23948sdkhjf

Madværkstedet vender tilbage

Københavnsk fødevaremesse har sat datoer på
Den københavnske fødevaremesse Madværkstedet, som havde premiere i marts sidste år, vender tilbage i marts næste år. Det sker i dagene 26.-27. marts, hvor Madværkstedet igen byder på produktnyheder, inspiration og viden i Lokomotivværkstedets rå rammer i København.

Ifølge arrangørerne hos MCH Messecenter Herning bliver det endnu en gang et levende og sanseligt værksted, der stiller helt skarpt på det gode håndværk samt de nyeste tendenser og produkter inden for føde- og drikkevarer.

Madværkstedet er udviklet af MCH sammen med en gruppe af food-udstillere og brancheforeningen Mærkevareleverandørerne. Den skal ses som et supplement i de ulige år til Nordens største fødevaremesse, Foodexpo i Herning.

- Vi fik en fantastisk modtagelse fra hele branchen i 2017, og derfor er vi meget stolte over, at vi kan byde dem alle sammen ind til ny inspiration igen i 2019. Vi ville gerne skabe et mødested til fødevarebranchen i de år, hvor der ikke holdes Foodexpo i Herning, og det er lykkedes, siger Carina Høgsted Kirkegaard, der er projektleder i MCH Messecenter Herning.

Hun oplyser, at de første udstillere allerede er på plads. Forhåndsregistreringen for besøgende åbner i oktober.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078