23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Ny madfestival nærmer sig

Fødevareproducenter og restauranter er gået sammen

Under navnet Sydhavsøernes Food Week bruger en lang række restauranter, herregårde og lokale fødevareproducenter den første uge af juni på at sætte Lolland-Falsters madmuligheder i fokus.

Madfestivalen i dagene 4.-10. juni byder også på en stribe pop up-restauranter på steder, der normalt ikke har servering. Eksempelvis åbner Krenkerup Bryggeri eksklusivt op om aftenen på grundlovsdag og inviterer på retter tilberedt med lollandsk øl og en tilhørende ølmenu.

De deltagende spisesteder har stillet som krav til hinanden, at der skal indgå mindst 50 procent lokale råvarer i menuerne. Alle steder koster en tre-retters menu 349 kroner pr. person.

-Sydhavsøerne er kendt for at have noget af Danmarks bedste landbrugsjord, så det er ikke noget problem at skaffe lokale fødevarer af høj kvalitet, siger Anette Navne, hotelchef på Hotel Saxkøbing.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.062|instance-web03