23948sdkhjf

Ny madfestival nærmer sig

Fødevareproducenter og restauranter er gået sammen
Under navnet Sydhavsøernes Food Week bruger en lang række restauranter, herregårde og lokale fødevareproducenter den første uge af juni på at sætte Lolland-Falsters madmuligheder i fokus.

Madfestivalen i dagene 4.-10. juni byder også på en stribe pop up-restauranter på steder, der normalt ikke har servering. Eksempelvis åbner Krenkerup Bryggeri eksklusivt op om aftenen på grundlovsdag og inviterer på retter tilberedt med lollandsk øl og en tilhørende ølmenu.

De deltagende spisesteder har stillet som krav til hinanden, at der skal indgå mindst 50 procent lokale råvarer i menuerne. Alle steder koster en tre-retters menu 349 kroner pr. person.

-Sydhavsøerne er kendt for at have noget af Danmarks bedste landbrugsjord, så det er ikke noget problem at skaffe lokale fødevarer af høj kvalitet, siger Anette Navne, hotelchef på Hotel Saxkøbing.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141