23948sdkhjf

BioMar udvider for 90 millioner i Brande

Ekstra produktionslinje til fiskefoder er på vej
Fiskefodervirksomheden BioMar, der er blandt verdens største producenter af foder til reje- og fiskeopdræt, udvider sin produktion i Brande. Det sker med en investering på omkring 90 millioner kroner i en tredje produktionslinje i byen, skriver Horsens Folkeblad.

BioMar, der sidste år omsatte for cirka 10 milliarder kroner, har de seneste år udvidet og købt op i blandt andet Australien, Sydamerika og Kina. Men nu er der altså behov for at øge kapaciteten i Midtjylland.

- Fabrikken i Brande er vores flagskib inden for foder til arter som ørred, ål og stør samt til forskning og udvikling i foder til fiskeyngel og recirkulationsopdræt. Det er samtidig en af vores mest agile fabrikker, idet den kan omstilles til produktion af fiskefoder til mere end 40 forskellige fiskearter, oplyser administrerende direktør Carlos Diaz fra hovedkontoret i Aarhus til avisen.

Han tilføjer, at med en fremtidig kapacitet på omkring 150.000 ton bliver fabrikken i Brande BioMars største europæiske fabrik uden for laksemarkederne.

Udvidelsen af fabrikken skal efter planen være klar til brug næste sommer.







Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094