23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Konservesfabrik har stadig rød bundlinje

Konkurs, fejlproduktion og gammel emballage spillede ind hos Bornholms A/S

Konservesfabrikken Bornholms A/S i Nexø gjorde det langt bedre i 2017 end året før - men der er stadig røde tal på bundlinjen.

I 2016 dykkede resultatet med over 25 millioner og landede på minus 7,2 millioner kroner. Det blev der rettet en del op på sidste år, hvor underskuddet blev på knap 2,3 millioner kroner efter skat.

Bruttofortjenesten steg fra 9,0 til 14,4 millioner.

Når det alligevel blev til et millionunderskud, skyldes det ifølge regnskabet ikke mindst en række ekstraordinære engangsomkostninger, blandt andet til oprydning på lagre, destruktion af gammel emballage, en debitors konkurs og en tilbagekaldelse på grund af en fejlproduktion. Disse udgifter løb tilsammen op i over 2,2 millioner,så uden dem ligger selskabets underliggende driftsresultat omkring nul for 2017, påpeger ledelsen.

Bornholms A/S havde sidste år i gennemsnit 37 medarbejdere.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078|