- Tang med baconsmag; det behøver jeg ikke at smage igen ...

Vi har spurgt nogle messegæster om, hvad de egentlig laver på Foodexpo

De tusindvis af gæster på disse dages Foodexpo-messe i Herning har formentlig tusindvis af forskellige grunde til at dukke op. Men fælles for dem er, at de selv er ude om det, hvis ikke de får masser af gastronomiske oplevelser og ny inspiration med hjem

Vi spurgte mandag en lille håndfuld af gæsterne, hvorfor de var med, og hvad de fik ud af dagen:

Vicky Hald, ernæringsassistent-studerende, Learnmark Tech, Horsens:
- Jeg er her sammen med cirka 30 andre fra skolen for at få inspiration og nye ideer. For eksempel om nye måder at blande ting på.

- Noget af det, der har imponeret mig, er nogle frosne kager, som man bare tager op af fryseren, og så ser de helt nylavede ud - knivskarpt skåret og med en helt blank glace.

- Jeg har fået smagt rigtig mange ting, også en tang, der skulle forestille at smage af bacon. Det behøver jeg ikke at smage igen ...

Jeanett Christensen og Jane L. Thorvaldsen, egenkontrolafdelingen hos Danish Crown:
- Jeg er udlært kok og har tidligere flere gange stået i en stand for et firma her på messen. I dag er jeg her for at møde gamle kollegaer og se de nye ting - og måske finde nogle alternativer til mælkeprodukter, da jeg ikke kan tåle mælk, fortæller Jeanett Christensen.

- Det med at se de nye ting er sjovt, fordi man så nogle gange kan sige, at "vi ved, hvad der snart kommer på markedet", tilføjer hun.

De to kollegaer har på messen i år smagt tang med lakridssmag. De anede ikke, at det eksisterede, og de er ikke helt enige om oplevelsen.

- Det smagte fint, konstaterer Jane L. Thorvaldsen.
- Det var nærmest en eksplosion af lakrids. Det var fantastisk, mener Jeanett Christensen.

Under alle omstændigheder er de enige om, at de ikke rigtig kan bruge messedeltagelsen til noget i forbindelse med deres daglige arbejde.

- Vi arbejder jo med fersk kød. Det giver vist ikke rigtig point at putte lakridspulver i kødet, vurderer de.

Carsten Lysdahl Christensen, salgschef, Procudan:
- Hos Procudan sælger vi ingredienser og emballage til fødevarer, og jeg er her for at møde mine kunder. Kunderne er alle Danmarks fødevareproducenter - om ikke andet er de allesammen potentielle kunder.

- Men formålet med at være her er ikke at få solgt noget. Jeg er her kun for at få skabt nogle kontakter, se nogle gamle kollegaer og finde ud af, om producenterne har fundet på noget nyt uden at spørge mig først. Og så er jeg spændt på at se, hvor mange køderstatninger der egentlig er med på messen i år.

- Jeg har arbejdet i fødevarebranchen hele mit liv og er kommet på denne messe, siden jeg var 20 år, så det er i over 30 år. Alligevel har jeg stadig svært ved at finde rundt i messecentret - man farer altid vild.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Kaffefirma reddet på stregen

Direktør går fra øllet til rejerne

Fire venner har startet bryghus i Farum

Tørke: Bornholmerne må undvære lokale grøntsager

Nyborg Fængsel har succes med sin flødeis

Danmarks første ismejeri bag tremmer er en succes. På tre måneder har de solgt over 2.000 liter is, og der er venteliste på arbejdsholdet.

Ny aftale åbner for mere dansk kød og medicin til Japan

Salg af danske varer til Japan ventes at stige med op til 70 procent, når frihandelsaftale er underskrevet.

Nyhedsbrev

Orkla køber egne aktier tilbage

Unge bliver grydeklar hos erhvervsskoles cateringfirma

Bøde og politianmeldelse til bageri

Hygiejnen halter igen hos Graasten Salater

Royal Unibrew køber op i Frankrig

Too Good To Go runder fem millioner reddede måltider

DTU har fundet leder til nyt Foodlab

Nyt destilleri snart klar med snaps

Køb af baconkæmpe er på plads

Stiftere siger farvel til Rawbite

Kun en enkelt af de tre idémænd bliver hos nøddebar-producenten

Sall Whisky Distillery har huset klar

1

Michelin-kok laver ny restaurant i sin egen stue

Mille Food har købt en ny fabrik

2

Kæmpestor stigning i dansk quinoa-dyrkning

Dan Cake med stor million-forbedring

Kult-burgerbar genåbner: Burgerne bliver som før i tiden

’’Wayne’s World’’ åbner i samme lokaler som for 11 år siden

Tre medarbejdere køber sig ind i Flammen

"Verdens bedste bøffer" kommer fra Slagelse

Listeria: Også Lidl kalder søde majs retur

Hedebølge-tomater får nyt liv i ny madspilds-ketchup

Frikadellepølsegas værre end først antaget

Street food klar i Fredericia

Økologiske øl bliver mere og mere populære

Lidl lancerer nye planteprodukter

En million kroner til fyrede fra Scanflavour

Mild fugleinfluenza fundet i andebesætning

Halv million skal hjælpe Arla-fyrede

Kvindelig kok sejrede i Gudhjem

Hjemmelavet ret til herrefrokost gav pølseforgiftning

Erhvervsminister bliver ny direktør for Dansk Erhverv

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Statistical Process Control (SPC)

Production Part Approval Process (PPAP)

Filterteknik A/S har fået en digital opfriskning

3 grunde til at overveje at låne penge i din virksomhed

Reparation af svejserobot

Measurement System Analysis (MSA)

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Bare rolig - Vi er her hele sommeren!

22.000 stykker aflagt Berendsen-tøj har fået nyt liv i Gambia

Selvom sommeren i den grad er over os, er der stadig gang i butikken hos os

4 tips til dig der skal have firmabil for første gang

Josefine er udlært elektriker hos EL:CON i Roskilde

Failure Mode and Effects Analysis (FMEA)

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Kontorhoteller er blevet in hos danske virksomheder

Jobsamtalen starter før du aner det

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Lasse er udlært elektriker hos EL:CON i Aarhus

IATF 16949:2016 Inspirationsseminar

Nyt high flow filterhus i glasfiber

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

HN Group A/S udstiller på FachPack messen i Nürnberg

Christian er udlært elektriker hos EL:CON i Viborg

Tysk økonomi fortsætter sin fremgang, men Brexit kan presse udviklingen

Intern Auditor Kvalitet

Send til en kollega

0.177