formentlig tusindvis af forskellige grunde til at dukke op. Men fælles for dem er, at de selv er ude om det, hvis ikke de får masser af gastronomiske oplevelser og ny inspiration med hjem

Vi spurgte mandag en lille håndfuld af gæsterne, hvorfor de var med, og hvad de fik ud af dagen:

Vicky Hald, ernæringsassistent-studerende, Learnmark Tech, Horsens:
- Jeg er her sammen med cirka 30 andre fra skolen for at få inspiration og nye ideer. For eksempel om nye måder at blande ting på.

- Noget af det, der har imponeret mig, er nogle frosne kager, som man bare tager op af fryseren, og så ser de helt nylavede ud - knivskarpt skåret og med en helt blank glace.

- Jeg har fået smagt rigtig mange ting, også en tang, der skulle forestille at smage af bacon. Det behøver jeg ikke at smage igen ...

Jeanett Christensen og Jane L. Thorvaldsen, egenkontrolafdelingen hos Danish Crown:
- Jeg er udlært kok og har tidligere flere gange stået i en stand for et firma her på messen. I dag er jeg her for at møde gamle kollegaer og se de nye ting - og måske finde nogle alternativer til mælkeprodukter, da jeg ikke kan tåle mælk, fortæller Jeanett Christensen.

- Det med at se de nye ting er sjovt, fordi man så nogle gange kan sige, at "vi ved, hvad der snart kommer på markedet", tilføjer hun.

De to kollegaer har på messen i år smagt tang med lakridssmag. De anede ikke, at det eksisterede, og de er ikke helt enige om oplevelsen.

- Det smagte fint, konstaterer Jane L. Thorvaldsen.
- Det var nærmest en eksplosion af lakrids. Det var fantastisk, mener Jeanett Christensen.

Under alle omstændigheder er de enige om, at de ikke rigtig kan bruge messedeltagelsen til noget i forbindelse med deres daglige arbejde.

- Vi arbejder jo med fersk kød. Det giver vist ikke rigtig point at putte lakridspulver i kødet, vurderer de.

Carsten Lysdahl Christensen, salgschef, Procudan:
- Hos Procudan sælger vi ingredienser og emballage til fødevarer, og jeg er her for at møde mine kunder. Kunderne er alle Danmarks fødevareproducenter - om ikke andet er de allesammen potentielle kunder.

- Men formålet med at være her er ikke at få solgt noget. Jeg er her kun for at få skabt nogle kontakter, se nogle gamle kollegaer og finde ud af, om producenterne har fundet på noget nyt uden at spørge mig først. Og så er jeg spændt på at se, hvor mange køderstatninger der egentlig er med på messen i år.

- Jeg har arbejdet i fødevarebranchen hele mit liv og er kommet på denne messe, siden jeg var 20 år, så det er i over 30 år. Alligevel har jeg stadig svært ved at finde rundt i messecentret - man farer altid vild.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Fynbo Foods bruger 100 millioner kroner på nye linjer

Stor udvidelse af produktionen skal imødekomme stigende efterspørgsel

Lim: Carlsberg har lanceret sin verdensnyhed

Adival mangler chokolade til landmænd

Vild konkursrekord i jubelåret 2018

Specialøl-specialist med nyt overskud

Ugens grin: Sikkerhed fremfor alt

Nyhedsbrev

Det vælter ind med nyheder til Madværkstedet

Online Avis Arkiv

Coop skifter kødbakkerne ud med genbrugsplast

Madiværksættere får chancen hos Irma

Otte projekter er med opløbet

- Det kan vi lære af Big Mac-sagen

Fødevarevirksomheder i Thy rotter sig sammen

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Kokkelandsholdet skal have ny direktør

Dansk pepperoni-producent bekymret over nej til brexit-aftale

Chr. Hansens salg går mindre frem end ventet

Chr. Hansen Holding, der laver enzymer og ingredienser til flere industrier, sælger fortsat for mere

Rekord: Over 200 bryggerier i Danmark

Arla vil selv lave sine reklamer

Ekstremløber skal hjælpe Easyfoods medarbejdere

Ny vidensportal for fødevarefagfolk

DI håber på alternativ Brexit-løsning efter nej til aftale

L&F: Nej til Brexit-aftale skaber stor usikkerhed

Lantmännen Unibake er nu ejer af australsk bageri

Danske Liverpool-fans får egne øl

Har bestilt to specialøl hos Hvide Sande Bryghus

Bryggeri flytter og får udskænkning

Hov-hov - glutenfri havremel afsløret med gluten

Hov - blåt plast i hakket grisekød

- Stort potentiale for vækst i den danske ingrediensbranche

Fiskeriet i Skagen Havn rundede en milliard i 2018

Pølser med metal trukket retur

Direktør har forladt Løgismose Meyers

SPX Flow Technology nærmer sig flytning

Royal Unibrew lander stor hotelaftale

Royal Unibrew har en ny plan

Just Eat begyndte året med rekord

Rejefabrik hårdt ramt af oversvømmelse

Mayonnaise kaldt tilbage

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Kender du Lenzes Smart Motor til horisontal conveying?

Målende sikkerhedsscanner til mobile og komplekse applikationer

Den nye generation af universale temperaturtransmittere

Vindue i nyt plastbæger virker som blikfang

Ara-el præsenterer Ex-d, Ex-e, Ex-de, Ex-dem kontrol paneler

5 Gb GigE visionkameraer med højere datahastigheder på eksisterende Ethernet kabelinfrastruktur

Pressemeddelelse: AMCS overtager Recy Systems

Effektiv organisering af dit lager kan åbne for nye vækstmuligheder

Nemmere rengøring og bedre arbejdsmiljø med et højvakuum anlæg

Dansk Procesventilation har installeret fødevareegnet rengøringsløsning hos brødproducent

FUGTKONTROL kan du selvfølgelig møde på vandværksmessen i Roskilde

Vind en HADEF 53/07A skraldetalje med ultra lav egenvægt!

Norma kompressionsfittings

Fokus på sourcingstrategi giver endnu flere kundefordele...

Global Supplier ApS er blevet til Elcee ApS

Fantastiske frysetørrede frugter og bær - tættest på frisk

Manicus Teknik din leverandør af KTR koblinger

MULTISAN - pakkemaskine til hvid ost

NYHED! Prolink Serie 13-0 CTP og Serie 13-34 FLT

Nu skyder vi fødselsdagsåret i gang

Manicus Teknik, din leverandør af hydraulik

”Med så mange medarbejdere er det afgørende at vælge det rigtige virksomhed...

Faldsikring på den nemme måde - Fyns Kran Udstyr A/S

RS Components lagerfører nu motorstyringsanalysatorer fra Fluke

Skyd dit nytår i gang med en lidt skævere ansøgning

Send til en kollega

0.148