23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Her er alle vinderne fra Herning

Hæder til grillpølser, romkugler, sild og meget mere

En lang række dygtige håndværkere er de seneste dage blevet hædret med priser på Foodexpo-messen i Herning. Her er den officielle vinderliste.

Søndag

Årets Kok: Jesper Dams Hansen (Restaurant Babette)

Årets Tjener: Nicolai Martens (Restaurant Kong Hans Kælder)

Callebaut Chocolate Hero: Daniel Kruse (Restaurant Molen i Nexø)

Danmarks Bedste Leverpostej: Slagteren i Højslev, Højslev

Danmarks Bedste Spegepølse: Slagter Munch, Skagen

Danmarks Bedste Grillpølse: Slagter Lampe, Haderslev

Danmarks Bedste Snackpølse: Slagter Vollstedt, Kolding

Danmarks Bedste Flæskesvær: Slagteren i Højslev, Højslev

Mandag

Danmarks Bedste Rygeostsalat: Ostekælderen, København K

Danmarks Bedste Rørte Flødeost: Juta Ost og Specialiteter, Horsens

Danmarks Bedste Ostetapas: Ostekælderen, København K

Årets Kokkeelever: Mathias Dyhr Rothmann (Restaurant Næss) og Sebastian Holberg Svendsgaard (Restaurant Babette)

Årets Tjenerelever: Emma Hjorth (Nordisk Spisehus) og Mikkel Nørgaard Sørensen (Molskroen)

Året elev - Smørrebrød og Catering: Lena Yaa Jensen (Marselisborgcentret) og Savannah Degn Pedersen (Grundfos)

Årets Receptionistelev: Nicoline Rohmann Håkansson (Hotel Comwell Århus)

Nordic Bakery Cup: Danmark (Stephanie Svendgaard, Per Eckholdt og Sigurdur Baldvinsson)

Nordic Pastry Cup: Danmark (Cornelia Luckey og Benjamin Hansen)

Tirsdag

Nordens Bedste Kok: Ola Wallin (Sverige)

Nordens Bedste Tjener: Christian Neve (Danmark)

Nordens Bedste Juniorkok: Desirée Jaks (Sverige)

DM i Chokolade for Kokkeelever: Maria Ipsen og Louise Rosenvinge Lodahl

Danmark Bedste Romkugle: Carsten Matthiesen, Nørre Aaby Bageri

Danmarks Bedste Fiskefrikadelle: Michael Bay Christensen, Byens Fisk & Vildt, Silkeborg

Danmarks Bedste Stegte Sild: Michael Bay Christensen, Byens Fisk & Vildt, Silkeborg

Danmarks Bedste Skaldyrssalat: Carl Ahrenkiel, Havnens Fiskehus, Vejle

BREAKING
{{ article.headline }}
0.128