23948sdkhjf

OK Snacks solgte mere end nogensinde før

Ny popcornhal med til at sætte skub i omsætningen
Ok Snacks i Ejstrupholm i Midtjylland havde et travlt 2017 med indvielse af en ny produktionshal til næsten 100 millioner kroner og opkøb af den nordjyske chipsproducent Crispo Denmark.

Sammen med årets øvrige aktiviteter medførte det en ny omsætningsrekord hos snacksvirksomheden, der kom ud af 2017 med en nettoomsætning på godt 260 millioner kroner mod 244 millioner året før. Trods den stigning dalede årets resultat efter skat: 2017-regnskabet viser et overskud på 13,5 millioner kroner, hvor det i rekordåret 2016 var på 17,8 millioner.

Om fremtiden konstaterer ledelsen i det nye regnskab, at "der forventes en positiv udvikling i koncernens og selskabets aktiviteter i det kommende år".

Den nye, fuldautomatiske produktionshal i Ejstrupholm blev indviet i foråret 2017.Den har ikke mindst skaffet OK Snacks mere plads til popcornproduktionen. Tidligere blev popcornene - både til mikrobølgeovn og færdige popcorn - produceret i den samme hal som virksomhedens nøddeblandinger, men med udvidelsen er produktionen adskilt, ikke mindst af hensyn til allergen-risikoen i forbindelse med nødderne.




Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063