23948sdkhjf

Grød gav igen millionoverskud

Flere butikker skal åbne det næste års tid
For andet år i træk gav restaurantkæden Grød i 2017 et millionoverskud - denne gang på 1,6 millioner kroner før skat, lidt mindre end 2016-resultatet på knap 1,8 millioner.

Bruttofortjenesten steg fra 7,2 til 9,4 millioner.

Dermed er stifter og ejer Lasse Skjønning Andersen fortsat på rette spor i det grødeventyr, han begyndte med åbningen af den første Grød-butik i Jægersborggade i København i 2011.

Siden da er yderligere fem adresser kommet til, så der nu er fem Grød-butikker i København og én i Aarhus.

Blandt de københavnske butikker er dén på Vesterbrogade - en butik, som åbnede i 2017, og som har et dobbelt formål. Dels fungerer den som almindelig butik, og dels bliver den brugt til at producere grundprodukter til de øvrige butikker i København.

- Dette har ført til en styrkelse af kvaliteten af vores produkter, og til en optimering af vores drift. Resultaterne af denne investering viser sig i stigende grad i vores løbende driftsresultater samt vores medarbejder- og kundetilfredshed, konstaterer Lasse Skjønning Andersen i regnskabet.

Han nævner også, at Grød forventer en vækst i omsætningen frem mod sommeren 2019 - primært drevet af flere butikker i Københavnsområdet.





Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.896