23948sdkhjf

Ny madfestival nærmer sig

Fødevareproducenter og restauranter er gået sammen

Under navnet Sydhavsøernes Food Week bruger en lang række restauranter, herregårde og lokale fødevareproducenter den første uge af juni på at sætte Lolland-Falsters madmuligheder i fokus.

Madfestivalen i dagene 4.-10. juni byder også på en stribe pop up-restauranter på steder, der normalt ikke har servering. Eksempelvis åbner Krenkerup Bryggeri eksklusivt op om aftenen på grundlovsdag og inviterer på retter tilberedt med lollandsk øl og en tilhørende ølmenu.

De deltagende spisesteder har stillet som krav til hinanden, at der skal indgå mindst 50 procent lokale råvarer i menuerne. Alle steder koster en tre-retters menu 349 kroner pr. person.

-Sydhavsøerne er kendt for at have noget af Danmarks bedste landbrugsjord, så det er ikke noget problem at skaffe lokale fødevarer af høj kvalitet, siger Anette Navne, hotelchef på Hotel Saxkøbing.


Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Arla vil selv lave sine reklamer

Ekstremløber skal hjælpe Easyfoods medarbejdere

Rekord: Over 200 bryggerier i Danmark

Ny vidensportal for fødevarefagfolk

L&F: Nej til Brexit-aftale skaber stor usikkerhed

DI håber på alternativ Brexit-løsning efter nej til aftale

Nyhedsbrev

Lantmännen Unibake er nu ejer af australsk bageri

Online Avis Arkiv

Danske Liverpool-fans får egne øl

Har bestilt to specialøl hos Hvide Sande Bryghus

Bryggeri flytter og får udskænkning

Mistanke: Både gæring og histamin i makrelsalat

Alkoholfri øl er Carlsbergs nye guldåre

Fødevarevirksomheder ruster sig til hård brexit

Kopisucces: Han har solgt 500.000 kaffekapsler på 10 uger

Fødevarestyrelsen bag nyt partnerskab i fødevarebranchen

King Food fik nyt kølelager på 14 dage

Hov-hov - glutenfri havremel afsløret med gluten

Sponsoraftale: Dansk Cater skal forkæle Kokkelandsholdet

Ugens grin: Edb-problemer

Stor fastfoodkæde tjener igen penge

FødevareDanmark intensiverer kampen mod lange betalingsfrister

Jyske kaffe-nørder sælger over hele verden

Hov - blåt plast i hakket grisekød

Efter mejerifusion: Nu er medarbejdere fyret

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

- Stort potentiale for vækst i den danske ingrediensbranche

Fiskeriet i Skagen Havn rundede en milliard i 2018

Pølser med metal trukket retur

Direktør har forladt Løgismose Meyers

SPX Flow Technology nærmer sig flytning

Royal Unibrew lander stor hotelaftale

Royal Unibrew har en ny plan

Just Eat begyndte året med rekord

Rejefabrik hårdt ramt af oversvømmelse

Mayonnaise kaldt tilbage

1

130 millioner kroner til udvikling af fremtidens fødevarer

Dansk øko-knowhow imponerer i udlandet

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Gibotech sætter ny medarbejderrekord

Ta’ med CP på tur til Carlsberg Byen

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Endnu en nyhed i vores produktsortiment hos Carl Stahl A/S: Dynamometer med bluetooth forbindelse

Specialfremstilling af gummi/metal bøsninger

Ny svingkran? Gør som Budweg Caliper A/S - start med at få branchens hurtigste og skarpeste tilbud!

Bliv opdateret på det seneste nye om bioplast

JUMO Vibrotemp

Kundearrangement/ Undervisning ved jpbc

3 x hurtigere pallehåndtering = spar tid

De bedste løsninger med Lenze

Terasakis TEMBREAK 2 fra Ara-El

Har du styr på kuglerammen - det har jbpc

EFSEN udvider med flere ICAD® kompetencer

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

Dansk Procesventilation har installeret fødevareegnet rengøringsløsning hos brødproducent

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Handling bag ordene

Fibox inspektions-vinduer til montering på elskabe/kapslinger og på alle typer materialer

AxFlow forhandler Gardner Denver skruekompressorer med variabel hastighed

Må du genbruge dine stregkoder?

Cincoze DS-1200

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

IO-Link: Sensorer og aktuatorer bliver til aktive procesdeltagere i automat...

CLAMPEX ® Spændelementer fra KTR

Send til en kollega

0.646