23948sdkhjf

Nu lukker Espersen ned i Fredericia

Sidste produktionsdag nærmer sig på fiskefabrikken
Fiskefabrikken A. Espersen i Fredericia meddelte i april sidste år, at fabrikken bliver lukket og produktionen flyttet til Polen. De planer er nu godt i gang med at blive effektueret, skriver Fredericia Dagblad.

En linje er allerede lukket, og en bliver lukket inden sommerferien. Derefter følger en linjelukning 13. april, og den sidste lukker, når der har været sidste produktionsdag 31. august, skriver avisen.

Cirka 125 ansatte mister jobbet på Fredericia-fabrikken. En del af dem har for længst sagt op, hvilket undervejs har givet A. Espersen mangel på arbejdskraft. Andre er i fuld gang med at udnytte virksomhedens tilbud om efteruddannelse, og desuden har nogle sagt ja til at tage med til Polen i en periode for at lære de polske medarbejdere op.

Fredericia-virksomheden, der tidligere hed Rahbekfisk, blev overtaget af A. Espersen for seks år siden. En stribe effektiviseringer siden da har vist sig ikke at være tilstrækkeligt til at opretholde produktionen af færdigretter, som altså derfor skal flyttes til Espersens eksisterende fabrik i Polen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095