Her er alle vinderne fra Herning

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Hæder til grillpølser, romkugler, sild og meget mere

En lang række dygtige håndværkere er de seneste dage blevet hædret med priser på Foodexpo-messen i Herning. Her er den officielle vinderliste.


Søndag
Årets Kok: Jesper Dams Hansen (Restaurant Babette)
Årets Tjener: Nicolai Martens (Restaurant Kong Hans Kælder)
Callebaut Chocolate Hero: Daniel Kruse (Restaurant Molen i Nexø)


Danmarks Bedste Leverpostej: Slagteren i Højslev, Højslev
Danmarks Bedste Spegepølse: Slagter Munch, Skagen
Danmarks Bedste Grillpølse: Slagter Lampe, Haderslev
Danmarks Bedste Snackpølse: Slagter Vollstedt, Kolding
Danmarks Bedste Flæskesvær: Slagteren i Højslev, Højslev


Mandag
Danmarks Bedste Rygeostsalat: Ostekælderen, København K
Danmarks Bedste Rørte Flødeost: Juta Ost og Specialiteter, Horsens
Danmarks Bedste Ostetapas: Ostekælderen, København K

Årets Kokkeelever: Mathias Dyhr Rothmann (Restaurant Næss) og Sebastian Holberg Svendsgaard (Restaurant Babette)
Årets Tjenerelever: Emma Hjorth (Nordisk Spisehus) og Mikkel Nørgaard Sørensen (Molskroen)
Året elev - Smørrebrød og Catering: Lena Yaa Jensen (Marselisborgcentret) og Savannah Degn Pedersen (Grundfos)
Årets Receptionistelev: Nicoline Rohmann Håkansson (Hotel Comwell Århus)


Nordic Bakery Cup: Danmark (Stephanie Svendgaard, Per Eckholdt og Sigurdur Baldvinsson)
Nordic Pastry Cup: Danmark (Cornelia Luckey og Benjamin Hansen)


Tirsdag
Nordens Bedste Kok: Ola Wallin (Sverige)
Nordens Bedste Tjener: Christian Neve (Danmark)
Nordens Bedste Juniorkok: Desirée Jaks (Sverige)

DM i Chokolade for Kokkeelever: Maria Ipsen og Louise Rosenvinge Lodahl

Danmark Bedste Romkugle: Carsten Matthiesen, Nørre Aaby Bageri
Danmarks Bedste Fiskefrikadelle: Michael Bay Christensen, Byens Fisk & Vildt, Silkeborg
Danmarks Bedste Stegte Sild: Michael Bay Christensen, Byens Fisk & Vildt, Silkeborg
Danmarks Bedste Skaldyrssalat: Carl Ahrenkiel, Havnens Fiskehus, Vejle


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Slagteri og kødgrossist anmeldes til politiet

Fødevarestyrelsen: Helt almindelige slagtesvin brugt til vildledning

Sticks'n'Sushi skifter direktør

Ugens grin: Ufrivilligt jobskifte

Dansk boble-vin bliver beskyttet

Området omkring Dons ved Kolding er det eneste sted, man må producere Dons-vin.

Stærk dansk fødevareteknologi skal åbne døre i Mexico

OK Snacks solgte mere end nogensinde før

Ny popcornhal med til at sætte skub i omsætningen

Nyhedsbrev

Markant fald i danske øls alkoholstyrke

Bryggerierne satser på nydelse frem for beruselse - mere drikkevenlige øl vinder frem

1

Arla skal spare tre milliarder kroner

Hotdogbrød med fuldkorn og metalstykker

Anbefalinger sætter nyt fokus på måltider

Coop vil lukke 47 Fakta-butikker

Kommer ned under 360 butikker på landsplan

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Hvor kommer kødet fra?

Kunderne burde presse producenterne til bedre mærkning af kødets oprindelse, lyder det fra Forbrugerrådet Tænk.

Rod i allergener: Pølse-produkter kaldes tilbage

Ny kampagne: Fødevarestyrelsen slår ned på personlig hygiejne

Royal donation til FødevareBanken

Bornholmerne må vente på Mikkeller

Åbning af Mikkeller-restaurant udskudt et år.

1

Gør klar: Finnerne kommer med Michellin-pizza og champagne

Nestlé tjener på flexitar-bølgen

Efter konkurs: Chokoladefabrik gør come back

Gram Equipment fyrer topledelsen

26-årig københavner forvandler nordjysk vand til øl

Lagkagehuset tilbagekalder rugbrød

Ny samarbejdsaftale med verdens største mælkeproducent

Salg af gen-materiale og produktionsudstyr til fødevare skal være med til at udvikle Indiens mælkeproduktion.

Lille luksus: Din rejemad er blevet dyrere

Bryghus sender 15.300 flasker til Canada

Chr. Hansen klapper i hænderne

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Jimmy Maymann skal digitalisere Foss

1

Dansk madkæde vil ud i Europa

Kunder amok i romkugler: Over 25.000 kugler solgt

Sløj sommer ramte Hjem-Is på bundlinjen

Valsemøllen har kaldt rugmel retur

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Aioli trukket tilbage: Risiko for listeria

Mysli kan indeholde glasskår og trækkes tilbage

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Er din virksomhed ”A Great Place to Work”?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Der er fokus på sikkerheden hos Jorgensen Engineering A/S

RS Components lancerer infrarød RS Pro-temperatursensor til industrielt udstyr

Ny generation af oliefrie kompressorer sænker energiforbrug og omkostninger i fødevareindustrien

Vi leverer sensorer af alle mærker

Bürkert @ Hannover Messe 2018

Corvina Cloud

Ny medarbejder søges!

Sinamics-drev erstatter Micromaster

Kursus i værktøjsmodulet FMEA

IMA dairy food BENHIL

Accraply - Shrink Sleeve

Det kører der-ud-af

Dansk Maskin Teknik Udvikler ny overførselsbane.

Besøg Lafet på Hannovermessen 2018

GDPR - EU har ændret reglerne, vi stiller skarpt på Anonymisering af personoplysninger

Grillvejr

Hygiejnediplom til håndværkere, der arbejder i fødevareindustrien

Vidste du, at det er kæde og sjækler fra Fyns Kran Udstyr A/S, der...

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Skal den gamle kost skiftes ud?

Idrætshal køber nyt køle- og fryserum.

FRECON styrker bestyrelsen

Korrosion - Hvad rører der sig egentlig på området?

Send til en kollega

0.352