23948sdkhjf

Bliv klar til den bæredygtige emballageomstilling

Teknologisk Institut holder "open lab"

Alle, der er interesseret i fremtidens emballager, og som gerne vil have den nyeste viden om, hvad der rører sig inden for bæredygtigt emballagedesign, får 19. juni chancen på Teknologisk Institut i Taastrup.

Den dag er er der såkaldt "open lab" på Center for plast og emballage, hvor Teknologisk Instituts plast- og emballageeksperter sætter fokus på de væsentligste drivere for den bæredygtige omstilling og viser deres udstyr til pilotproduktion frem.

Baggrunden er ifølge instituttet ikke mindst, at den globale bæredygtige omstilling er i hastig udvikling, og at der hos forbrugere og producenter er en øget bevidsthed om, at både fødevarer og emballage skal være produceret af bæredygtige råvarer. Det stiller nye krav til emballagen hvad angår materialevalg, kombination af materialer, typen af tilsætningsstoffer og designet.

Det er gratis at deltage i arrangementet, men tilmelding er nødvendigt. Det kan ske her: Emballagedag


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Cateringfirma konkurs

Naturli' Foods vil nu indtage USA

Dansk plantefars på vej til burgerens hjemland

Arla skovler penge ind på valle

Ejerledere er klar til at sælge virksomheden

Årets Kok og Årets Tjener kåres på Formland

Øl-drone kan genrejse dansk produktion af humle

Nyhedsbrev

Coop og Cofoco lancerer nye færdigretter

Online Avis Arkiv

Nye scannere skal give bedre fødevarekvalitet

Søfolk sejler 1.800 km for at fragte Thy-malt til Rusland

Bryghus klar med 39.000 julekalendere

Danske æg får nyt kvalitetsstempel

Flere restauranter går konkurs

Ugens grin: Livslang læring

Løgismose Meyers klar med ny topchef

Han er hentet fra virksomhedens egen bestyrelse

Jyske sømandschips ligner et kæmpehit

Fødevarestyrelsen indrømmer: Vi har fejlet

Himmerlandskød regner med op imod 50 nye medarbejdere

Sommerens tørke giver små pommes frites

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Fiskefabrik politianmeldt for listeria-fup

Operation X: Virksomheden solgte laks med listeria-bakterier men forfalskede analyse

SIAL: 17 danske fødevarefirmaer under samme hat i Paris

Gum by Hviid-folk: Vi giver ikke op

Mini-tyggegummifabrik er stadig på vej trods tvangsopløsning

Thorfisk udskyder flytning til næste år

Fiskeselskaber slår sig sammen

Gærende gløgg kaldt retur

Sjællandsk bryghus lancerer øl-snaps

Mikrobryggeri har fart på efter unik fustage-rundtur

FoodTech får en ny koncepthal

Vesterhavsmost hitter i Taiwan

Danske fødevarer klarer Brexit overraskende flot

Sandwichkæde presset af flere dødsfald

Sjællændere vil lave verdens bedste gin

Carsoe solgt til kapitalfond

Bær kaldt tilbage efter fund af metalstykker

Nye bøfhus-ejere: Skuden er vendt

Ny topchef på plads i Tulip Ltd

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Nikodan har travlt på Rødkærsbro Mejeri

Mød Fisker på Scanpack messen

Se vores nye webshop

BIM-objekter til tekstilbaseret ventilation

sådan slipper du for produktstop ved dødplader

Fødevareegnet rengøringsløsning til pakkeafdeling hos brødproducent.

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

ER DU også klar til at spare tid med ERGOLASH surringer?

Forbedrede vintermåtter forlænger byggesæsonen

INOXPA Skruecentrifugalpumpe

S22 Pro kapasitiv touch-kontakt

VPD bearbejdning tilbyder totalløsninger

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S!

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

SD2DUG24: Nyudviklet Dupline® generator og Modbus gateway

Fipros A/S tilbyder kvalitets spraytørring

BEKOKAT giver konstant olie- og bakteriefri trykluft og oliefri kondensat

En automatiseringsbølge ruller ind over e-handelsbranchen lige nu.

Uddannelse af medarbejderne

Tør du prøve englændermodellen?

Energiledelse i nye klæder.

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Isomasters Minibox kølerum

Boschert-Gizelis høster stor hæder og anerkendelse

Send til en kollega

0.258