23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

P.A. Brød: Vi har gjort et scoop

Lægger produktionen om efter at have kapret bagermester fra Lagkagehuset

Nye tider er godt på vej hos Vejle-virksomheden P.A. Andersen & Sønner, i daglig tale kendt som P.A. Brød:

Bageriet har ansat Ryan Mortensen, tidligere bagermester hos Lagkagehuset, og den ansættelser betegner direktør Kristian Andersen ifølge Vejle Amts Folkeblad som et scoop.

- Vi har ledt efter dette i 15 år og har fundet den helt rigtige mand, så vi nu lægger produktionen om og bager et brød, der smager af mere og er mere sprødt, siger direktøren til avisen.

Han peger på, at der nu bliver produceret frisk dej hver nat - i modsætning til tidligere, hvor virksomheden lavede dej til 10.000 rundstykker ad gangen. Dejen blev frosset ned og bagt ude i butikkerne de efterfølgende tre dage.

Vejle-virksomheden har 125 ansatte, og med omlægningen arbejder flere af bagersvendene nu om natten.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.11