23948sdkhjf

Too Good To Go hædret med designpris

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Også trofæ til Nextfood og Joe & The Juice

En lang række designere og virksomheder blev mandag aften hædret, da årets Danish Design Award-trofæer blev uddelt til folkene bag værdiskabende danske designløsninger i 15 kategorier.

Og fødevareområdet blev ikke forbigået.

I kategorien Share Ressources vandt Too Good To Go – en app, der hjælper restauranter og fødevarevirksomheder med at sælge overskudsmad billigt til forbrugere for at undgå madspild. Too Good To Go er et eksempel på en enkel designløsning, som reducerer ressourcespild, sparer mange tusind ton CO2 og samtidig skaber en win-win-situation for alle parter, hedder det i begrundelsen.

I kategorien Employment Growth vandt Joe & The Juice, fordi juicekæden "har et imponerende designkoncept, der på fineste vis demonstrerer, at ved konsekvent at forfølge nye muligheder, kan man opnå stor vækst og derigennem skabe et hav af arbejdspladser".

Der blev også uddelt en helt ny pris ved mandagens show - Distributed Design Award, som gik til Nextfood, et automatiseret gro-system, "der giver lokale fødevarevirksomheder muligheden for nemt at gro velsmagende, sunde og pesticidefri grøntsager. Nextfood er bygget på en open source-platform, der muliggør demokratiseret, lokal og distribueret planteproduktion", konstaterer Danish Design Award.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Nowaco-stifter er død

Preben K. Nielsen stod bag en enorm fødevaresucces

Balladen om Thorfisk - lukning eller flytning?

Kendt restauratør tiltalt i stor bedragerisag

Sagen handler blandt andet om indkøb af kød og fisk

Bilka når madspildsmål 12 år før tid

Varehuskæden har halveret sit madspild. Varehuschef jubler.

Sjællandsk bryghus lancerer øl-snaps

Tyggegummi-projekt erklæret konkurs

Nyhedsbrev

Thorfisk lukker - Scanfish opruster i Hanstholm

Seafood Danmark har opkøbt Taabbel og flytter selskabets aktiviteter i Thorfisk fra Hvide Sande til Hanstholm

Online Avis Arkiv

Madværkstedet nærmer sig udsolgt

Den københavnske fødevaremesse har kun få stande tilbage

Norsk pizzasucces vil åbne 40 steder i Danmark

Kæden har for længst forgyldt sine norske ejere

Rekordår hos Danish Crowns grillspecialister

Lykkeposer med overskudsvarer skal nedsætte madspild i Kvickly

Så er øl-is fra Thy klar

Skare vil udvide sin kødfabrik

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

I år konkurrerer syv innovative produkter om at modtage prisen

Ugens grin: Rod i regnskabet

2

Andersen stopper som formand i Chr. Hansen

Dollarkursen driller ingredienskoncernen Chr. Hansen

Carlsberg-kontor ransaget

Uheld kostede Danforel millioner

Ørredproducenten mistede flere ton fisk

700 æsker romkugler på en måned

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Klingenberg Ost modtager pop op-pris

Flyvende start for øbaseret blomstervin

Øko-pris til Byens Køkken

Mikrobryggeri har fart på efter unik fustage-rundtur

FoodTech får en ny koncepthal

Vesterhavsmost hitter i Taiwan

Danske fødevarer klarer Brexit overraskende flot

Sandwichkæde presset af flere dødsfald

Sjællændere vil lave verdens bedste gin

Carsoe solgt til kapitalfond

Bær kaldt tilbage efter fund af metalstykker

Nye bøfhus-ejere: Skuden er vendt

Ny topchef på plads i Tulip Ltd

Hvert andet selskab overlever ikke syv år

Caspers bornholmske flymad er et hit

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Omron introducerer nye IoT proces sensorer til flow (E8FC) og tryk (EFPC)

Berendsen-vaskeris fremtidsmål er at vaske 100 % med regnvand og genanvendt vand

1,5 Ton vs. 125 Ton

Ny konference om Fødevareemballage

Bliv klogere på hygiejnisk design på FoodTech

Skal din næste bakke til dine fødevarer have et mindre klimaaftryk?

Safer Food => Better Business

Kontinuerlig oliedampmåling med Metpoint

Konference stiller skarpt på Ernærings- og sundhedsanprisninger

IPW Systems får endnu en ny udvikler

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Innovationskonkurrence høster ansøgninger fra 45 lande

Fødevareegnet rengøringsløsning til pakkeafdeling hos brødproducent.

Bideskinner – et specialprodukt fra Gravlund Industrigummi

Hør om virksomheders erfaringer med at håndtere udfordringer for materialer i barske miljøer

Next Step kompetenceudvikling

RGTS 1-faset softstarter: let konfiguration og op til 40% reduceret startstrøm

Logistik for e-handlere

Nyt spiralbånd giver en skånsom og nem måde at flytte et produkt ned til et lavere niveau

Komplette løsninger inden for intern logistik

Elektronikken erstatter hydraulikken - effektivitet og minimal vedligeholde...

Bliv godt klædt på: ERFA-møde om fødevarekontaktmaterialer

Få dit eget trykluftkompendium hos Granzow!

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Ny fødevarepumpe forhindrer at pumpens mineralske olier lækkes i chokoladen

Send til en kollega

0.255