23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Dansk madkæde vil ud i Europa

Selvlært kok har store planer

Lige nu er den økologiske madkæde Green Neighbour en lille kæde med to restauranter i Aarhus. Men ambitionerne hos stifter og indehaver Henrik Bjerke er kæmpestore, skriver Jyllands-Posten.

Henrik Bjerkes plan er således at åbne endnu en butik i Aarhus i år, følge op med butikker i København næste år, tilføje andre danske byer i 2020 - og derefter rykke ud i Europa senest i 2024.

Iværksætteren med en fortid i modebranchen ser sin manglende kokkeuddannelse som en fordel:

- Jeg har meget flair for smag og for sammensætning af smag – og kan lettere tænke anderledes, fordi jeg er autodidakt, siger Henrik Bjerke til Jyllands-Posten.

Konceptet hos Green Neighbour handler ikke mindst om salat og juice, og kunderne kan få økologisk kylling i salaten, hvis de ønsker det.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.125