23948sdkhjf

Kendt bøfkæde mistede millioner sidste år

| Af Redaktionen/Ritzau | Tip redaktionen om en historie

Ejerne af bøfkæden MASH har gang i en større ekspansion

Der kommer stadig flere restauranter, men færre penge i kassen for ejerne af den kendte bøfkæde MASH. Det viser regnskabet for Copenhagen Concepts, der ejer kæden.

Ud over 12 MASH-restauranter drev Copenhagen Concepts også restauranterne Le Sommelier og Umami ved årets afslutning. De to sidstnævnte er efterfølgende lukket.

- En række enheder realiserede et resultat over det forventede, mens andre enheder sammen med åbningsomkostninger og en vis usikkerhed, som prægede det generelle økonomiske billede igennem 2017, trak det samlede resultat under det forventede, skriver selskabet i regnskabet.

Omsætningen bliver ikke rapporteret, men bruttoresultatet - resultatet efter grundlæggende udgifter som råvarer - faldt til 108,6 millioner kroner. Det var en halv million kroner mindre end i 2016.

Efter mange år med stabile overskud måtte Copenhagen Concepts samtidigt notere sig et underskud på 4,3 millioner kroner og en nedgang i egenkapitalen fra 15,8 millioner kroner ved udgangen af 2016 til nu 5,5 millioner kroner.

Forventer klart bedre 2018

- I 2017 er åbnet to restauranter i Tyskland. Derudover er der i 2017 indgået aftale om åbning af en restaurant på Frederiksberg Danmark, med åbning marts 2018. Ledelsen i Copenhagen Concepts betegner resultatet som utilfredsstillende, og forventer en klar forbedring af resultatet for 2018, anføres der i regnskabet.

Antallet af medarbejdere er steget fra 278 i 2016 til 311 i 2017. Det har sendt personaleomkostningerne op med 4,5 millioner kroner til 98,8 millioner.

Der er samtidig optaget gæld til kreditinstitutioner for 20,2 millioner kroner i året. Det bringer den samlede gæld op på 104,6 millioner kroner fra 89,6 millioner kroner året før.

Umiddelbart har ledelsen allerede taget nogle konsekvenser af underskuddet, da to restauranter er solgt og lokationerne solgt fra i begyndelsen af 2018.

/ritzau/


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Norsk pizzasucces vil åbne 40 steder i Danmark

Kæden har for længst forgyldt sine norske ejere

Skare vil udvide sin kødfabrik

Ugens grin: Rod i regnskabet

2

Andersen stopper som formand i Chr. Hansen

Dollarkursen driller ingredienskoncernen Chr. Hansen

Carlsberg-kontor ransaget

Nyhedsbrev

Klingenberg Ost modtager pop op-pris

Online Avis Arkiv

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

700 æsker romkugler på en måned

Uheld kostede Danforel millioner

Ørredproducenten mistede flere ton fisk

Flyvende start for øbaseret blomstervin

Øko-pris til Byens Køkken

Pizzeria afsløret med afføring, urin, snot og bussemand

Mette Munks pengepil peger atter opad

Brødfabrikken eksporterer nu til over 25 lande

En automatiseret pizza, tak

To robotter har lært at slynge pizzadej

Vega Sea buldrer frem på laksefronten

Feldt igen eneejer af juicefabrikken Seimei

Han har købt alle aktier tilbage

Slagteri inviterer indenfor

Mikrobryggeri har fart på efter unik fustage-rundtur

FoodTech får en ny koncepthal

Tager kampen op mod sin gamle virksomhed

Naturli' Foods brager frem i England

Nordjysk laksefabrik vokser vildt

Salmonellaadvarsel mod oksekød fra Himmerlandskød

Pakker solgt i Bilka og Føtex er kaldt tilbage

Vesterhavsmost hitter i Taiwan

Danske fødevarer klarer Brexit overraskende flot

Sandwichkæde presset af flere dødsfald

Sjællændere vil lave verdens bedste gin

Carsoe solgt til kapitalfond

Bær kaldt tilbage efter fund af metalstykker

Nye bøfhus-ejere: Skuden er vendt

Ny topchef på plads i Tulip Ltd

Hvert andet selskab overlever ikke syv år

Caspers bornholmske flymad er et hit

DTU-direktør: Industrien har brug for mere risikovillig kapital

Ny formand hos Dansk Cater: Vi fortsætter uændret

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Bliv godt klædt på: ERFA-møde om fødevarekontaktmaterialer

Få dit eget trykluftkompendium hos Granzow!

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Ny fødevarepumpe forhindrer at pumpens mineralske olier lækkes i chokoladen

Dansk Procesventilation har færdiggjort projekt med olietågeudsugning fra CNC-maskine

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

Ses vi på Scanpack 2018?

Aunsbjerg viser vejen med lagerrobotter

Trykluft bruges mange steder i fødevareindustrien

Siemens Scalance SC600

IMA DAIRY & FOOD Hamba-Gasti forhandles af Bull Salicath ApS

FromaXe - osteforme som er X-RAY sporbare.

ORIENT fra FICEP - en bore/savestation med fokus på effektivitet!

Boschert-Gizelis høster stor hæder og anerkendelse!

FOODTECH 2018 - Mødestedet for hele fødevarebranchen.

Mød PanPac på Foodtech 2018

ERFA-gruppe Fødevarekontaktmaterialer

Har du et operatørpanel, som er gået i sort?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Se video: Fiberlaser med FlyCut fra ADIGE - effektivt, besparende og bruge...

Transair Rørsystemer

Fra verdenskongres til innovationskonkurrence: FoodTech byder på masser af ...

Ny medarbejder søges!

RS Components annoncerer global distributionsaftale for industriprodukter f...

Send til en kollega

0.249