23948sdkhjf

Ligner de en puck? Mørbrad hitter til ishockey-VM

Danish Crown Beef har haft mere travlt end forventet med at levere
Om mørbradbøffens lighed med en ishockey-puck i form og størrelse har noget med sagen at gøre er nok lidt svært at sige. Men i hvert fald har restauranten i Jyske Bank Boxen i Herning været nødt til at få endnu flere bøffer ud end forventet, når den skal servere god mad for gæsterne til Ishockey-VM i Herning.

- Vi har et rigtig godt samarbejde med MCH, som vi leverer til gennem BC Catering Herning, og derfor var vi selvfølgelig også klar til at levere, hvad der skulle bruges til bespisningen af de mange gæster. Vi har leveret 7.000 håndskårne mørbradbøffer, og de har været så populære, at vi var nødt til at levere 500 kilo eller cirka 2.500 bøffer ekstra, siger Martin Rosenstand Bak Thomsen, der er sales manager i Danish Crown Beef.

De mange bøffer er skåret i hånden hos Danish Crown Beef i Sdr. Felding.

- 7.000 bøffer er rigtig mange, når det hele skal skæres i hånden, men det vidner om, at vi i Danish Crown Beef kan noget specielt. Vi kan levere store mængder i en ensartet høj kvalitet på grund af vores størrelse, men det udelukker på ingen måde det gode håndværk, som vi også skal være garant for, siger Claus Hein, der er salgsdirektør i Danish Crown Beef.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062