Her er alle vinderne fra Herning
Hæder til grillpølser, romkugler, sild og meget mere
Søndag
Årets Kok: Jesper Dams Hansen (Restaurant Babette)
Årets Tjener: Nicolai Martens (Restaurant Kong Hans Kælder)
Callebaut Chocolate Hero: Daniel Kruse (Restaurant Molen i Nexø)
Danmarks Bedste Leverpostej: Slagteren i Højslev, Højslev
Danmarks Bedste Spegepølse: Slagter Munch, Skagen
Danmarks Bedste Grillpølse: Slagter Lampe, Haderslev
Danmarks Bedste Snackpølse: Slagter Vollstedt, Kolding
Danmarks Bedste Flæskesvær: Slagteren i Højslev, Højslev
Mandag
Danmarks Bedste Rygeostsalat: Ostekælderen, København K
Danmarks Bedste Rørte Flødeost: Juta Ost og Specialiteter, Horsens
Danmarks Bedste Ostetapas: Ostekælderen, København K
Årets Kokkeelever: Mathias Dyhr Rothmann (Restaurant Næss) og Sebastian Holberg Svendsgaard (Restaurant Babette)
Årets Tjenerelever: Emma Hjorth (Nordisk Spisehus) og Mikkel Nørgaard Sørensen (Molskroen)
Året elev - Smørrebrød og Catering: Lena Yaa Jensen (Marselisborgcentret) og Savannah Degn Pedersen (Grundfos)
Årets Receptionistelev: Nicoline Rohmann Håkansson (Hotel Comwell Århus)
Nordic Bakery Cup: Danmark (Stephanie Svendgaard, Per Eckholdt og Sigurdur Baldvinsson)
Nordic Pastry Cup: Danmark (Cornelia Luckey og Benjamin Hansen)
Tirsdag
Nordens Bedste Kok: Ola Wallin (Sverige)
Nordens Bedste Tjener: Christian Neve (Danmark)
Nordens Bedste Juniorkok: Desirée Jaks (Sverige)
DM i Chokolade for Kokkeelever: Maria Ipsen og Louise Rosenvinge Lodahl
Danmark Bedste Romkugle: Carsten Matthiesen, Nørre Aaby Bageri
Danmarks Bedste Fiskefrikadelle: Michael Bay Christensen, Byens Fisk & Vildt, Silkeborg
Danmarks Bedste Stegte Sild: Michael Bay Christensen, Byens Fisk & Vildt, Silkeborg
Danmarks Bedste Skaldyrssalat: Carl Ahrenkiel, Havnens Fiskehus, Vejle