23948sdkhjf

Hamrende dyrt for Baresso at skifte navn

Kaffekæden er ramt af forventet millionunderskud

Det koster kassen at lukke landets største kæde af kaffebarer for at omdanne den til et helt nyt koncept. Således er Baresso, der er i gang med at blive til Espresso House, kommet ud af 2017 med et underskud på 6,4 millioner kroner, skriver Finans.

Ifølge administrerende direktør Nickolas Krabbe Bjerg er det ikke nogen overrraskelse:

- Det koster penge at investere, og det tager tid at bygge et nyt brand op, siger han til Finans og betegner resultatet som tilfredssstillende.

I løbet af 2017 blev 12 Baresso-kaffebarer omdannet til Espresso House, og der blev også åbnet seks helt nye. Alene ombygningerne løb op i et tocifret millionbeløb.

Baressos regnskab for 2016 viste overskud på næsten 2,3 millioner kroner, efter at kædens cirka 50 butikker året forinden havde givet et underskud på godt 4,6 millioner kroner.

Baresso blev i 2015 købt af det tyske investeringsselskab Jab Holding for et trecifret millionbeløb. Køberne meddelte året efter, at Baresso-konceptet skal lukkes, og at de danske kaffebarer i stedet skal være en del af den svenske kæde Espresso House, der også er ejet af Jab Holding. Espresso House er Nordens største kaffekæde.

Planen er nu at ombygge de resterende Baresso-kaffebarer i år og næste år, og derefter skal der for alvor ekspanderes med 10 nye kaffebarer hvert år, fortæller Nickolas Krabbe Bjerg til Finans.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Skare vil udvide sin kødfabrik

Norsk pizzasucces vil åbne 40 steder i Danmark

Kæden har for længst forgyldt sine norske ejere

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

I år konkurrerer syv innovative produkter om at modtage prisen

2

Andersen stopper som formand i Chr. Hansen

Dollarkursen driller ingredienskoncernen Chr. Hansen

Ugens grin: Rod i regnskabet

Nyhedsbrev

Øko-pris til Byens Køkken

Online Avis Arkiv

Klingenberg Ost modtager pop op-pris

Carlsberg-kontor ransaget

Flyvende start for øbaseret blomstervin

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Mette Munks pengepil peger atter opad

Brødfabrikken eksporterer nu til over 25 lande

Uheld kostede Danforel millioner

Ørredproducenten mistede flere ton fisk

Vega Sea buldrer frem på laksefronten

Feldt igen eneejer af juicefabrikken Seimei

Han har købt alle aktier tilbage

En automatiseret pizza, tak

To robotter har lært at slynge pizzadej

Slagteri inviterer indenfor

700 æsker romkugler på en måned

Pizzeria afsløret med afføring, urin, snot og bussemand

Mikrobryggeri har fart på efter unik fustage-rundtur

FoodTech får en ny koncepthal

Tager kampen op mod sin gamle virksomhed

Naturli' Foods brager frem i England

Nordjysk laksefabrik vokser vildt

Vesterhavsmost hitter i Taiwan

Danske fødevarer klarer Brexit overraskende flot

Sjællændere vil lave verdens bedste gin

Sandwichkæde presset af flere dødsfald

Carsoe solgt til kapitalfond

Bær kaldt tilbage efter fund af metalstykker

Nye bøfhus-ejere: Skuden er vendt

Ny topchef på plads i Tulip Ltd

Hvert andet selskab overlever ikke syv år

Caspers bornholmske flymad er et hit

DTU-direktør: Industrien har brug for mere risikovillig kapital

Ny formand hos Dansk Cater: Vi fortsætter uændret

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Berendsens industrivask er langt mere miljøvenlig end hjemmevask af arbejdstøj

Elektronikken erstatter hydraulikken - effektivitet og minimal vedligeholdelse!

Bliv godt klædt på: ERFA-møde om fødevarekontaktmaterialer

Få dit eget trykluftkompendium hos Granzow!

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Ny fødevarepumpe forhindrer at pumpens mineralske olier lækkes i chokoladen

Dansk Procesventilation har færdiggjort projekt med olietågeudsugning fra CNC-maskine

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

Ses vi på Scanpack 2018?

Aunsbjerg viser vejen med lagerrobotter

Trykluft bruges mange steder i fødevareindustrien

Siemens Scalance SC600

IMA DAIRY & FOOD Hamba-Gasti forhandles af Bull Salicath ApS

FromaXe - osteforme som er X-RAY sporbare.

ORIENT fra FICEP - en bore/savestation med fokus på effektivitet!

Boschert-Gizelis høster stor hæder og anerkendelse!

FOODTECH 2018 - Mødestedet for hele fødevarebranchen.

Mød PanPac på Foodtech 2018

ERFA-gruppe Fødevarekontaktmaterialer

Har du et operatørpanel, som er gået i sort?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Se video: Fiberlaser med FlyCut fra ADIGE - effektivt, besparende og bruge...

Transair Rørsystemer

Fra verdenskongres til innovationskonkurrence: FoodTech byder på masser af ...

Send til en kollega

0.313