23948sdkhjf

Arkitekter fra Skive tegner ny madskole

Konkurrence om byggeri til Nordic Food College er afgjort
Det bliver arkitektfirmaet Meissner + Sigh, Skive, der skal slå stregerne til den tilbygning til Morsø Landbrugsskole, der skal huse Nordic Food College.

Det ligger fast, efter at et bedømmelsesudvalg har vurderet de forslag, der kom fra de tre firmaer, der var indbudt til arkitektkonkurrencen. De øvrige to forslag kom fra Raaby’s Tegnestue, Thisted, og Arkitektfirmaet Andreas Ravn / Arkitektgruppen Limfjorden, Nykøbing.

I bedømmelsesudvalget var der enighed om at pege på forslaget fra Meissner + Sigh.

"Forslaget udmærker sig ved at tegne en enkel og arkitektonisk helhed, hvor sammenhængen og samspillet mellem ny og eksisterende bygningsmasse er veltilpasset, og hvor projektets overordnede idéer spiller rigtig godt sammen med EUC Nordvests vision for Nordic Food College", lyder det blandt andet fra dommerudvalget.

- Vi er særdeles tilfredse med vinderprojektet og glæder os utrolig meget til at igangsætte realiseringen af det. Det er dejligt, at vi med denne store investering i nye uddannelsesfaciliteter, nu kan udbygge uddannelsesudbuddet på Mors og skabe fundamentet for, at endnu flere unge kan tage en erhvervsuddannelse lokalt, siger Hans Chr. Jeppesen, direktør for EUC Nordvest.

Han forventer, at der er byggestart på det ny byggeri i september i år, og at bygningen vil være klar til at blive taget i brug 1. juni 2019.

EUC Nordvest ønsker at flytte grunduddannelserne inden for gastronom, ernæringsassistent, bager og konditor, gourmetslagter og tjener til de nybyggede lokaler ved landbrugsskolen i Tødsø. Baggrunden er, at lokalerne på skolen i Thisted er nedslidte, og samtidig ønsker man med Nordic Food College at skabe en nytænkende hybriduddannelse, hvor begrebet "Fra jord til bord" bliver tænkt med i de enkelte uddannelser.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064