Bryghus på toppen: Udvider bar og restaurant

| Af Mikkel Brix Kvols/redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Skagen Bryghus havde pæn fremgang sidste år

Skagen Bryghus havde igen godt gang i ølhanerne sidste år, og samtidig var der også mere gang i salget af bryggeriets flaskeøl end tidligere.

Det - kombineret med lavere afskrivninger på produktionsudstyr - gav et pænt løft til regnskabet, hvor resultatet efter skat steg fra 1,95 til 2,5 millioner kroner.

I dag sælges omtrent to tredjedele af Skagen Bryghus’ produktion på cirka 300.000 liter om året på flasker i forskellige butikker i hele landet.
Indtjeningen er dog noget bedre på de øl og den mad, der sælges i bryghuset egen bar og restaurant i Skagen, og derfor investerer bryggeriet lige nu i at udvide kapaciteten på hjemmefronten, så der kan sælges mere der.

Helt overordnet skal kapaciteten dog også øges, så der kan løbe endnu mere øl gennem hanerne i de kommende år.

- Vi vil altid gerne have mere og mere omsætning i restauranten, for der får man lidt mere for øllene, end man får for flaskerne, forklarer René Diget Søgaard Sørensen, der er direktør og brygmester hos Skagen Bryghus.

- Vi er i gang med en masse investeringer i blandt andet nye maskiner, så vi kan brygge noget mere øl. Og så laver vi en ekstra bar i vores gårdhave i huset, hvor vi håber på at kunne trække nogle flere folk igennem fortsætter han.

Endelig har Skagen Bryghus også følehornene ude efter at udnytte nogle flere af de kvadratmeter, som bryghuset har til rådighed i Skagen til mere restaurantplads.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Defco med nyt millionminus

Men nu er der lagt op til sorte tal, mener ledelsen, som gør klar til at flytte

Klumme: - Fremtidens mad skal redde verden

Lettelse på Danish Crown-slagteri i Sæby: Ingen svinepest

Endelig - nu forsvinder nedbrændt slagteri

Øl med hash: Carlsberg ser tiden an

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have

Nyhedsbrev

Bolchemaskiner ... de skal helst være gamle

Ægteparret bag Bolcheriets tre afdelinger er konstant på udkig efter gamle englændere

Online Avis Arkiv

De sagde nej til Magasin, men ja til Onkel Thomas

Bolcheriet er "kommet til" at lave meget om i Svaneke

Logobolcher er et kæmpehit

Audi, BMW og Mærsk blandt Bolcheriets kunder

Over 75 tons “grimme” tomater er reddet

Nordjyde har opfundet en ny spiseæske

Farvel til alufolie til fastfood

Fødevarekonference sætter fokus på bæredygtig udvikling

Mere dansk mad på vej til Japan

Minister: Iværksættere løber fra regningen

Erhvervsminister Rasmus Jarlov er klar til at skrotte de såkaldte iværksætterselskaber, som kan stiftes for 1 krone

Coca-Cola undersøger muligheder for cannabis-drik

Sjællandsk bryghus truet af fallit

Løgismose Meyers fyrer topchefen

Tørk Furhauges resultater ikke gode nok, mener bestyrelsen

Kaffekæden Riccos udskyder udlandsplaner

Vestfrost skal have ny direktør

Ny teknologi skaber bedre fødevaresikkerhed

Ugens grin: En rigtig sælger

Succesfuld chokolademager udvider med fabrik i Aarhus

Innovationskonkurrence vender tilbage til FoodTech

Karen Hækkerup stopper i Landbrug & Fødevarer

Karen Hækkerup stopper som administrerende direktør i Landbrug & Fødevarer efter fire år på posten

Mærsk investerer i mindre madspild

Ny metode opdager flere salmonellaudbrud

Udskældte Daka får lov til at udvide

Mug får Orkla Foods til at tilbagekalde læskedrik

Kødbollemaskine og isvandsbank sikrer høj effektivitet

Ølbryggere vil også sælge "verdens reneste vand"

Bisca har problemer med chokoladekage

Danmark mod Madspild har vokseværk

Food Supply Magazine er udkommet

Hartmann ansætter ny finansdirektør

Skyder millioner i sensorfirma igen, igen

Industriens køb af teknisk assistance eksploderer

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Agromek Student Challenge 2018

Slip for besværet med flere leverandører til ventilationsløsninger - MultiAir sørger for alt

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Eftertragtet innovationskonkurrence vender tilbage til FoodTech

Har du den rigtige olie?

Dansk Procesventilation har færdiggjort centralstøvsuger til Abenas nye produktionslinje

Endnu en ERIKKILA SPARTAN traverskran er leveret til en kunde

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

Hør godt efter her …

Process Engineering A/S er blevet certificeret!

ZF Danmark fører NIDEC Shimpo

Seminar om effektiv og sikker datahåndtering d. 2/10 hos IDA

Westrup A/S i Slagelse har fået forvandlet lagerplads til stort modulopbygget værkførerkontor

Den intelligente rottefælde

HN Group A/S tager ansvar og uddanner lærlinge

Uhing EasyLock ® - Manicus Teknik

EUs afhængighed af russisk gas skaber bekymring

Mave & Hjerte er vejen til innovation hos Peter Larsen Kaffe

Kursus: IATF 16949:2016 Specialist (dansk)

Ejerskifte i Lisco Analytical Juli 2018

Ny støjsvag robust olie-fri OF302-25BQ2 JUN-AIR kompressor

Opførelse af nyt frysehus på Aarhus Havn

PALOMAT® udvider marketingteamet

Fordelene ved hele kyllinger

Automatik 2018 bød på masser af nærvær, relationer og ny viden

Send til en kollega

0.299