23948sdkhjf

Ægtepar sælger endnu en bid af Hanegal

Mejeriingeniør og erfaren sælger overtager 10 procent af aktierne
Efter at have solgt 10 procent af virksomheden sidste sommer er de nu klar til at gøre det igen: Indehaverne af den økologiske fødevareproducent Hanegal, ægteparret Ulrich Kern-Hansen og Fie Graugaard, har besluttet at udvide ejerkredsen yderligere - denne gang med et salg på 10 procent af aktierne til investeringsselskabet H og V Invest med base i Aarhus.

- Vi gør det for at få nogle nye kompetencer ind i Hanegal, siger Fie Graugaard til Food Supply.

Hun henviser til, at ejerne af H og V Invest, Michael Vadgaard Jørgensen og Søren Hansen, begge har en fortid og noget erfaring , der passer perfekt til Hanegals planer om at satse meget målrettet på færdigretter og eksport.

- Vi lever ikke evigt

- Michael ved en hel masse om salg og eksport. Og Søren er mejeriingeniør og har stor erfaring med produktionsvirksomheder. Han kan se, hvad der er godt og skidt i et produktionsforløb, og det får vi brug for med vores nye linjer til færdigretter., konstaterer Fie Graugaard.

- Ulrich og jeg lever ikke evigt; på et tidspunkt ligger vi under mulden. Så det er vigtigt at tilføre virksomheden nogle folk, der har de rette kompetencer, tilføjer hun.

Efter 25 års parløb som stiftere og eneejere af Hanegal solgte Ulrich Kern-Hansen og Fie Graugaard sidste sommer de første 10 procent af virksomheden til investeringsvirksomheden Kamelhuset. Få måneder forinden var den ene af Kamelhusets to ejere, Cees Kuypers, tiltrådt som ny direktør i Hanegal, så Ulrich Kern-Hansen fremover kan koncentrere sig mere om produktudvikling.

Den nye handel, der altså bringer ægteparrets aktieandel ned på 80 procent, bliver efter planen rent finansielt gennemført senere i denne måned. I første omgang er Michael Vadgaard Jørgensen trådt ind i Hanegals bestyrelse.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078