Gør klar: Finnerne kommer med Michellin-pizza og champagne

| Af Benita Dreyer-Andersen | Tip redaktionen om en historie

Pizza-kæde fra det kolde nord gør klar til at indtage Danmark.

Den finske fødevareindustri har for alvor fået øjnene op for det danske marked. En finsk pizza-kæde, Classic Pizza Restaurant, har netop indtaget København med formålet om, at presse den danske pizzafremstilling med løfter om michelin-standarder og champagne.

Lige nu er der to Classic Pizza-restauranter i Danmark, men planerne er at åbne yderligere syv eller otte inden årets udgang.

Det skriver Berlingske i følge Horesta.

Det er ikke første gang, finske fødevarekoncepter indtager Danmark. Wolf har spillet med musklerne over for JustEast, og burgerkæden Cock and Cows samt ginbarerne The Bird blev opkøbt af finner.



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Kommentarer

Michael Thorslund
Wolf?

Menes der Wolt?

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Turen går til Skt. Petersborg

Arla lukker kriseramt mejeri

Det er ikke lykkedes at finde en holdbar løsning for konkurstruet sydjysk mejeri

Hedebølge giver baghjul til dansk slagterigigant

Oestergaard A/S henter direktør hos Haarslev Industries

1

Bornholmsk branding hitter

Cannabis-øl ikke lige om hjørnet for Carlsberg

Nyhedsbrev

Investorer i hælene på Harboe

Ugens grin: Spil med musklerne

Solrig sommer skæpper i kassen hos Paradis

Pepsi køber Sodastream i milliardhandel

110 meter høj skorsten kan reducere lugten af døde dyr

Haarslev-familie vinder over kapitalfond i retten

Rejsegilde på Co-Ro’s ”Powerhouse”

Skidt for suppevirksomhed

Capnovas danske suppesats lukker butik og omorganiserer virksomheden.

Glasfund i pulled pork fra Jensens Bøfhus

Danske slagtermestre stævner EU-Kommissionen

Brancheorganisationen Danske Slagtermestre har netop stævnet den danske konkurrencekommissær i EU, Margrethe Vestager, for inhabilitet i sag om spildevandsafgift, som tilgodeser store danske slagterier på bekostning af de mindre.

Danish Crown strammer skruen

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Kanonår for dansk restaurationsbranche

Regeringen vil proppe mere sund mad i danskerne

Slagtere får de mindste lønstigninger

Generation Food Award afholdes for anden gang

Ny Them-direktør vil kigge på eksporten

Stærk sommer giver opjustering hos Carlsberg

Rekordsalg af is og sodavand

1.260 pakker jordbæryoghurt trukket tilbage

Smukfests overskudsmad bliver til 6.250 måltider

Københavns Madhus får ny direktør

1

Smukfest bruger kaffegrums i sæben

Giftigt mel tilbagekaldes

Kødproducenter vil også være kødfri

Plyndrede lastbil for chips til 80.000 kr.

Just Eat vil også levere morgenmad

Coop tilbagekalder frikadellepølser på grund af gas

Guld til dansk likør

Svaneke Bryghus får ny direktør

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Vi præsenterer - Alttilbordet.dk

Nemmere palletering med nyt software

Se In-line 2D målesystem på Automatik 2018

Skift til SIRIUS ACT fra Siemens i dag

Stregkodescanning er stadig central for tryghed for patienter og plejepersonale

Hent jeres kantbukkede emner hos VPD bearbejdning

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Få ekstra LEED point med Cradle to Cradle

Miniature gear fra ZF Danmark

ARCA - Præsentations video af vores stærke kapsling (elskab / monteringskasse)

Svingnings- og Chokdæmpere fra WILLBRANDT Gummiteknik

Buhl & Bønsøe på LabDays 2018

Markedets bedste stregkodescanner

Sikrer konkurrenceevnen med en kontrolleret hygiejneproces

Hvilke udfordringer har, digitaliseringen?

Danskudviklede, miniature induktive sensorer med integreret IO-link kommunikation

Besøg EGE special sensorer på Brøndby messen 2018

Kræsne katte ville vælge …. en Paintainer® spand

Gevindnitter til ekstreme opgaver

Lead Auditor Kvalitet (På dansk & engelsk)

Vores avancerede 3D-laser udstyr giver præcise målinger

Bageri køber fødevaregodkendte reoler til kølerum

Simens og Ultrafilter Scandinavian - Breating air system

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Små brugervenlige cirkulationspumper

Send til en kollega

0.207