26.178 besøgte Foodexpo

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

- Fantastisk god stemning i hallerne

Køkkenchefer, købmænd, konditorer, kantinemedarbejdere, slagtere og et væld af andre faggrupper med relation til fødevarebranchen strømmede de seneste tre dage til fødevaremessen Foodexpo i Herning. Ifølge arrangørerne besøgte i alt 26.178 fagfolk messen, som bød på 10 haller med 571 udstillere, inspirerende trendzoner og nogle af landets mest prestigefulde fagkonkurrencer.

Ved den seneste Foodexpo for to år siden blev besøgstallet opgjort til 25.822.

Blandt gæsterne var den trestjernede Michelin-kok Rasmus Kofoed, som besøgte Foodexpo både søndag og mandag, og som var dommer ved konkurrencen Årets Kok 2018. Han var glad for at være tilbage på Nordens største fødevaremesse:

- Det var dejligt at være tilbage i Herning i trygge og venlige rammer. Det har været et par inspirerende dage, hvor jeg har mødtes med gode venner og kollegaer i branchen i vante omgivelser, siger Rasmus Kofoed, der selv vandt titlen som Årets Kok i 2003.

Også blandt udstillerne var der udpræget tilfredshed med messedagene.

- Niveauet på Foodexpo har været højt i år, og der har været en fantastisk god stemning i hallerne, både blandt udstillerne og blandt de besøgende. Foodexpo er en rigtig vigtig messe for os, fordi vi har mulighed for at fremvise vores nyheder, vores brede sortiment og vise, hvad vi kan i Tulip, siger Peter Guldager, der er såkaldt away from home-direktør hos Tulip.

- Vi bruger Foodexpo som et mødested til at gå i dialog med grossister, kunder og slutbrugere, og samtidig er det en rigtig god mulighed for at få ny inspiration og høre, hvad der rører sig i branchen, tilføjer han.

- Et godt mødelokale
Muligheden for at mødes og netværke var også en af de ting, som leverandøren af storkøkkener Bent Brandt fremhævede som en af Foodexpos stærke sider:

- På Foodexpo kan vi profilere os over for hele branchen, og vi kan få vist vores nyheder på en god måde. Det er et godt mødelokale, hvor vi kan møde alle de rigtige mennesker på få dage. Vi har set mange af dem, vi havde håbet på at se, så det har været meget positivt, siger Mikael Brandt, administrerende direktør hos Bent Brandt.

Tirsdag eftermiddag blev der sat punktum for fagkonkurrencerne på Foodexpo, da nogle af Nordens dygtigste kokke og tjenere kæmpede om de ærefulde titler som Nordens Bedste Kok og Nordens Bedste Tjener.

Her stod i alt 10 finalister fra Danmark, Sverige, Norge, Island og Finland klar til at mestre det nordiske køkken og brillere ved finalebordene. I sidste ende løb Ola Wallin fra Sverige med den eftertragtede pris som Nordens Bedste Kok, mens prisen som Nordens Bedste Tjener gik til Christian Neve fra Danmark.

Foodexpo vender tilbage i MCH Messecenter Herning 22.-24. marts 2020.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Direktør går fra øllet til rejerne

Fire venner har startet bryghus i Farum

Tørke: Bornholmerne må undvære lokale grøntsager

Ny aftale åbner for mere dansk kød og medicin til Japan

Salg af danske varer til Japan ventes at stige med op til 70 procent, når frihandelsaftale er underskrevet.

Nyborg Fængsel har succes med sin flødeis

Danmarks første ismejeri bag tremmer er en succes. På tre måneder har de solgt over 2.000 liter is, og der er venteliste på arbejdsholdet.

Bøde og politianmeldelse til bageri

Nyhedsbrev

Unge bliver grydeklar hos erhvervsskoles cateringfirma

Orkla køber egne aktier tilbage

Royal Unibrew køber op i Frankrig

Hygiejnen halter igen hos Graasten Salater

Too Good To Go runder fem millioner reddede måltider

DTU har fundet leder til nyt Foodlab

Nyt destilleri snart klar med snaps

Køb af baconkæmpe er på plads

Stiftere siger farvel til Rawbite

Kun en enkelt af de tre idémænd bliver hos nøddebar-producenten

1

Michelin-kok laver ny restaurant i sin egen stue

Sall Whisky Distillery har huset klar

Mille Food har købt en ny fabrik

2

Kæmpestor stigning i dansk quinoa-dyrkning

Dan Cake med stor million-forbedring

Kult-burgerbar genåbner: Burgerne bliver som før i tiden

’’Wayne’s World’’ åbner i samme lokaler som for 11 år siden

Tre medarbejdere køber sig ind i Flammen

"Verdens bedste bøffer" kommer fra Slagelse

Kartoffelmel er guld værd

Listeria: Også Lidl kalder søde majs retur

Frikadellepølsegas værre end først antaget

Hedebølge-tomater får nyt liv i ny madspilds-ketchup

Street food klar i Fredericia

Økologiske øl bliver mere og mere populære

Lidl lancerer nye planteprodukter

En million kroner til fyrede fra Scanflavour

Mild fugleinfluenza fundet i andebesætning

Halv million skal hjælpe Arla-fyrede

Kvindelig kok sejrede i Gudhjem

Hjemmelavet ret til herrefrokost gav pølseforgiftning

Erhvervsminister bliver ny direktør for Dansk Erhverv

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Filterteknik A/S har fået en digital opfriskning

3 grunde til at overveje at låne penge i din virksomhed

Reparation af svejserobot

Measurement System Analysis (MSA)

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Bare rolig - Vi er her hele sommeren!

22.000 stykker aflagt Berendsen-tøj har fået nyt liv i Gambia

Selvom sommeren i den grad er over os, er der stadig gang i butikken hos os

4 tips til dig der skal have firmabil for første gang

Josefine er udlært elektriker hos EL:CON i Roskilde

Failure Mode and Effects Analysis (FMEA)

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Kontorhoteller er blevet in hos danske virksomheder

Jobsamtalen starter før du aner det

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Lasse er udlært elektriker hos EL:CON i Aarhus

IATF 16949:2016 Inspirationsseminar

Nyt high flow filterhus i glasfiber

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

HN Group A/S udstiller på FachPack messen i Nürnberg

Christian er udlært elektriker hos EL:CON i Viborg

Tysk økonomi fortsætter sin fremgang, men Brexit kan presse udviklingen

Intern Auditor Kvalitet

Mezzaniner udgør platformen for indretningen i Skanderborg Ungdomsskole

Er dine filtre klar til sommerferien?

Send til en kollega

0.21