Bella Center slår dørene op til Tema 2011 den 27. februar til og med den 2. marts.
I disse dage mødes fødevareindustriens aktører til en lukket fagmesse med fokus på storkøkken, hotel, restaurant & catering, International Food Fair of Scandinavia og Copenhagen Wine & Spirits Show.
Årets messe fokuserer helt overordnet på de friske, nordiske produkter og den overraskende mangfoldighed af produkter, Danmark kan præstere på egne breddegrader.
- Vi lader også resten af verdenen krydre og overraske vores madopfattelse, vender vaner på hovedet og vil udfordre smagsløg, næse og øjne, oplyser messens arrangører.
Årets tema om balance handler også om bæredygtighed, for netop bæredygtighed er essentiel for, at vi kan bevare vores madoplevelser og se frem til masser af madkulturelle møder også i fremtiden.
Tip Food Supply om Tema-nyhederFood Supply vil i dagene op til messen præsentere nyheder fra arrangører såvel som udstillere. Har du en nyhed i relation hertil, hører vi gerne fra dig. Send en mail til
redaktionen@food-supply.dk