23948sdkhjf

Træls år for Skare

Millionunderskud får dog ikke direktøren til at male fanden på væggen

Kurt Skare Holdings seneste regnskab viser et resultat på -24 millioner kroner. Det skriver Jydskevestkysten.

Egenkapitalen er faldet til 106 millioner kroner, mod 131 mio. kroner året før. Herudover stiller familien Skare løbende 150 mio. kr. til rådighed for koncernens drift.

Skare Food har dog formået at lave et resultat på 8 mio. kroner, og egenkapitalen er vokset til 60 mio. kr. I den modsatte ende af skalaen har Århus Slagtehus tabt hele egenkapitalen, og skal dermed have sin likviditet dækket af andre selskaber i Skare Gruppen.

- Vi ser ikke nogen dramatik i udviklingen i hverken Holding-selskabet eller de tilknyttede virksomheder. Vi er fortrøstningsfulde med hensyn til forventningerne i år. Vi er en familievirksomhed, der arbejder med en lang tidshorisont. Det er selvfølgelig træls at tabe penge, men der er ingen panik, siger Kurt Skare til Jydskevestkysten.

Skare Holding budgetterer i dette regnskabsår med overskud på 35 mio. kroner, og det virker som et realistisk mål, idet gruppen allerede har tjent 28 mio. kr. i regnskabsårets første fem måneder. Forbedringen skyldes bedre balance mellem råvarepriser og salgspriser.

Kilde: Jydskevestkysten

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188