23948sdkhjf

Lukket burgerkæde kostede millioner

Milliardær og kendt kok tabte en formue

Burgerkæden Juicy Burger, som lukkede i februar, blev en særdeles dyr affære for den kendte kok Henrik Boserup og Saxo Bank-milliardæren Lars Seier Christensen.

Ejerne med Lars Seier Christensen i front tilførte i 2017 kæden næsten 10 millioner kroner i frisk kapital, viser et nyt regnskab. Det fremgår også, at Juicy Burger sidste år næsten fordoblede sit underskud og tabte 7,1 millioner kroner efter skat, skriver Finans.

I en Facebook-melding i februar skrev Lars Seier Christensen, at han havde solgt sin majoritetsandel i Juicy Burger til kædens driftsdirektør, Valdimar Geir Halldórsson, som fik frie hænder til at udvikle et nyt koncept i Juicy Burger-restauranternes lokaler.

- Selvom det er den bedste burger, jeg har nogensinde smagt, må jeg erkende, at det ikke er lykkedes at få udviklet og skaleret JuicyB på den måde, vi havde håbet og forventet, skrev Lars Seier Christensen i sit Facebook-opslag.

Samtidig stoppede Henrik Boserup, der stiftede Juicy Burger, som ejer af selskabet. Henrik Boserup lancerede projektet for fem år siden under navnet Juicy Burger, og han fik i 2015 Lars Seier Christensen med som investor.

Dengang blev navnet ændret til JuicyB, og der var planer om at åbne 10 restauranter, men så meget vind i sejlene fik JuicyB aldrig: Indtil kort før lukningen var der to restauranter i København, mens der til sidst kun var restauranten i Kødbyen tilbage.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Skare vil udvide sin kødfabrik

Norsk pizzasucces vil åbne 40 steder i Danmark

Kæden har for længst forgyldt sine norske ejere

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

I år konkurrerer syv innovative produkter om at modtage prisen

2

Andersen stopper som formand i Chr. Hansen

Dollarkursen driller ingredienskoncernen Chr. Hansen

Ugens grin: Rod i regnskabet

Nyhedsbrev

Øko-pris til Byens Køkken

Online Avis Arkiv

Klingenberg Ost modtager pop op-pris

Carlsberg-kontor ransaget

Flyvende start for øbaseret blomstervin

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Mette Munks pengepil peger atter opad

Brødfabrikken eksporterer nu til over 25 lande

Uheld kostede Danforel millioner

Ørredproducenten mistede flere ton fisk

Vega Sea buldrer frem på laksefronten

Feldt igen eneejer af juicefabrikken Seimei

Han har købt alle aktier tilbage

En automatiseret pizza, tak

To robotter har lært at slynge pizzadej

Slagteri inviterer indenfor

700 æsker romkugler på en måned

Pizzeria afsløret med afføring, urin, snot og bussemand

Mikrobryggeri har fart på efter unik fustage-rundtur

FoodTech får en ny koncepthal

Tager kampen op mod sin gamle virksomhed

Naturli' Foods brager frem i England

Nordjysk laksefabrik vokser vildt

Vesterhavsmost hitter i Taiwan

Danske fødevarer klarer Brexit overraskende flot

Sjællændere vil lave verdens bedste gin

Sandwichkæde presset af flere dødsfald

Carsoe solgt til kapitalfond

Bær kaldt tilbage efter fund af metalstykker

Nye bøfhus-ejere: Skuden er vendt

Ny topchef på plads i Tulip Ltd

Hvert andet selskab overlever ikke syv år

Caspers bornholmske flymad er et hit

DTU-direktør: Industrien har brug for mere risikovillig kapital

Ny formand hos Dansk Cater: Vi fortsætter uændret

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Berendsens industrivask er langt mere miljøvenlig end hjemmevask af arbejdstøj

Elektronikken erstatter hydraulikken - effektivitet og minimal vedligeholdelse!

Bliv godt klædt på: ERFA-møde om fødevarekontaktmaterialer

Få dit eget trykluftkompendium hos Granzow!

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Ny fødevarepumpe forhindrer at pumpens mineralske olier lækkes i chokoladen

Dansk Procesventilation har færdiggjort projekt med olietågeudsugning fra CNC-maskine

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

Ses vi på Scanpack 2018?

Aunsbjerg viser vejen med lagerrobotter

Trykluft bruges mange steder i fødevareindustrien

Siemens Scalance SC600

IMA DAIRY & FOOD Hamba-Gasti forhandles af Bull Salicath ApS

FromaXe - osteforme som er X-RAY sporbare.

ORIENT fra FICEP - en bore/savestation med fokus på effektivitet!

Boschert-Gizelis høster stor hæder og anerkendelse!

FOODTECH 2018 - Mødestedet for hele fødevarebranchen.

Mød PanPac på Foodtech 2018

ERFA-gruppe Fødevarekontaktmaterialer

Har du et operatørpanel, som er gået i sort?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Se video: Fiberlaser med FlyCut fra ADIGE - effektivt, besparende og bruge...

Transair Rørsystemer

Fra verdenskongres til innovationskonkurrence: FoodTech byder på masser af ...

Send til en kollega

0.252