23948sdkhjf

- Tang med baconsmag; det behøver jeg ikke at smage igen ...

Vi har spurgt nogle messegæster om, hvad de egentlig laver på Foodexpo

De tusindvis af gæster på disse dages Foodexpo-messe i Herning har formentlig tusindvis af forskellige grunde til at dukke op. Men fælles for dem er, at de selv er ude om det, hvis ikke de får masser af gastronomiske oplevelser og ny inspiration med hjem

Vi spurgte mandag en lille håndfuld af gæsterne, hvorfor de var med, og hvad de fik ud af dagen:

Vicky Hald, ernæringsassistent-studerende, Learnmark Tech, Horsens:
- Jeg er her sammen med cirka 30 andre fra skolen for at få inspiration og nye ideer. For eksempel om nye måder at blande ting på.

- Noget af det, der har imponeret mig, er nogle frosne kager, som man bare tager op af fryseren, og så ser de helt nylavede ud - knivskarpt skåret og med en helt blank glace.

- Jeg har fået smagt rigtig mange ting, også en tang, der skulle forestille at smage af bacon. Det behøver jeg ikke at smage igen ...

Jeanett Christensen og Jane L. Thorvaldsen, egenkontrolafdelingen hos Danish Crown:
- Jeg er udlært kok og har tidligere flere gange stået i en stand for et firma her på messen. I dag er jeg her for at møde gamle kollegaer og se de nye ting - og måske finde nogle alternativer til mælkeprodukter, da jeg ikke kan tåle mælk, fortæller Jeanett Christensen.

- Det med at se de nye ting er sjovt, fordi man så nogle gange kan sige, at "vi ved, hvad der snart kommer på markedet", tilføjer hun.

De to kollegaer har på messen i år smagt tang med lakridssmag. De anede ikke, at det eksisterede, og de er ikke helt enige om oplevelsen.

- Det smagte fint, konstaterer Jane L. Thorvaldsen.
- Det var nærmest en eksplosion af lakrids. Det var fantastisk, mener Jeanett Christensen.

Under alle omstændigheder er de enige om, at de ikke rigtig kan bruge messedeltagelsen til noget i forbindelse med deres daglige arbejde.

- Vi arbejder jo med fersk kød. Det giver vist ikke rigtig point at putte lakridspulver i kødet, vurderer de.

Carsten Lysdahl Christensen, salgschef, Procudan:
- Hos Procudan sælger vi ingredienser og emballage til fødevarer, og jeg er her for at møde mine kunder. Kunderne er alle Danmarks fødevareproducenter - om ikke andet er de allesammen potentielle kunder.

- Men formålet med at være her er ikke at få solgt noget. Jeg er her kun for at få skabt nogle kontakter, se nogle gamle kollegaer og finde ud af, om producenterne har fundet på noget nyt uden at spørge mig først. Og så er jeg spændt på at se, hvor mange køderstatninger der egentlig er med på messen i år.

- Jeg har arbejdet i fødevarebranchen hele mit liv og er kommet på denne messe, siden jeg var 20 år, så det er i over 30 år. Alligevel har jeg stadig svært ved at finde rundt i messecentret - man farer altid vild.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Norsk pizzasucces vil åbne 40 steder i Danmark

Kæden har for længst forgyldt sine norske ejere

Skare vil udvide sin kødfabrik

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

I år konkurrerer syv innovative produkter om at modtage prisen

2

Andersen stopper som formand i Chr. Hansen

Dollarkursen driller ingredienskoncernen Chr. Hansen

Ugens grin: Rod i regnskabet

Nyhedsbrev

Klingenberg Ost modtager pop op-pris

Online Avis Arkiv

Flyvende start for øbaseret blomstervin

Øko-pris til Byens Køkken

Carlsberg-kontor ransaget

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Mette Munks pengepil peger atter opad

Brødfabrikken eksporterer nu til over 25 lande

Uheld kostede Danforel millioner

Ørredproducenten mistede flere ton fisk

Vega Sea buldrer frem på laksefronten

Feldt igen eneejer af juicefabrikken Seimei

Han har købt alle aktier tilbage

En automatiseret pizza, tak

To robotter har lært at slynge pizzadej

Slagteri inviterer indenfor

700 æsker romkugler på en måned

Pizzeria afsløret med afføring, urin, snot og bussemand

Mikrobryggeri har fart på efter unik fustage-rundtur

FoodTech får en ny koncepthal

Tager kampen op mod sin gamle virksomhed

Naturli' Foods brager frem i England

Nordjysk laksefabrik vokser vildt

Danske fødevarer klarer Brexit overraskende flot

Vesterhavsmost hitter i Taiwan

Sjællændere vil lave verdens bedste gin

Sandwichkæde presset af flere dødsfald

Carsoe solgt til kapitalfond

Bær kaldt tilbage efter fund af metalstykker

Nye bøfhus-ejere: Skuden er vendt

Ny topchef på plads i Tulip Ltd

Hvert andet selskab overlever ikke syv år

Caspers bornholmske flymad er et hit

DTU-direktør: Industrien har brug for mere risikovillig kapital

Ny formand hos Dansk Cater: Vi fortsætter uændret

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Hør om virksomheders erfaringer med at håndtere udfordringer for materialer i barske miljøer

Next Step kompetenceudvikling

RGTS 1-faset softstarter: let konfiguration og op til 40% reduceret startstrøm

Logistik for e-handlere

Nyt spiralbånd giver en skånsom og nem måde at flytte et produkt ned til et lavere niveau

Komplette løsninger inden for intern logistik

Berendsens industrivask er langt mere miljøvenlig end hjemmevask af arbejdstøj

Elektronikken erstatter hydraulikken - effektivitet og minimal vedligeholdelse!

Bliv godt klædt på: ERFA-møde om fødevarekontaktmaterialer

Få dit eget trykluftkompendium hos Granzow!

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Ny fødevarepumpe forhindrer at pumpens mineralske olier lækkes i chokoladen

Dansk Procesventilation har færdiggjort projekt med olietågeudsugning fra CNC-maskine

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

Ses vi på Scanpack 2018?

Aunsbjerg viser vejen med lagerrobotter

Trykluft bruges mange steder i fødevareindustrien

Siemens Scalance SC600

IMA DAIRY & FOOD Hamba-Gasti forhandles af Bull Salicath ApS

FromaXe - osteforme som er X-RAY sporbare.

ORIENT fra FICEP - en bore/savestation med fokus på effektivitet!

Boschert-Gizelis høster stor hæder og anerkendelse!

FOODTECH 2018 - Mødestedet for hele fødevarebranchen.

Mød PanPac på Foodtech 2018

Send til en kollega

0.251