23948sdkhjf

Harboes vil bygge nyt

Harboes Bryggeri vil opføre en ny administrationsbygning med et samlet etageareal på ca. 2.200 kvm fordelt på to etager.
Dertil er det et ønske at opføre et ca. 350 m² glasoverdækket gårdrum. Det skriver Sjællandske Medier.

Byggesagen ligger i øjeblikket på kommunens bord, der har indstillet sagen. Planafdelingen i Slagelse Kommunes skriver blandt andet:

- Projektet til den ny administrationsbygning er placeret i det nordvestlige hjørne af Harboe Bryggeris areal, og grænser således direkte op til boligområdet, som er omfattet af den bevarende lokalplan for Skælskør midtby. Da administrationsbygningen samtidig er beliggende i facadeflugten, direkte ud mod fjorden, vil bygningen optræde meget markant og være synlig fra en stor del af Skælskør by, hvorfor der stilles særlige krav til bygningens arkitektur.

Kommentaren lyder videre:

- De mørke, skiferbelagte tagformer, der som "sejl" trækkes ned over bygningens nordfacade mod byen og det i bygningen indlagte bassin og dragebåde-udstillingsområde bag åbne glaspartier, vurderes at bidrage positivt til områdets maritime karakter og udgøre en arkitektonisk hensigtsmæssig overgang mellem bolig- og erhvervsområde.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078