- Tang med baconsmag; det behøver jeg ikke at smage igen ...

Vi har spurgt nogle messegæster om, hvad de egentlig laver på Foodexpo

De tusindvis af gæster på disse dages Foodexpo-messe i Herning har formentlig tusindvis af forskellige grunde til at dukke op. Men fælles for dem er, at de selv er ude om det, hvis ikke de får masser af gastronomiske oplevelser og ny inspiration med hjem

Vi spurgte mandag en lille håndfuld af gæsterne, hvorfor de var med, og hvad de fik ud af dagen:

Vicky Hald, ernæringsassistent-studerende, Learnmark Tech, Horsens:
- Jeg er her sammen med cirka 30 andre fra skolen for at få inspiration og nye ideer. For eksempel om nye måder at blande ting på.

- Noget af det, der har imponeret mig, er nogle frosne kager, som man bare tager op af fryseren, og så ser de helt nylavede ud - knivskarpt skåret og med en helt blank glace.

- Jeg har fået smagt rigtig mange ting, også en tang, der skulle forestille at smage af bacon. Det behøver jeg ikke at smage igen ...

Jeanett Christensen og Jane L. Thorvaldsen, egenkontrolafdelingen hos Danish Crown:
- Jeg er udlært kok og har tidligere flere gange stået i en stand for et firma her på messen. I dag er jeg her for at møde gamle kollegaer og se de nye ting - og måske finde nogle alternativer til mælkeprodukter, da jeg ikke kan tåle mælk, fortæller Jeanett Christensen.

- Det med at se de nye ting er sjovt, fordi man så nogle gange kan sige, at "vi ved, hvad der snart kommer på markedet", tilføjer hun.

De to kollegaer har på messen i år smagt tang med lakridssmag. De anede ikke, at det eksisterede, og de er ikke helt enige om oplevelsen.

- Det smagte fint, konstaterer Jane L. Thorvaldsen.
- Det var nærmest en eksplosion af lakrids. Det var fantastisk, mener Jeanett Christensen.

Under alle omstændigheder er de enige om, at de ikke rigtig kan bruge messedeltagelsen til noget i forbindelse med deres daglige arbejde.

- Vi arbejder jo med fersk kød. Det giver vist ikke rigtig point at putte lakridspulver i kødet, vurderer de.

Carsten Lysdahl Christensen, salgschef, Procudan:
- Hos Procudan sælger vi ingredienser og emballage til fødevarer, og jeg er her for at møde mine kunder. Kunderne er alle Danmarks fødevareproducenter - om ikke andet er de allesammen potentielle kunder.

- Men formålet med at være her er ikke at få solgt noget. Jeg er her kun for at få skabt nogle kontakter, se nogle gamle kollegaer og finde ud af, om producenterne har fundet på noget nyt uden at spørge mig først. Og så er jeg spændt på at se, hvor mange køderstatninger der egentlig er med på messen i år.

- Jeg har arbejdet i fødevarebranchen hele mit liv og er kommet på denne messe, siden jeg var 20 år, så det er i over 30 år. Alligevel har jeg stadig svært ved at finde rundt i messecentret - man farer altid vild.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Hamrende dyrt for Baresso at skifte navn

Jensens Bøfhus fortsætter striben af lukninger

Konkursramt slagteri har fået en afløser

Danskerne køber dyrevelfærd som aldrig før

Madhus breder ældremad ud til også de unge

- Folk i alle aldre kan lide vores mormormad, forklarer direktør om færdigret-sats.

1

Irma vil løfte færdigretter til nyt niveau

Kæden har bedt Hanegal om at producere

Nyhedsbrev

Slagteri og kødgrossist anmeldes til politiet

Fødevarestyrelsen: Helt almindelige slagtesvin brugt til vildledning

Sticks'n'Sushi skifter direktør

Dansk boble-vin bliver beskyttet

Området omkring Dons ved Kolding er det eneste sted, man må producere Dons-vin.

Stærk dansk fødevareteknologi skal åbne døre i Mexico

Ugens grin: Ufrivilligt jobskifte

OK Snacks solgte mere end nogensinde før

Ny popcornhal med til at sætte skub i omsætningen

1

Arla skal spare tre milliarder kroner

Hotdogbrød med fuldkorn og metalstykker

Anbefalinger sætter nyt fokus på måltider

Markant fald i danske øls alkoholstyrke

Bryggerierne satser på nydelse frem for beruselse - mere drikkevenlige øl vinder frem

Coop vil lukke 47 Fakta-butikker

Kommer ned under 360 butikker på landsplan

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Rod i allergener: Pølse-produkter kaldes tilbage

Ny kampagne: Fødevarestyrelsen slår ned på personlig hygiejne

Royal donation til FødevareBanken

Hvor kommer kødet fra?

Kunderne burde presse producenterne til bedre mærkning af kødets oprindelse, lyder det fra Forbrugerrådet Tænk.

Bornholmerne må vente på Mikkeller

Åbning af Mikkeller-restaurant udskudt et år.

Nestlé tjener på flexitar-bølgen

Efter konkurs: Chokoladefabrik gør come back

Lille luksus: Din rejemad er blevet dyrere

Bryghus sender 15.300 flasker til Canada

Chr. Hansen klapper i hænderne

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Jimmy Maymann skal digitalisere Foss

1

Dansk madkæde vil ud i Europa

Kunder amok i romkugler: Over 25.000 kugler solgt

Sløj sommer ramte Hjem-Is på bundlinjen

Valsemøllen har kaldt rugmel retur

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Aioli trukket tilbage: Risiko for listeria

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Morgenseminar om 3D scanning

Laser kapacitet!

Denne vil du ikke røre med en ildtang...

Ny webshop med frysetørrede ingredienser

Det kan du også med tekstil

Ny hjemmeside: bralo.dk

Se hvem der også bruger løfteåg fra Fyns Kran Udstyr A/S

Sikkerhedstrædemåtten PSENmat kombinerer sikker arealovervågning med maskinbetjening

Kompensatorer fra WILLBRANDT Gummiteknik

X-TEND® wirenet forener sikkerhed med tidløst design

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Hvilken automationstopology har du brug for? Lenze tilbyder det hele

Verdens mest miljørigtige alkaline batteri (produceret af 75% genbrugsmateriale) nu også i Danmark.

Enhver håndværkers drømme-skuffedarium

Gode nyheder

Niveaumåling i tanke - alsidig niveausensor erstatter 5 sensorer

Er din virksomhed ”A Great Place to Work”?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Der er fokus på sikkerheden hos Jorgensen Engineering A/S

RS Components lancerer infrarød RS Pro-temperatursensor til industrielt udstyr

Ny generation af oliefrie kompressorer sænker energiforbrug og omkostninger...

Vi leverer sensorer af alle mærker

Bürkert @ Hannover Messe 2018

Corvina Cloud

Ny medarbejder søges!

Send til en kollega

0.228