23948sdkhjf

Jensens Bøfhus fortsætter striben af lukninger

Next stop: Bøfhuset i Vejle
I bestræbelserne på igen at få en god forretning ud af kriseramte Jensens Bøfhus lukker kæden snart sin restaurant i gågaden i Vejle. Sidste åbningsdag er 30. juni.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad, som også nævner, at Vejle-bøfhuset med over et kvart århundrede på bagen er en af Vejles ældste restauranter.

- Som alle ved, er Jensens Bøfhus i gang med en større turnaround af forretningen, hvor vi går fra omkring 40 til cirka 30 restauranter. Det er led i den strategi, at vi desværre skiller os af med restauranten i Vejle. Det handler om at komme ind til kerneforretningen og blive mere effektiv, fortæller den presseansvarlige i Jensens Bøfhus, Peter Arnfeldt, til avisen.

Jensens Bøfhus har de seneste år været i økonomisk krise, og en ny ledelse offentliggjorde i efteråret, at en stribe restaurantlukninger var på vej. Hidtil er det gået ud over Jensens Bøfhus i blandt andet Fredericia, Aarhus, Odense og Roskilde.

Kæden har tabt 117 millioner kroner på tre år, og i september sidste år overtog Dorte Gleie posten som administrerende direktør fra stifteren af Jensens Bøfhus, Palle Skov Jensen.

Kort efter kom det frem, at otte fynske virksomhedsejere var trådt til med "et stort tocifret millionbeløb" som hjælp til moderselskabet Jensens Food Group, som i samme ombæring tog fat på den genopretningsplan, der nu er i fuld gang.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094