23948sdkhjf

Ægtepar sælger endnu en bid af Hanegal

Mejeriingeniør og erfaren sælger overtager 10 procent af aktierne

Efter at have solgt 10 procent af virksomheden sidste sommer er de nu klar til at gøre det igen: Indehaverne af den økologiske fødevareproducent Hanegal, ægteparret Ulrich Kern-Hansen og Fie Graugaard, har besluttet at udvide ejerkredsen yderligere - denne gang med et salg på 10 procent af aktierne til investeringsselskabet H og V Invest med base i Aarhus.

- Vi gør det for at få nogle nye kompetencer ind i Hanegal, siger Fie Graugaard til Food Supply.

Hun henviser til, at ejerne af H og V Invest, Michael Vadgaard Jørgensen og Søren Hansen, begge har en fortid og noget erfaring , der passer perfekt til Hanegals planer om at satse meget målrettet på færdigretter og eksport.

- Vi lever ikke evigt

- Michael ved en hel masse om salg og eksport. Og Søren er mejeriingeniør og har stor erfaring med produktionsvirksomheder. Han kan se, hvad der er godt og skidt i et produktionsforløb, og det får vi brug for med vores nye linjer til færdigretter., konstaterer Fie Graugaard.

- Ulrich og jeg lever ikke evigt; på et tidspunkt ligger vi under mulden. Så det er vigtigt at tilføre virksomheden nogle folk, der har de rette kompetencer, tilføjer hun.

Efter 25 års parløb som stiftere og eneejere af Hanegal solgte Ulrich Kern-Hansen og Fie Graugaard sidste sommer de første 10 procent af virksomheden til investeringsvirksomheden Kamelhuset. Få måneder forinden var den ene af Kamelhusets to ejere, Cees Kuypers, tiltrådt som ny direktør i Hanegal, så Ulrich Kern-Hansen fremover kan koncentrere sig mere om produktudvikling.

Den nye handel, der altså bringer ægteparrets aktieandel ned på 80 procent, bliver efter planen rent finansielt gennemført senere i denne måned. I første omgang er Michael Vadgaard Jørgensen trådt ind i Hanegals bestyrelse.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Tyggegummi-projekt erklæret konkurs

Thorfisk lukker - Scanfish opruster i Hanstholm

Seafood Danmark har opkøbt Taabbel og flytter selskabets aktiviteter i Thorfisk fra Hvide Sande til Hanstholm

Rekordår hos Danish Crowns grillspecialister

Lykkeposer med overskudsvarer skal nedsætte madspild i Kvickly

Madværkstedet nærmer sig udsolgt

Den københavnske fødevaremesse har kun få stande tilbage

Så er øl-is fra Thy klar

Nyhedsbrev

Skare vil udvide sin kødfabrik

Online Avis Arkiv

Norsk pizzasucces vil åbne 40 steder i Danmark

Kæden har for længst forgyldt sine norske ejere

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

I år konkurrerer syv innovative produkter om at modtage prisen

Dollarkursen driller ingredienskoncernen Chr. Hansen

2

Andersen stopper som formand i Chr. Hansen

Ugens grin: Rod i regnskabet

Klingenberg Ost modtager pop op-pris

Carlsberg-kontor ransaget

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Flyvende start for øbaseret blomstervin

Øko-pris til Byens Køkken

Mette Munks pengepil peger atter opad

Brødfabrikken eksporterer nu til over 25 lande

Uheld kostede Danforel millioner

Ørredproducenten mistede flere ton fisk

Feldt igen eneejer af juicefabrikken Seimei

Han har købt alle aktier tilbage

Vega Sea buldrer frem på laksefronten

En automatiseret pizza, tak

To robotter har lært at slynge pizzadej

Slagteri inviterer indenfor

700 æsker romkugler på en måned

Mikrobryggeri har fart på efter unik fustage-rundtur

FoodTech får en ny koncepthal

Vesterhavsmost hitter i Taiwan

Danske fødevarer klarer Brexit overraskende flot

Sjællændere vil lave verdens bedste gin

Sandwichkæde presset af flere dødsfald

Carsoe solgt til kapitalfond

Bær kaldt tilbage efter fund af metalstykker

Nye bøfhus-ejere: Skuden er vendt

Ny topchef på plads i Tulip Ltd

Hvert andet selskab overlever ikke syv år

Caspers bornholmske flymad er et hit

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Konference stiller skarpt på Ernærings- og sundhedsanprisninger

IPW Systems får endnu en ny udvikler

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Innovationskonkurrence høster ansøgninger fra 45 lande

Fødevareegnet rengøringsløsning til pakkeafdeling hos brødproducent.

Bideskinner – et specialprodukt fra Gravlund Industrigummi

Hør om virksomheders erfaringer med at håndtere udfordringer for materialer i barske miljøer

Next Step kompetenceudvikling

RGTS 1-faset softstarter: let konfiguration og op til 40% reduceret startstrøm

Logistik for e-handlere

Nyt spiralbånd giver en skånsom og nem måde at flytte et produkt ned til et lavere niveau

Komplette løsninger inden for intern logistik

Berendsens industrivask er langt mere miljøvenlig end hjemmevask af arbejdstøj

Elektronikken erstatter hydraulikken - effektivitet og minimal vedligeholdelse!

Bliv godt klædt på: ERFA-møde om fødevarekontaktmaterialer

Få dit eget trykluftkompendium hos Granzow!

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Ny fødevarepumpe forhindrer at pumpens mineralske olier lækkes i chokoladen

Dansk Procesventilation har færdiggjort projekt med olietågeudsugning fra CNC-maskine

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

Ses vi på Scanpack 2018?

Aunsbjerg viser vejen med lagerrobotter

Trykluft bruges mange steder i fødevareindustrien

Siemens Scalance SC600

Send til en kollega

0.237