Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

| Af Klaus Hansen | Tip redaktionen om en historie

Catering Danmark skal levere meget af den nye færdigmad

Sidste år købte Coop halvdelen af Catering Danmark, og med købet bliver foodservice­ integreret endnu mere i Kvickly, Super-Brugsen og DagliBrugsen.

Rent konkret sker der det, at Coop-butikkerne udvider sine afdelinger for færdigmad med måltider til både morgen og frokost. De nye afdelinger får navnet Måltidsmarked 2:0 og bliver indført i over 400 Coop­butikker.

Om morgenen vil der blive udbudt takeaway-mad som f.eks. rawgrød, rugbrødsboller, palæobrød, bagels, drikkeyoghurt, skyr og yoghurt med toppings. Til svarende vil der til frokost bliver serveret sandwich, wraps, pastasalater, proteinsalater og forskellige måltids­salater.

Hertil kommer et udvalg af snacks, f.eks. snack­gulerødder, tapas, udskåret frugt og kokosnød. Med hensyn til drikkevarer vil udbuddet omfatte, ingefær­shots, vand, smoothies, kaffe og te.

Baggrunden er, at danskernes daglige spisevaner er under hastig forandring. Stadig flere køber færdigmad i løbet af dagen, som de spiser, mens de er på farten.

En anden ting er, at konkurrencen blandt supermarkederne er meget hård - og der er penge at tjene ved at gå ind på foodservicemarkedet og sælge mad ud af huset.

- Med det nye tiltag vil vi have en større del af foodservicemarkedet ved at tilbyde kvalitetsprodukter til fornuftige priser, siger kategorichef Heidi Steen, Coop.

En ny undersøgelse fra Coop Analyse viser, at 42 procent køber morgenmad på farten mindst en gang om måneden, heraf 15 procent mindst en gang om ugen. Undersøgelsen viser også, at 55 procent køber frokost på farten mindst en gang om måneden, heraf 15 procent mindst en gang om ugen.

Catering Danmark skal levere 15 ud af de 23 frokostløsninger i frokostsortimentet.



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Sticks'n'Sushi skifter direktør

Slagteri og kødgrossist anmeldes til politiet

Fødevarestyrelsen: Helt almindelige slagtesvin brugt til vildledning

Dansk boble-vin bliver beskyttet

Området omkring Dons ved Kolding er det eneste sted, man må producere Dons-vin.

Ugens grin: Ufrivilligt jobskifte

Stærk dansk fødevareteknologi skal åbne døre i Mexico

OK Snacks solgte mere end nogensinde før

Ny popcornhal med til at sætte skub i omsætningen

Nyhedsbrev

Markant fald i danske øls alkoholstyrke

Bryggerierne satser på nydelse frem for beruselse - mere drikkevenlige øl vinder frem

1

Arla skal spare tre milliarder kroner

Hotdogbrød med fuldkorn og metalstykker

Anbefalinger sætter nyt fokus på måltider

Coop vil lukke 47 Fakta-butikker

Kommer ned under 360 butikker på landsplan

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Rod i allergener: Pølse-produkter kaldes tilbage

Hvor kommer kødet fra?

Kunderne burde presse producenterne til bedre mærkning af kødets oprindelse, lyder det fra Forbrugerrådet Tænk.

Ny kampagne: Fødevarestyrelsen slår ned på personlig hygiejne

Royal donation til FødevareBanken

Bornholmerne må vente på Mikkeller

Åbning af Mikkeller-restaurant udskudt et år.

1

Gør klar: Finnerne kommer med Michellin-pizza og champagne

Nestlé tjener på flexitar-bølgen

Efter konkurs: Chokoladefabrik gør come back

Gram Equipment fyrer topledelsen

26-årig københavner forvandler nordjysk vand til øl

Lagkagehuset tilbagekalder rugbrød

Ny samarbejdsaftale med verdens største mælkeproducent

Salg af gen-materiale og produktionsudstyr til fødevare skal være med til at udvikle Indiens mælkeproduktion.

Lille luksus: Din rejemad er blevet dyrere

Bryghus sender 15.300 flasker til Canada

Chr. Hansen klapper i hænderne

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Jimmy Maymann skal digitalisere Foss

1

Dansk madkæde vil ud i Europa

Kunder amok i romkugler: Over 25.000 kugler solgt

Sløj sommer ramte Hjem-Is på bundlinjen

Valsemøllen har kaldt rugmel retur

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Aioli trukket tilbage: Risiko for listeria

Mysli kan indeholde glasskår og trækkes tilbage

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Er din virksomhed ”A Great Place to Work”?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Der er fokus på sikkerheden hos Jorgensen Engineering A/S

RS Components lancerer infrarød RS Pro-temperatursensor til industrielt udstyr

Ny generation af oliefrie kompressorer sænker energiforbrug og omkostninger i fødevareindustrien

Vi leverer sensorer af alle mærker

Bürkert @ Hannover Messe 2018

Corvina Cloud

Ny medarbejder søges!

Sinamics-drev erstatter Micromaster

Kursus i værktøjsmodulet FMEA

IMA dairy food BENHIL

Accraply - Shrink Sleeve

Det kører der-ud-af

Dansk Maskin Teknik Udvikler ny overførselsbane.

Besøg Lafet på Hannovermessen 2018

GDPR - EU har ændret reglerne, vi stiller skarpt på Anonymisering af personoplysninger

Grillvejr

Hygiejnediplom til håndværkere, der arbejder i fødevareindustrien

Vidste du, at det er kæde og sjækler fra Fyns Kran Udstyr A/S, der...

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Skal den gamle kost skiftes ud?

Idrætshal køber nyt køle- og fryserum.

FRECON styrker bestyrelsen

Korrosion - Hvad rører der sig egentlig på området?

Send til en kollega

0.329