23948sdkhjf

Kurt Skare er trådt tilbage fra kødkoncerns toppost

Kødkoncernen Skare har nu den erfarne fødevaremand Torben Sønnichsen som ny direktør. Det bekræfter Torben Sønnichsen på LinkedIn, skriver JydskeVestkysten.  

Dermed er stifter og indehaver Kurt Skare trådt et skridt tilbage i den koncern, han har brugt 50 år på at opbygge, og som han nu ejer sammen med datteren Gitte Skare.

Skiftet hos Skare er sket i relativ ubemærkethed, og det er ikke lykkedes JydskeVestkysten at få kommentarer fra hverken Kurt Skare eller Torben Sønnichsen, selv om avisen har været i kontakt med begge. Men de bekræfter, at Torben Sønnichsen nu er direktør. 

I sit opslag på LinkedIn skriver Torben Sønnichsen, at "Det bliver spændende for mig at være med til at drive en privatejet koncern".

Han har senest været direktør hos Prime Pork Trading, hvor han fratrådte i marts sidste år. Tidligere har han hentet stor erfaring i slagteribranchen via ansættelser hos blandt andre SB Pork, Tönnies Livestock Denmark og Tican Fresh Meat.

Ansættelsen hos Skare kommer i forlængelse af, at kødkoncernen er kommet under voldsomt pres i forbindelse med koncernens seneste regnskaber. 

I 2021/21-regnskabet for Kurt Skare Holding, der er moderselskab i Skare Gruppen, slår revisionsselskabet Deloitte således for alvor advarselslamperne til. Revisoren mener, at koncernregnskabet langt fra giver et retvisende billede.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094