23948sdkhjf

ZBC satser stort i Køge

Flere fødevaremuligheder på Danmarks største erhvervsskole
Danmarks største erhvervsskole , ZBC,opruster med flere uddannelsesmuligheder i Køge, hvor en markant udvidelse af fødevareaktiviteterne er på vej.

ZBC har fået grønt lys til at etablere nye grundforløb til erhvervsuddannelser. For fødevarernes vedkommende handler det om det såkaldte grundforløb 1, der fungerer som indgang til uddannelser på fødevareområdet, samt om grundforløb 2 inden for bager/konditor, gastronom, tjener samt gourmetslagter.

Der er tale om områder, hvor Det Regionale Arbejdsmarkedsråd på Sjælland har konstateret udfordringer med at skaffe nok faglært arbejdskraft.

ZBC har masser af erfaringer på området: Ud over at have etableret og drevet uddannelserne med succes rundt om på Sjælland, har skolen specielt på fødevareuddannelserne markeret sig ikke bare i Danmark, men også langt ud over landets grænser.

Senest demonstreret med både et dansk mesterskab - for tredje år i træk - og et nordisk mesterskab for kokkeelever, ligesom det ved seneste World Skills blev til en tredjeplads for kokkeelever. Desuden har bagerlandsholdet, som ZBC står bag, netop hjemtaget et nordisk mesterskab.

Erhvervsskolen har adresser i Slagelse, Holbæk, Roskilde, Køge, Ringsted, Næstved, Haslev og Vordingborg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094