23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Bornholm får nyt gindestilleri

Restaurantejer udvider sine aktiviteter

Endnu en dansk ginproducent er på vej på Bornholm: Henrik Nerst, der også står bag Restaurant Æblehaven, har købt en erhvervsejendom i Aakirkeby, hvor han fra og med efteråret vil fremstille gin i store mængder, oplyser TV2 Bornholm på sin hjemmeside.

Henrik Nerst har i Tyskland bestilt en maskine, der ifølge TV2 Bornholm kan lave op til 20.000 flasker gin på 35 dage.

Den kommende ginproducent ser frem til at bruge den bornholmske natur i produktionen.

- Det er også sjovt, at vi har enebær på Bornholm. Det er godt med lokale ting, siger han til tv-stationen med henvisning til, at enebær er en af de ingredienser, der er med til at give gin smag.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078