23948sdkhjf

Skagenfoods måltidskasser brager videre

Omsætningen har rundet de 100 millioner kroner
Skagenfood, der med base i Strandby i Nordjylland leverer måltidskasser til hele landet, fortsætter de seneste års imponerende vokseværk:

Virksomheden omsatte i 2017 for 110 millioner kroner, en stigning på 47 procent fra de 75 millioner, som 2016 endte med. Resultatet før skat blev på 5,3 millioner kroner mod 2.2 millioner året før.

Skagenfood blev midt på året en del af Dansk Supermarked, som købte 80 procent af aktierne af firmaets grundlæggere, ægteparret Betina Kühn og Peter Bagge-Nielsen. De står stadig for den daglige drift.

Trods rekordresultatet har Skagenfood ikke tænkt sig at løfte foden fra gaspedalen: Betina Kühn lader forstå, at virksomheden i de kommende uger vil styrke udvalget af måltidskasser med flere nyskabende kasser. Fokus i 2018 vil desuden stadig være på at inddrage trends og fødevaretendenser i nye og eksisterende måltidskasser.

- Enkelt og nemt er nøgleord, og vi kan se, at mange vælger Heat & Cook-kassen, der konkret består af én dag med et såkaldt heat-måltid, som tilberedes lynhurtigt i ovn eller mikroovn. Den har været et hit siden lanceringen i 2017. Derudover vil vi fokusere på tendenser som eksempelvis pescetar- og flexitar-bølgen med mindre kød og mere bæredygtighed. Det kan vi favne med vores måltidskasser, fastslår Betina Kühn.

Skagenfood har omkring 20.000 kunder fordelt på hele landet, relativt flest i forstæderne til de store byer. Firmaet har 50 medarbejdere, dels i Strandby og dels i Aalborg, hvor der er lager- og pakkefaciliteter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093