23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Bluepack A/S
Hans Andersen er fratrådt som bestyrelsesformand til fordel for Jørgen Schmidt.

Bluepack A/S producerer emballageløsninger, såsom storsække, netsække, bomuldsposer etc.

Chr. Olesen Nutrition A/S
Jens Havskov Thorsen er udtrådt af bestyrelsen. Sten Meldgaard Astrup, er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Chr. Olesen Nutrition er en del af Chr. Olesen Group, og leverer aktive ingredienser til pharma, fødevare, og kosmetikindustrien.

Coop Danmark
Mikael Koch Jensen tiltræder som økonomidirektør og bliver samtidig medlem af koncernledelsen.

Coop er Danmarks største detailhandelsvirksomhed og driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli'Brugsen, Nettorvet samt datterselskaberne Fakta A/S og Irma A/S.

Dansk Helios
Martin Kondrup er tiltrådt som ny direktør.

Dansk Helios er en grossistvirksomhed, der forhandler økologiske og biodynamiske fødevarer og desuden lagerfører de kendte kosmetikmærker Weleda, Mádara og Dr.Hauschka.

DuPont Danmark ApS
Jens Christian Hesse Rasmussen, advokat (L), partner i Bech-Bruun, er indtrådt som medlem af bestyrelsen. Peter Lyck er udtrådt af bestyrelsen.

DuPont i Danmark sælger konstruktionsplastik, emballage til blandt andre fødevare- og kosmetikindustrien, planteværn til landbruget, grafiske reproduktionsprodukter, sikkerhedskoncepter, materiale til vindspærer og tag- og vægkonstruktioner samt til sikkerhedsprodukter til personlig beskyttelse.

Future Food Innovation
Gyda Bay er ansat som innovationschef for innovationsmiljøet Future Food Innovation i Agro Business Park, Foulum.

Innovationscentret er en udmøntning af Region Midtjyllands megasatsning på fødevarer og har et konsortium på seks partnere bag sig. Future Food Innovations formål er at sikre og styrke innovation bl.a. i form af kapital og viden til små og mellemstore fødevarevirksomheder.

Horesta
Poul Gemzøe-Enemark er ansat som ny juridisk direktør.

Horesta er hotel-, restaurant-, catering- og turisterhvervets hovedorganisation og består af en branchedel og en arbejdsgiverdel.

ISS
Kenth Kærhøg er ansat som global kommunikationschef i København.

ISS tilbyder alt indenfor rengøring, personaleservice, kontorservice, affaldshåndtering, dinner transportable og kantinedrift.

Kohberg Brød A/S
Mogens Jensen er tiltrådt som adm. direktør. Han overtager posten efter Jan Gerber, som bliver øverst ansvarlig for KOFF koncernens fødevarevirksomheder.

Kohberg Bakery Group har i dag tre bagerier, med 600 ansatte fordelt på Bolderslev, Taastrup og H.C. Andersen Bagergården i Haderslev. Det gør Kohberg til det største danskejede bageri. Kohberg ejer varemærkerne Kohberg, Herkules, Viking, Trianon og H.C. Andersen.

Meyers Køkken & Deli A/S
Lisbeth Dalgaard Svanholm er udtrådt af bestyrelsen.

Meyers Deli er en blanding af et cafeteria, en kaffebar og en specialforretning med take away løsninger og sjældne fødevarer fra særligt Skandinavien.

Royal Greenland Seafood A/S
Mikael Thinghuus, adm. direktør i IDdesign A/S er indtrådt som formand for bestyrelsen. Peter Flemming Knudsen, adm. direktør i Royal Greenland A/S, er udtrådt af bestyrelsen.

Royal Greenland er en af verdens ledende koncerner på verdens seafood-marked.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111